Na ką gi, dalinuosi ir aš savo patirtimi
Mano veido oda sausa alergiška, linkusi į bėrimus.
Veidui vietoj kremo naudoju argano aliejų. Labai patinka, tačiau kartais vakarais skruostai būna tokie šiurkštoki, tai tenka tepti dukart per dieną. Galvoju gal rytais geriau tepti kremą, o ne aliejų, nes ir mineralinė pudra geriau laikysis? Geriausio kremo paieškos vis dar vysksta
Merginos, gal žinote kur galima gauti veido kremo mėginukų, nes kur tik neklausinėjau Eko prekių parduotuvėse, niekas neturi, siūlo bandyti vietoje jų produkciją...
Veido prausimui naudoju Akamuti juodąjį afrikietišką muilą (skystą). Labai labai patinka! Visam veidui nusiprausti užtenka vieno paspaudimo, nes labai putoja, gerai nuplauna makiažą. Neblogai padeda kovoti su bėrimais, žaizdelėmis. Jei yra kokia žaizdelė ant odos ar pan, tai plaunant nesmarkiai graužia odą, tačiau viskas tikrai greičiau sugyja ir dingsta bėrimai.
Tuo afrikietišku muilu kartą bandžiau plauti galvą, tai kol aš jį išskalavau...
Plaukai buvo be galo purūs ir nesusiriebalavo tris dienas (įprastai antros dienos vakare jie jau atrodo nekaip). Nors rašo, kad šis muilas puikiai tiks sausiems plaukams, ypač afro šukuosenoms, tačiau, kaip bebūtų keista, tiko ir man (mano plaukų šaknys riebos, galai sausi), nors antrąkart nebandžiau jo naudoti, labai jau sunkiai skalaujasi...
Šampūną vakar nuspirkau Faith In Nature rozmarininį, tai atsiliepimai bus tik po kurio laiko, nes šiandien pirmąkart išbandžiau, dar nieko negaliu pasakyti.
Dar turiu Eco Cosmetics vazeliną. Labai patinka, nes riebokas, švelnus ir nenusivalgo greitai kaip kiti. Vakar nusipirkau Aubrey Organics vazeliną, nes Sveikuose produktuose dabar jiems akcija, bet nebandžiau dar.
Tai ir viskas iš man eko krepšelio, nes prie natūralios kosmetikos pereinu pamažu, neseniai pradėjau tik