Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(lapuaite @ 2010 09 18, 21:38)
noreciau isigyti drekinamaji krema veidui, bet net neisivaizduoju koki. mano oda normali/sausoka.
kokiu firmu  produktam negailetumet pagyru ir esat pacios isbandziusios? cia kalba eina apie drekinamuosius veido kremus blush2.gif

Atsiliepimų galima rasti čia ir čia. O čia galima gauti pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 18, 20:57)
Mane taip pat domintu toks aliejus su paturbinimais ax.gif Tik va kaip fitokeratinus, pantenolį ir šilką sumaišyt su aliejum, jei jie tirpūs vandeny? g.gif
O ką gero daro ryžių proteinai ir augaliniai keramidai?Kur jų galima įsigyt? Turbūt AZ, bet aš ten nieko nesuprantu blush2.gif
Zinok galvoju, kad aliejuj palaikius vistiek istrauktu gerasias ju savybes, tegu ir buna netirpus g.gif nusipirkau spec. tokiam blakstienu tepaliukui tubele is AZ, uzpilciau ricinu ir gal dar kokiu maisytu aliejumi, tegu stovi ten, pamaisyciau pries dazant, pasitepciau ir manau blogaiu tikrai nebutu g.gif va tokia tubele, man l. patiko, tikrovej dar graziau atrodo tongue.gif blush2.gif
user posted image

Taip, is AZ drinks_cheers.gif as su verteju pasidarbuoju ir issirenku prekes irnesakyk.gif prekiu vertimai, jei pades:

Augalinis silikonas ("silicone" végétal) 30ml 5.90 € ; Šilko proteinai (protéines de soie) 30ml 5.90 € ; Augaliniai keramidai (céramides vegetales) 30ml 7.90 € ; Ryžių proteinai (protéines de riz hydrolysées) 30ml 3.20 €.

Ryžių proteinai geriausiai tinka plauku priezuros priemonėms, bet galima naudoti ir kūno priežiūros priemonėse. Skatina vandens sulaikymą, todėl plaukas pastorėja teoriškai tai plauku apimtis turėtų padidėti.
Apie augalinius keramidus stai cia is AZ psl. ukiskai, su google translater isverstas tekstas, bet bus mazdaug aisku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 rugsėjo 2010 - 20:42
Grubiai paskaiciavau savo islaidas, dar ne viska sudejau, bet jau beveik 1000lt gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 18, 21:05)
Aš kažkieno atsiliepimą SM paskaičiau, kad neva NOAH yra ekologiška, tai nusipirkau Kristianoj kokį tai fluidą nepigų. Grįžus namo žiūriu, kad ten silikonai pirmu numeriu ir šiaip visokios "gėrybės"  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Va va, tokių įtarimų ir turėjau... doh.gif Reikės rimčiau produktų sudėčių internete paieškoti. Arba jei netingėsiu, užeisiu gyvai etikečių paskaityti ax.gif Labai jau smalsu pasidarė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uogyte86 @ 2010 09 18, 21:13)
Norėčiau atsiliepimų apie LOGONOS pudrą. Gal kas bandėt? Gundausi nusipirkti, bet bijau, kad nesausintų veido odos. Taip pat būtų gerai, kad lengvai pasiskirstytų, kaip kad rašo... nes mat mano lb sausa oda..

Aš esu turėjusi mėginukus, tai man tuo ir nepatiko visų pirma, kad labai sunkiai skirstosi... blush2.gif Gal kažkaip specialiai reikia - ant drėgnos odos ar pan... Kažkas rašė berods, kad atrado būdą ją tepti ir visai teigiamai vertino smile.gif Gal atsiras dar daugiau bandžiusių, kurios pasisakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 10:07)

Cattier
yra kremas veidui ir makijazo valiklis. Esu patenkinta siom priemonem, ypac kremu thumbup.gif 

Chippie, primink prašau kokia tavo oda 4u.gif

QUOTE(Iceland @ 2010 09 18, 12:20)
Pagaliau perskaičiau visą temą  clap.gif Manau ir aš užsikrėčiau, bet aš dar tik pradedantį, apie tai nieko neišmanau - tai viskas įdomu ir nauja. Norėjau sužinoti kur perkate šį šampūną?  bigsmile.gif
Biotekoje, Biosaloje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 18, 17:00)
mano normalus.. o labiausiai patenkinta Weleda sampunais (abu patiko, bet rozmarinu labiau), ciel d'Azur sampunu normaliems plaukams su baltuoju moliu.. dar patikes yra Sante su apelsinais..

O weleda sampunai taupiai naudojasi? kuriam laikui uztektu tos pakuotes (100ml kiek maciau)?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2010 09 18, 19:07)
Merginos, noriu jusu paprasyti pagalbos:

Is pieneliu man labiausiai patiko LAVERA basis 2in1,SANTE 3in1 pienelis su citrina ir alyvuogemis.
Is sampunu Logona su bambuku labai patiko. Dar geras Logona su medetkomis. Lavera su mangu pieneliu. Kondicionieriai Sante BC,LAVERA Basis kondicionierius ir kauke. Mano plaukai riebesni prie saknu ir sausi galiukuose,balinti. Kai perejau prie naturaliu priemoniu per 6 men atauginau 12cm plauku. Labai padejo rozmarinu EA ir hidr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 18 rugsėjo 2010 - 22:17
Aciu, paneles uz atsakymus, einu i krepseli jau priemones detis:)
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti plauku aliejaus sudeti, nesu patyrusi, tai man paskutinieji ingredientai negraziai skamba,bet noreciau jusu patyrusios nuomones isgirsti apie tai

Schoenenberger firmos

Ingredients/INCI Schoenenberger Hair Conditioner Argan Oil:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glyceryl Stearate, Argania Spinosa Kernel Oil, PCA Glyceryl Oleate, Betula Alba Leaf Juice*, Equisetum Arvense Leaf/Stem Juice*, Butyrospermum Parkii*, Betain, Inulin, Cetearyl Glucoside, Hydrolized Wheat Proteins, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Yanthan Gum, Potassium Sorbate, Benzyl Alcolhol, Parfum, Limonene
* Aus kontrolliert biologischem Anbau
Konserviert mit: Benzylalkohol, Kaliumsorbat
Atsakyti
Palieku atsiliepimą apie Druide dantų pastą su mėtomis ir citrinomis: pirmiausia, buvo labai malonu pajusti kažkokį kitokį skonį, nes MB neleidžia pirkt jokios kitos pastos tik Aloedent. Tiesa, Druide irgi pabandė, įvertino neblogai, bet sakė naudos nebent, jeigu nebeliks aloedent'o biggrin.gif Man pasirodė gaivi, patinka, kad laaabai gerai valo, na kaina šiaip didoka jos, bet apskritai tikrai puiki pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 18, 20:28)
Aš tai galvoju, kad man ilgiau jų užtenka  g.gif Tiesa, tiksliai pasakyti negaliu, nesu laiko užfiksavus, bet 3-4 mėn. tikrai. Naudoju tik vakarais, beveik nuolat, kartais tik rasulu paįvairinu prausimąsi smile.gif

as kai turiu tas putas, tai naudoju ir ryte ir vakare.. na tai ir iseina panasiai kaip tau.. jei naudociau tik viena karta dienoj, tai uztektu 4 men., o dabar du kartus - tai tik 2 men.

QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 21:57)
Grubiai paskaiciavau savo islaidas, dar ne viska sudejau, bet jau beveik 1000lt gavosi doh.gif

cia per koki laikotarpi tiek isleidai? ax.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 18, 22:48)
O weleda sampunai taupiai naudojasi? kuriam laikui uztektu tos pakuotes (100ml kiek maciau)?

man tai taupiai.. 100 ml uztekdavo 1.5-2 men. palyginimui galiu parasyti, kad Aubrey Organics GPB sampuno 325 ml sunaudojau per 1.5 men biggrin.gif
bet reikia priprasti nepilti sampuno tiek kiek su kitais, nes Weleda koncentruotas yra, tai reiketu praskiesti vandeniu siek tiek..
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 18, 21:09)
bet kiek ziurejau nepigus jis labai taip? apie 90lt? gabut galima jo pigiau kur isigyti..? g.gif

pirmiau rekomenduoju isigyti meginuku, zinai kaip buna, gali gi ir netikti kremas - pvz per mazai dregmes duos, alergizuos ir pan.
bent jau man tai sunkiausia yra issirinkti veidui kremus.. todel issirinkus pagal aprasymus krema, kuris, mano mamymu, man tiktu, visada stengiuosi isigyti meginuka ir pabandyti..
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 18, 22:14)
Va va, tokių įtarimų ir turėjau...  doh.gif Reikės rimčiau produktų sudėčių internete paieškoti. Arba jei netingėsiu, užeisiu gyvai etikečių paskaityti  ax.gif Labai jau smalsu pasidarė smile.gif

Kiek as zinau tai NOAH nera naturali.. Naturalmente yra naturali (tik nezinau ar visos priemones) - ji to pacio gamintojo.. Zalia Zalia yra Naturalmente priemoniu pirkti.. kazkada planavau bandyt, bet taip ir nepabandziau dar..
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 19:28)

kiek kainuoja, ar ilgam uztenka, tiek isgirtos noreciau isbandyti ax.gif

Užmačiau Juaroj Madara veido putums akciją, dabar 38lt smile.gif
Atsakyti