Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 14:41)
Man kažkas tarp pakalnučių ir jazminų ax.gif

mmmm tike vienos tiek kitos kvepia pasakiskai wub.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 17:40)
Madara ziedu putos  drinks_cheers.gif 

kiek kainuoja, ar ilgam uztenka, tiek isgirtos noreciau isbandyti ax.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 09 18, 17:45)
Jei dažausi su tušu - Plante System putos veidui

LT pirkai? kaip atrodo, gal nuoruodele gali imest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 18, 18:05)
karsta.gif Nespėju šiandien krepšiukų žiūrėti ir klausimų uždavinėti - bet žiūriu, dalis jų jau ir atsakyti patapo  biggrin.gif
Palomina, kaip tau Sante dantų pasta?

Pasta pirma karta kai turejau tai patiko, o dabar antra karta isigijau ir nelabai patinka.. matyt per ta laika geresniu panaudojau tai sita jau ne tas..
Na, valo normaliai (aisku galetu ir geriau), molio pagrindu, siek tiek gal gaivumo pasigendu..
Seip megstu dvi pastas turet, viena stipresnio skonio, kita silpnesnio.. tai sita prie silpnesnio prisiskaito biggrin.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 19:28)
kiek kainuoja, ar ilgam uztenka, tiek isgirtos noreciau isbandyti ax.gif

Madaros ziedu putos kainuoja 48 lt (lygtai).. bent jau man uztenka tik dviem menesiams.. va saviskes pirkau liepos pabaigoj, tai jau nebeturiu kuo praustis.. laikinai prausiuosi moliu su aliejais, o po to jau Suki lauks savo debiuto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 18 rugsėjo 2010 - 18:44
QUOTE(vex @ 2010 09 18, 18:34)
Sveikos, mielosios mamytės.

Gal uzteks eiti per visas temas ir brukti savo prekes, cia ne platintoju skiltis ir tuo labiau ne skelbimu lenta protest.gif doh.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 18, 18:43)
Madaros ziedu putos kainuoja 48 lt (lygtai).. bent jau man uztenka tik dviem menesiams.. va saviskes pirkau liepos pabaigoj, tai jau nebeturiu kuo praustis.. laikinai prausiuosi moliu su aliejais, o po to jau Suki lauks savo debiuto  biggrin.gif

o kokiai jos odai, mano misri, kartais riebi, o kartais pats velnias tezino kokia ji doh.gif
Suki ir as kartosiu wub.gif bet dabar norici kuo daugiau naujoviu isbandyti, o tada jau atsirinksiu kas geriausia.

Dabar nakti negalesiu uzmigt vis lendu ir lendu i puslapeli su geisom ir indem, o isvajotoji, Terre d'Oc blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 18 rugsėjo 2010 - 18:50
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 19:28)
LT pirkai? kaip atrodo, gal nuoruodele gali imest 4u.gif

Sarmoj smile.gif Kaina apie 60 lt, skalsus daiktas, pilnai iki galo nenuspaudžiu dozatoriaus, jei be tušo makiažas būna - drąsiai pusės dozės užtenka. Pirkau vasaros pradžioj, bet naudoju labai nereguliariai, pakaitom su DG muilais, su įvairiais mėginukais ir aliejukais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 18 rugsėjo 2010 - 19:20
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 19:50)
o kokiai jos odai, mano misri, kartais riebi, o kartais pats velnias tezino kokia ji  doh.gif
Suki ir as kartosiu  wub.gif  bet dabar norici kuo daugiau naujoviu isbandyti, o tada jau atsirinksiu kas geriausia.

tinka visiems odos tipams.. riebesnei odai tai tikrai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 18, 19:43)
Madaros ziedu putos kainuoja 48 lt (lygtai).. bent jau man uztenka tik dviem menesiams.. va saviskes pirkau liepos pabaigoj, tai jau nebeturiu kuo praustis.. laikinai prausiuosi moliu su aliejais, o po to jau Suki lauks savo debiuto  biggrin.gif

Aš tai galvoju, kad man ilgiau jų užtenka g.gif Tiesa, tiksliai pasakyti negaliu, nesu laiko užfiksavus, bet 3-4 mėn. tikrai. Naudoju tik vakarais, beveik nuolat, kartais tik rasulu paįvairinu prausimąsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ashtri @ 2010 09 18, 20:16)
Sarmoj smile.gif Kaina apie 60 lt, skalsus daiktas, pilnai iki galo nenuspaudžiu dozatoriaus, jei be tušo makiažas būna - drąsiai pusės dozės užtenka. Pirkau vasaros pradžioj, bet naudoju labai nereguliariai, pakaitom su DG muilais, su įvairiais mėginukais ir aliejukais smile.gif
user posted image

Ar esat kas naudoję ir šias, ir Madara putas? Būtų įdomu palyginti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, esu naujoke jau pagamintos naturalios kosmetikos srityje blush2.gif tad labai noreciau is jusu patarimu, nes tarp sitokios gausos gamintoju siulomu prekiu- as visiskai pasimeciau doh.gif
noreciau isigyti drekinamaji krema veidui, bet net neisivaizduoju koki. mano oda normali/sausoka.
kokiu firmu produktam negailetumet pagyru ir esat pacios isbandziusios? cia kalba eina apie drekinamuosius veido kremus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 18, 20:38)
Mergaites, esu naujoke jau pagamintos naturalios kosmetikos srityje blush2.gif  tad labai noreciau is jusu patarimu, nes tarp sitokios gausos gamintoju siulomu prekiu- as visiskai pasimeciau doh.gif 
noreciau isigyti drekinamaji krema veidui, bet net neisivaizduoju koki. mano oda normali/sausoka.
kokiu firmu  produktam negailetumet pagyru ir esat pacios isbandziusios? cia kalba eina apie drekinamuosius veido kremus blush2.gif

Dr. hauschka drekinantis kremukas, arba svarainiu, roziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 00:02)
ka naudoti blakstienu stiprinimui? issirinkau kandidatus  biggrin.gif , t.y.: fitokeratinai, pantenolis (b5), ryziu proteinai, augaliniai keramidai, silkas, silikonas.
Alieju naudosiu ricinu, o gal dar su kokiu maisyti?

Mane taip pat domintu toks aliejus su paturbinimais ax.gif Tik va kaip fitokeratinus, pantenolį ir šilką sumaišyt su aliejum, jei jie tirpūs vandeny? g.gif O ką gero daro ryžių proteinai ir augaliniai keramidai?Kur jų galima įsigyt? Turbūt AZ, bet aš ten nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 18, 18:01)
Ar kam nors teko bandyti, girdėti ar kaip kitais susidurti su šiais plaukų kosmetikos gamintojais: "Noah", "La Rue de Luxe", "Biosthetique", "Zenz"? Pagal viską jų produktai turėtų būti ekologiški/organiniai. Bandau ieškoti sudėčių internete...  g.gif

Aš kažkieno atsiliepimą SM paskaičiau, kad neva NOAH yra ekologiška, tai nusipirkau Kristianoj kokį tai fluidą nepigų. Grįžus namo žiūriu, kad ten silikonai pirmu numeriu ir šiaip visokios "gėrybės" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 18, 19:54)
Dr. hauschka drekinantis kremukas, arba svarainiu, roziu thumbup.gif

bet kiek ziurejau nepigus jis labai taip? apie 90lt? gabut galima jo pigiau kur isigyti..? g.gif
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie LOGONOS pudrą. Gal kas bandėt? Gundausi nusipirkti, bet bijau, kad nesausintų veido odos. Taip pat būtų gerai, kad lengvai pasiskirstytų, kaip kad rašo... nes mat mano lb sausa oda..
Atsakyti