Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

merginos susigundziau KN eliksyrais, aisku 1. vietoje nerolio, tuomet dar svarstau imti jazminu, kadangi turiu nervini dermatita/psoriaze, o vat del vaniles svarstau kad ar neapsimoketu geriau is AZ imti, gal kuri turite kazi kokybe neprastesne nei KN? 4u.gif kiek ziurejau eliksyru aliejai skiriasi KN marulos, o AZ berods sesamo, kazi misriai odai kuris geriau? Aciu 4u.gif
dar susidomejau Čampakų pomada, gal kuri misriade ji turejo, kazi tiktu tokiai odelei vesiais orais?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 15:48)
7 Lt berods dabar kainuoja, bet buvo nekokių atsiliepimų apie jį... ax.gif

Palomos LAB'e radau gerą atsiliepimą, tai bandysiu smile.gif Ir ateisiu pasisakyt išbandžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 19, 16:11)
merginos susigundziau KN eliksyrais, aisku 1. vietoje nerolio, tuomet dar svarstau imti jazminu, kadangi turiu nervini dermatita/psoriaze, o vat del vaniles svarstau kad ar neapsimoketu geriau is AZ imti, gal kuri turite kazi kokybe neprastesne nei KN? 4u.gif kiek ziurejau  eliksyru  aliejai skiriasi KN marulos, o AZ berods sesamo, kazi misriai odai kuris geriau? Aciu 4u.gif
dar susidomejau Čampakų pomada, gal kuri misriade ji turejo, kazi tiktu tokiai odelei vesiais orais?

as turejau KN vaniles eliksyra.. mano odai tiko.. o is AN turejau tik sezamu alieju.. sis aliejus irgi tiko mano odai biggrin.gif va jei lyginti pagal lengvuma, tai sezamai man atrodo lengvesni, greiciau isigeria i oda.. marulos siek tiek riebesnis aliejus..

del campaku pomados.. nori ja naudoti dienai? bent jau man tai atsibosdavo rytais laukti kol susigers i oda.. naudodavau vakarais, tai ryte labai grazi oda budavo + pasviesedavo, palygedavo odos spalva..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 19, 16:41)
as turejau KN vaniles eliksyra.. mano odai tiko.. o is AN turejau tik sezamu alieju.. sis aliejus irgi tiko mano odai  biggrin.gif  va jei lyginti pagal lengvuma, tai sezamai man atrodo lengvesni, greiciau isigeria i oda.. marulos siek tiek riebesnis aliejus..

del campaku pomados.. nori ja naudoti dienai? bent jau man tai atsibosdavo rytais laukti kol susigers i oda.. naudodavau vakarais, tai ryte labai grazi oda budavo + pasviesedavo, palygedavo odos spalva..

Aciu Palomina, manau tuomet vanile griebsiu is AZ smile.gif pomada naudociau vakare veidui, o diena kaip ranku kremuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 19, 16:48)
Aciu Palomina, manau tuomet vanile griebsiu is AZ smile.gif pomada naudociau vakare veidui, o diena kaip ranku kremuka ax.gif

ner uz ka smile.gif
o rankoms man nepatiko pomada.. nors, tiesa pasakius, nelabai megstu rankas aliejum tepti (vietoj kremo), nes tingiu laukti kol isigers ir t.t.
Atsakyti
Vel kreipiuosi i jus. Mano vyriskis pamates mano busima pirkiniu krepseli, uzismane, kad ir jam nupirkciau, ka nors naturaliau nei jo lorealis, tai vat jau susiradau weledos balzama po skutimosi, taciau jam reikia veido valymo priemones, net nenutuokiu, ka jam butu galima isrinkti, gal jusu MB kazka naudoja ir yra patenkinti?
Atsakyti
Nusiroviau į Vilniaus gatvę to AO balzamo pirkt, o pasirodo SP ten jau nebėra doh.gif Už tai Kosmadoj mačiau Madarai -20 proc. nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
man pomada kaip ranku "kremas" lb lb patinka, greitai susigeria man g.gif
Atsakyti
Man laba patinka gaminiai su kakavos sviestu. Pamaniau, kad bent jau kojelems galeciau pati kazka is kakavos sviesto pasigaminti. Teko uzmatyti, kad tokiais gabalais buna kakavos sviestas. Lenkiu galva pries jusu visu patyrima, todel tikiuosi, kad labai nesupyksit uz klausimus. Gal kur uzmatet pirkti is internet. paduotuviu pigiau sviesto? Ir kaip ji naudoti? Aciukas mergytes butu labai labai.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 09 19, 17:05)
Man laba patinka gaminiai su kakavos sviestu. Pamaniau, kad bent jau kojelems galeciau  pati kazka is kakavos sviesto pasigaminti. Teko uzmatyti, kad tokiais gabalais buna kakavos sviestas. Lenkiu galva pries jusu visu patyrima, todel tikiuosi, kad labai nesupyksit uz klausimus. Gal kur uzmatet pirkti is internet. paduotuviu pigiau sviesto?  Ir kaip ji naudoti? Aciukas mergytes butu labai labai.

Čia ir pigūs, ir geri kakavos sviestai:
http://www.aromanatu...i/sviestai.html

Pats paprasčiausias variantas jį naudoti: išlydyti, sumaišyti su skystu aliejumi ir tada naudoti vietoj kremo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 09 19, 18:05)
Gal kur uzmatet pirkti is internet. paduotuviu pigiau sviesto?

sviestai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 16:44)
Aš irgi naudoju būtent šį šampūną, jau nebe pirmą didelę pakuotę perku. Ar žinojai, jog jis su ALS, ir kad ALS gali iššaukti galvos niežulį? Man taip nenutiko  smile.gif

Kiek kainavo akcijinis vazelinas?  bigsmile.gif

Ohohoho, apie niežulį tai nežinojau... Tikiuosi, man taip nebus. Matote, aš tik pradedančioji eko kosmetikoje, nelabai nusimanau apie visąs sudedamąsias dalis. Gerai žinau tik kelias, kurioms esu alergiška, todėl ir nusprendžiau pereiti prie natūralios kosmetikos
O vazelinas kainavo 6.99 lt

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 16:48)
7 Lt berods dabar kainuoja, bet buvo nekokių atsiliepimų apie jį... ax.gif

Na, savojo dar nebandžiau, tačiau kai pirkau jie buvo trijų rūšių- avietinis (kvapas man labiau priminė rožes, be galo aštrus ir intensyvus kvapas, tad neėmiau), šaltmėčių (irgi neėmiau, nes tokius naudoju tik vasarą), tad griebiau medaus ir vanilės. Testerio nebuvo, tačiau jis turėtų būti toks neutraliausias

QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 18:19)
Nusiroviau į Vilniaus gatvę to AO balzamo pirkt, o pasirodo SP ten jau nebėra  doh.gif Už tai Kosmadoj mačiau Madarai -20 proc. nuolaida  thumbup.gif

Pirkau "Sveikuose produktuose" Oze, ten jų dar labai labai daug buvo visų rūšių mirksiukas.gif
Atsakyti