Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

DG, man tinka 2 ir 3 variantai 4u.gif

merginos - Jorun, Palomina, eglute82, Chippie - labai faini krepšiukai thumbup.gif Dabar nieko neklausiu, nes ir taip duotos kelios minutės prie kompiuterio biggrin.gif

[quote=Palomina,2010 09 17, 19:54]
Prisiminimai iskilo? biggrin.gif Ar kazkas kito?
[/quote]

kažkas kito: nei man, nei Summer netiko nei Suki šampūnas, nei kondicionierius. Sakyčiau, kad jeigu daugmaž esi atradusi savo, kas tinka ir patinka, tai neleisk jiems pinigų. Geriau paimk 120 ml veido prausiklio 4u.gif

[quote=Daddygirl,2010 09 17, 21:21]
trumpai - apie NataPres - nauja pilnai naturalu konservanta. teikianti daug vilciu smile.gif (t.y. apsauganti nuo plata[/quote]

kaži, kada į rinką išleis??

[quote=Jorun,2010 09 17, 21:41]
Rezinas - miros, tik va nezinau ka man su juo daryt. Gal patartai?
[/quote]

šaldyk, trink ir į veido kaukes :)

[quote=pilveliukas,2010 09 18, 07:57]
dar norejau paklausti kas sugalvojo veido valuma su ricinos aliejumi ir karstu ranksluostuku [/quote]

tikriausiai teks siųsti indams ir jų alkaniems vaikams biggrin.gif

[quote=Chippie,2010 09 18, 11:04]
ten g.gif va toks dalykas

kaip isverst nezinau g.gif emiau nes labai skaniai kvepia ir galima purksti ant kuno ir plauku, siek tiek drekina. [/quote]

na kaip tave užblokuoti? lotuliukas.gif Pasižiūrėjau - reikia... tongue.gif

[quote=agnuta,2010 09 18, 15:21]
Šiandien prisiprašiau, kad nuvežtų į KN, nes nusprendžiau, kad iki antradienio laukt negalėsiu [/quote]

einu viena, kad sąskaitos širdies negraužtų B)

[quote=Diva:),2010 09 18, 15:47]
Ar yra kam labai nepatiko ( nekalbu kai netiko- cia odos bukles reikalai) Hauscha? Man kol kas visos turetos priemones be galo patinka, kurias kartociau tikrai. Nezinau, man viena is "stipresniu" atrodo natur. kosmetiku...
[/quote]

tikrai patiko. Tai geros, klasikinės, etaloninės priemonės drinks_cheers.gif

[quote=Diva:),2010 09 18, 15:50]
bet ar verta? Nu pvz. man Nerolis nera pigi preke, nu bet VERTA!! Norejau parasyti -verta milijono, [/quote]

skaniai kvepia, bet veido taip stipriai, kaip nerolis - neveikia. Jei nori išgirsti, kad perspjauna ir nerolį, tai būk rami rolleyes.gif

[quote=agnuta,2010 09 18, 16:03]
Ir norėjau nerolį pauostyt (šitos siuntos, sakau, gal patiks biggrin.gif), bet Čiurlionio g. neturėjo dar.
[/quote]

kvapas viens prie vieno kaip ir ligšiolinio mirksiukas.gif

[quote=TekilaSunrise,2010 09 18, 19:01]
Ar kam nors teko bandyti, girdėti ar kaip kitais susidurti su šiais plaukų kosmetikos gamintojais: "Noah", [/quote]

kažkada sudėtį mačiau, kažkokio aliejuko. Tai pasirodė, kad aliejai kaip aliejai, o visas produkto pavadinimas ir poveikis neaiškiuose parfumuose sudėtas

[quote=Galadrielė,2010 09 19, 15:40]
Merginos, gal žinote kur galima gauti veido kremo mėginukų, nes kur tik neklausinėjau Eko prekių parduotuvėse, niekas neturi, siūlo bandyti vietoje jų produkciją...
[/quote]

Biotekoje? Kitos parduotuvės gal leistų įsipilti į savo indelius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 19 rugsėjo 2010 - 17:49
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 18:10)
Čia ir pigūs, ir geri kakavos sviestai:
http://www.aromanatu...i/sviestai.html

Pats paprasčiausias variantas jį naudoti: išlydyti, sumaišyti su skystu aliejumi ir tada naudoti vietoj kremo 4u.gif

skysta alieju koki naudoti? pagal pasirinkima? Sviestmedzio tiktu?
Atsakyti
Ar veido valymui su ricinos aliejumi tiktu vaistinese parduodamas RA?
Atsakyti
Merginos, obuolių actas turi smirdėti surūgusiais obuoliais? help.gif Niekada nenaudojau ir šiandien bandžiau perskalauti plaukus, nuu man tai smirda ne tas žodis, ir vonioje dar kvapelis liko, o ir plaukai rožėmis toli gražu nekvepia, nors šampūnas su jomis doh.gif lotuliukas.gif Prieš pora dienų nusipirkau, atrodo neturėtų būti pasenęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 19 rugsėjo 2010 - 18:28
Gal kas bande Annemarie Borlind krema su spalva ir kompaktine pudryte?
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 09 19, 19:08)
skysta alieju koki naudoti? pagal pasirinkima? Sviestmedzio tiktu?

Jei apie sviestmedį kalbi, nemanau, nes jis pakankamai kietas smile.gif
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 19, 19:19)
Ar veido valymui su ricinos aliejumi tiktu vaistinese parduodamas RA?

Tinka, dauguma tokį ir naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2010 09 19, 17:04)
Vel kreipiuosi i jus. Mano vyriskis pamates mano busima pirkiniu krepseli, uzismane, kad ir jam nupirkciau, ka nors naturaliau nei jo lorealis, tai vat jau susiradau weledos balzama po skutimosi, taciau jam reikia veido valymo priemones, net nenutuokiu, ka jam butu galima isrinkti, gal jusu MB kazka naudoja ir yra patenkinti?

Maniškis iki šiol naudojo Alterra alavijų toniką, bet jau neberandame jo pirkti, tai šiuo metu naudoja šį Planet System gaivinamąjį vandenį, labai patenkintas, gerai padrėkinta, atgaivina odą smile.gif

QUOTE(Brilliant @ 2010 09 19, 19:20)
Merginos, obuolių actas turi smirdėti surūgusiais obuoliais? help.gif

Man obuolių acto kvapas toks pats kaip ir paprasto acto, tik šiek tiek švelnesnis rolleyes.gif Bet po skalavimo visada jaučiu jo kvapą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 rugsėjo 2010 - 18:47

QUOTE(ernesin @ 2010 09 18, 22:26)
Chippie, primink prašau kokia tavo oda 4u.gif

viskas nuo sezono priklauso, vasara daugiau misri, T zona riebaluojasi, zandai nusauseje, oda jautri, linkusi i berimus.
Cattier kremas toks gana lengvas, gerai drekina, vasara man puikiai tiko. Bet ziemai dairausi riebesnio.

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 19, 19:46)
Maniškis iki šiol naudojo Alterra alavijų toniką, bet jau neberandame jo pirkti, tai šiuo metu naudoja šį Planet System gaivinamąjį vandenį, labai patenkintas, gerai padrėkinta, atgaivina odą smile.gif
Man obuolių acto kvapas toks pats kaip ir paprasto acto, tik šiek tiek švelnesnis rolleyes.gif Bet po skalavimo visada jaučiu jo kvapą.

Dekui:4u: , tarsiuos su juo, ar sitas variantas tiks jam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 19, 20:42)
Tinka, dauguma tokį ir naudoja 4u.gif

Jau isbandziau! Sedziu patenkinta...
Atsakyti
Merginos, o kaip daromas tas veido valymas su ricinos aliejumi? Kažkaip nerandu temoje, gal neatidžiai ieškojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 19, 18:48)
kažkas kito: nei man, nei Summer netiko nei Suki šampūnas, nei kondicionierius. Sakyčiau, kad jeigu daugmaž esi atradusi savo, kas tinka ir patinka, tai neleisk jiems pinigų. Geriau paimk 120 ml veido prausiklio  4u.gif

Oi as apie Suki plauku priemones net negalvojau smile.gif Kol kas tik prausikli uzsisakysiu (+ veido prieziuros kosmetikos meginuku tikriausiai dar bus).. plaukams galvoju Giovanni imti..
Prisimenu kaip raset apie Suki plauku sampuna ir balzama.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 rugsėjo 2010 - 19:33