QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 18, 20:28)
Aš tai galvoju, kad man ilgiau jų užtenka
Tiesa, tiksliai pasakyti negaliu, nesu laiko užfiksavus, bet 3-4 mėn. tikrai. Naudoju tik vakarais, beveik nuolat, kartais tik rasulu paįvairinu prausimąsi
as kai turiu tas putas, tai naudoju ir ryte ir vakare.. na tai ir iseina panasiai kaip tau.. jei naudociau tik viena karta dienoj, tai uztektu 4 men., o dabar du kartus - tai tik 2 men.
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 21:57)
Grubiai paskaiciavau savo islaidas, dar ne viska sudejau, bet jau beveik 1000lt gavosi
cia per koki laikotarpi tiek isleidai?
QUOTE(agnuske @ 2010 09 18, 22:48)
O weleda sampunai taupiai naudojasi? kuriam laikui uztektu tos pakuotes (100ml kiek maciau)?
man tai taupiai.. 100 ml uztekdavo 1.5-2 men. palyginimui galiu parasyti, kad Aubrey Organics GPB sampuno 325 ml sunaudojau per 1.5 men
bet reikia priprasti nepilti sampuno tiek kiek su kitais, nes Weleda koncentruotas yra, tai reiketu praskiesti vandeniu siek tiek..
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 18, 21:09)
bet kiek ziurejau nepigus jis labai taip? apie 90lt? gabut galima jo pigiau kur isigyti..?
pirmiau rekomenduoju isigyti meginuku, zinai kaip buna, gali gi ir netikti kremas - pvz per mazai dregmes duos, alergizuos ir pan.
bent jau man tai sunkiausia yra issirinkti veidui kremus.. todel issirinkus pagal aprasymus krema, kuris, mano mamymu, man tiktu, visada stengiuosi isigyti meginuka ir pabandyti..
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 18, 22:14)
Va va, tokių įtarimų ir turėjau...
Reikės rimčiau produktų sudėčių internete paieškoti. Arba jei netingėsiu, užeisiu gyvai etikečių paskaityti
Labai jau smalsu pasidarė
Kiek as zinau tai NOAH nera naturali.. Naturalmente yra naturali (tik nezinau ar visos priemones) - ji to pacio gamintojo.. Zalia Zalia yra Naturalmente priemoniu pirkti.. kazkada planavau bandyt, bet taip ir nepabandziau dar..