Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(lapuaite @ 2010 09 18, 21:09)
bet kiek ziurejau nepigus jis labai taip? apie 90lt? gabut galima jo pigiau kur isigyti..? g.gif

na taip hauschka nera is pigesniu smile.gif pigiau iseina siustis, is cia
Atsakyti
kazkaip man nuo tu naturaliu pastu dantys lieka pelenu spalvos blink.gif ypac kai gelezi dabar geriu
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 19, 11:49)
kazkaip man nuo tu naturaliu pastu dantys lieka pelenu spalvos  blink.gif ypac kai gelezi dabar geriu

Tai gal visgi ne nuo natūralių pastų tai... g.gif
O kokią naudojat dabar?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 19, 09:56)
cia per koki laikotarpi tiek isleidai? ax.gif
nuo geguzes pab. g.gif dar ne viska susivedziau, bet lengvai sokiravo, nes neperku gi nei eko dantu pastu, nei kremu, nei sveitikliu ar pan. doh.gif pirktines priemones-sampunai, balzamai, kaukes ir muilai. tai kas butu jei visas serijas pirkciau-ir pasveisti, ir paprausti, ir padrekinti... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 09 19, 11:49)
kazkaip man nuo tu naturaliu pastu dantys lieka pelenu spalvos  blink.gif ypac kai gelezi dabar geriu
nuo gelezies gal? kokiu pavidalu vartoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 19 rugsėjo 2010 - 11:14
QUOTE(Palomina @ 2010 09 19, 09:56)
Weleda koncentruotas yra, tai reiketu praskiesti vandeniu siek tiek..

pirmiau rekomenduoju isigyti meginuku, zinai kaip buna, gali gi ir netikti kremas - pvz per mazai dregmes duos, alergizuos ir pan.
bent jau man tai sunkiausia yra issirinkti veidui kremus.. todel issirinkus pagal aprasymus krema, kuris, mano mamymu, man tiktu, visada stengiuosi isigyti meginuka ir pabandyti..
Papildyta:

Ačiū už naudingą info, niekad Weleda nesigundžiau būtent dėl nedidelio kiekio 4u.gif

Su kremais taip ir darau, vis gundausi ir su šampūnų nupylimu, bet kad šampūno efektas pasireiškia dažniausiai įpusėjus buteliuką g.gif Gaudau išparduotuvėj, gal pasitaikys koks pusinis mano plaukų tipo biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas žino, ar Kaune kur galima gyvai įsigyti šešėlių, išskyrus Via Naturalis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 19, 12:13)
nuo geguzes pab.  g.gif dar ne viska susivedziau, bet lengvai sokiravo, nes neperku gi nei eko dantu pastu, nei kremu, nei sveitikliu ar pan. doh.gif pirktines priemones-sampunai, balzamai, kaukes ir muilai. tai kas butu jei visas serijas pirkciau-ir pasveisti, ir paprausti, ir padrekinti... biggrin.gif

tai dar nieko baisaus.. maniau, kad per menesi tiek isleidai..
seip visokiems aliejams ir kt. gerybem kosmetikos gaminimuisi nemazai issileidzia.. vis prireikia tai sio tai to.. ir susidaro sumeles..
as tai jau meciau skaiciavima.. nezinau kiek isleidau per menesi ir ramu, sazine negrauzia biggrin.gif
kazkaip dabar kai maziau priemoniu naudoju, kai nebuna ypatingu noru arba kai nepasibaigia priemones vienu metu, tai ir isleidziu maziau (menesiui ~50-100 lt)..
si menesi patustinsiu pinigine, nes uzsigeidziau Suki prausiklio, LL mineralines pudros ir seseliu, dar sampuno ir balzamo reikes butinai.. Prausikli ir plaukams priemones tai pirksiu tikrai si menesi, o del LL dar svarstau.. gal dar nukelsiu kitam menesiui.. g.gif
Atsakyti
Odrey, kuo taip parudini savo veiduką? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 19 rugsėjo 2010 - 13:06
Kreipiuosi vėl. Apie LOGONA pudrą vieno atsiliepimo tesulaukiau,iš kurio kaip ir susidariau nuomonę, vis dėlto ir ji sunkiai tepasi ant veido, tai dbr klausiu, gal esate bandžiusios Annemarie Borlind pudrą?Kaip ji? Aciūū smile.gif
Atsakyti
Na ką gi, dalinuosi ir aš savo patirtimi mirksiukas.gif

Mano veido oda sausa alergiška, linkusi į bėrimus.

Veidui vietoj kremo naudoju argano aliejų. Labai patinka, tačiau kartais vakarais skruostai būna tokie šiurkštoki, tai tenka tepti dukart per dieną. Galvoju gal rytais geriau tepti kremą, o ne aliejų, nes ir mineralinė pudra geriau laikysis? Geriausio kremo paieškos vis dar vysksta smile.gif

Merginos, gal žinote kur galima gauti veido kremo mėginukų, nes kur tik neklausinėjau Eko prekių parduotuvėse, niekas neturi, siūlo bandyti vietoje jų produkciją...

Veido prausimui naudoju Akamuti juodąjį afrikietišką muilą (skystą). Labai labai patinka! Visam veidui nusiprausti užtenka vieno paspaudimo, nes labai putoja, gerai nuplauna makiažą. Neblogai padeda kovoti su bėrimais, žaizdelėmis. Jei yra kokia žaizdelė ant odos ar pan, tai plaunant nesmarkiai graužia odą, tačiau viskas tikrai greičiau sugyja ir dingsta bėrimai.

Tuo afrikietišku muilu kartą bandžiau plauti galvą, tai kol aš jį išskalavau... doh.gif Plaukai buvo be galo purūs ir nesusiriebalavo tris dienas (įprastai antros dienos vakare jie jau atrodo nekaip). Nors rašo, kad šis muilas puikiai tiks sausiems plaukams, ypač afro šukuosenoms, tačiau, kaip bebūtų keista, tiko ir man (mano plaukų šaknys riebos, galai sausi), nors antrąkart nebandžiau jo naudoti, labai jau sunkiai skalaujasi...

Šampūną vakar nuspirkau Faith In Nature rozmarininį, tai atsiliepimai bus tik po kurio laiko, nes šiandien pirmąkart išbandžiau, dar nieko negaliu pasakyti.

Dar turiu Eco Cosmetics vazeliną. Labai patinka, nes riebokas, švelnus ir nenusivalgo greitai kaip kiti. Vakar nusipirkau Aubrey Organics vazeliną, nes Sveikuose produktuose dabar jiems akcija, bet nebandžiau dar.

Tai ir viskas iš man eko krepšelio, nes prie natūralios kosmetikos pereinu pamažu, neseniai pradėjau tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 19, 15:40)
Šampūną vakar nuspirkau Faith In Nature rozmarininį, tai atsiliepimai bus tik po kurio laiko, nes šiandien pirmąkart išbandžiau, dar nieko negaliu pasakyti.

Vakar nusipirkau Aubrey Organics vazeliną, nes Sveikuose produktuose dabar jiems akcija, bet nebandžiau dar.

Gera pradžia - pusė darbo drinks_cheers.gif

Aš irgi naudoju būtent šį šampūną, jau nebe pirmą didelę pakuotę perku. Ar žinojai, jog jis su ALS, ir kad ALS gali iššaukti galvos niežulį? Man taip nenutiko smile.gif

Kiek kainavo akcijinis vazelinas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 14:44)
Kiek kainavo akcijinis vazelinas?  bigsmile.gif

7 Lt berods dabar kainuoja, bet buvo nekokių atsiliepimų apie jį... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 19 rugsėjo 2010 - 14:49