Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Jorun @ 2010 09 13, 18:26)
esmes nekeicia, apsvietimas neblogas pas ja, spalvos matosi, ko negalima pasakyti apie kitus video jutubeje.

geri vaizdeliai drinks_cheers.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 13, 18:28)
aciu aciu uz tokia garbe  4u.gif  4u.gif  reikia dabar pasitempti ir eit ka nors parasyti (nebuvo laiko kelias dienas..)..

čia aš praeitą kartą kaižkaip apsižioplinau blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 18:42)
pasidalinsiu patirtim-i tuscia, isvalyta nagu lako buteliuka pildavau 1/3 druskos

reikia atsargiai su druskos kiekiu, nes jei per daug - ims trupėti nagai smile.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 09 13, 19:06)
idedu nuotrauka, kaip dabar atrodo(panages naturaliai baltos wub.gif ):

va čia tai yra kuo pasigėrėti wub.gif

Diva:), aš po tos istorijos tik fuksijų spalvai ryžausi biggrin.gif Man gražu ne violetinė spalva ant akių, o vos matomas atspalvis rolleyes.gif
Atsakyti
Ar yra kokių nuomonių apie Nvey akių šešėlius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 18:42)
Sakes, kaip uzsireike doh.gif ar dar yra jai akcija droge? ir ar akcija visoms rusims ar tik kazkuriai is ju? labiau noreciau balinancios siaip g.gif

Siuo metu nera.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
apie tuos nagus ir as pasireiksiu, seniau labai ilgus uzsiaugindavau jie neluzta kol neuzkabini, stori neisisluoksniuoja, dabar neturiu kada uzsiimti tai apytrumpius laikau ir dar nervina, kad per greitai auga nes vel kirpti reikia rolleyes.gif
bet siaip dazniausiai plauku ir nagu bukle sutampa jei xana tai abiems, o pas mane nagai visada ok, o su plaukais ir ju slinkimu etc kankinuosi, nesuprantu kodel taip yra, juk net vitaminai buna plaukams ir nagams na gal dar ragams lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 13 rugsėjo 2010 - 19:35
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 17:52)
Na, belieka dar gyvai pamatyti  rolleyes.gif

Pakeliui, siandien issiusta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 13, 12:39)
na nepriimkit asmeniskai, mane pacia irgi beria, bet kai skirtingi zmones su skirtinga genetika turi ta pati vaizda ant veido tai tikrai maistas ir gyvenimo budas smile.gif

as ir nepriemiau asmeniskai. tik tiek kad reikia ieskoti vienos priezasties nuo ko beria, o pasirodo cia kazkaip pagal vieta kazkaip isaiskint galima. O kadangi berimai man ant viso veido tai reiks rimciau dometis kas cia ne taip su manimi.

I nagu tema, tai tikrai genai turi diiidele itaka smile.gif as nenaudoju nieko: nei kokiu specialiu laku, nei aliejuku, o vat auga grazus ir stiprus smile.gif pasigyriau, tai nuluzines dabar  biggrin.gif

Labai primena maniskius blush2.gif auga kaip ant mieliu ir tie naguciai naturaliai balti ax.gif
tik as dabar pritingiu susitvarkyti, tai tave labai sveikinu kad taip graziais rupiniesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 13, 19:14)
Sakykit panos, ka jus vyriskiai naudoja po skutimosi, kas isbandyta ir laiko patikrinta biggrin.gif maniskis i alieju dar kol kas ziuri skeptiskai, tai noriu koki kremuka nupirkt g.gif

Šis losjonas nepakartojamas, net kremą nustojo naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 20:20)

o kaip kvapas jo?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 13, 21:22)
o kaip kvapas jo?

Toks tarsi mėtinis su veido pieneliu sumaišytas, esu kartą net pati juo veidą pasitepusi, tikrai labai malonus toks vėsinantis ir švelnus jausmas biggrin.gif
Atsakyti
Saturėl, ačiū už naujus rudeniškus namus 4u.gif

Dolphin, griūk negyvas kokie tavo gražūs nagai karsta.gif štai ką reiškia genai thumbup.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 13, 19:09)
Ar yra kokių nuomonių apie Nvey akių šešėlius?  4u.gif

Turiu šešėlių paletę, štai tokią:
user posted image
juoda, violetinė, šviesi smėlio, auksinė, samaninė spalvos. Visos turi blizgesio (nėra matinės). Naudoju visas spalvas, laiko palyginus gerai, pvz, šiandien visą voką buvo padažius auksine spalva ir išsilaikė iki vakarinio valymo thumbup.gif Beto maloniai tepasi ant voko smile.gif
Atsakyti
I nagu tema, tai tikrai genai turi diiidele itaka smile.gif as nenaudoju nieko: nei kokiu specialiu laku, nei aliejuku, o vat auga grazus ir stiprus smile.gif pasigyriau, tai nuluzines dabar  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
O nagučiai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 20:20)

Mano vyras irgi šį naudoja. Kvapą apibudino kaip keistą, bet sakė, kad neerzinantis smile.gif O šiaip tai losjoną gyrė, įvertino kaip gerą
biggrin.gif
Atsakyti