Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 16:06)
Is pavydo nugriut !! 
Saunu smile.gif - butinai parasyk atsiliepimus po kiek laiko. Mano vienoje rieveje vistiek guli tie kavos ziedai  rolleyes.gif , teks isigyti manau  g.gif  biggrin.gif 
O ju paskirtis kokia?  biggrin.gif  Nu man bile turet, bet vistiek idomu kam  doh.gif - apart kaip kvepalai panaudojimo...

Rašo, kad drėkina, maitina ir švelniai saugo odą. Tikiuosi, kad su laiku KN puslapy įdės daugiau informacijos. Aš dar galvoju veido odai naudot, tas eliksyras simondsijų aliejuje rolleyes.gif
Tik tas kvapas realybėj visai kitoks lyginant su tuo, kokį jį įsivaizdavau iš pavadinimo.

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 18, 16:07)
Išduok, kiek gi kainuoja  4u.gif

15 ml - 51 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 17:21)
15 ml - 51 Lt doh.gif

Aha, zinojau sia kaina- baisu nu... Nu bet tai ka dabar daryt.. ne 510 lt gi , kad butu niekaip neimanoma doh.gif
Pvz. moterys perka La Prairie kosmetika- nu ir kaaa- 2000 lt isleidzia keliems buteliukams, tai kas cia tie 50 lt irnesakyk.gif
Viskas, einu lauk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugsėjo 2010 - 16:39
karsta.gif Nespėju šiandien krepšiukų žiūrėti ir klausimų uždavinėti - bet žiūriu, dalis jų jau ir atsakyti patapo biggrin.gif
Palomina, kaip tau Sante dantų pasta?

O aš ryte scrub'inausi Giovanni cukrumi ir šokoladu. Kvapas tai tikrai pasakiškas (bet, kaip ir buvo kalbėta, greičiausiai ne visai natūralus...), malonumas wub.gif O šiaip specifika ta, kad labai greitai tas cukrus tirpsta, tai nedaug spėji pasiscrub'inti g.gif Toks prie švelnių, sakyčiau smile.gif
Atsakyti
Merginos, noriu jusu paprasyti pagalbos:
noriu papildyti savo kosmetikos atsargas plauku sampunu, kondicionieriumi, kauke bei kuno sviestu ar losjonu, ka galetumet patarti.
Skaiciau bloge atsiliepimus(nes nepykit, negaleciau visu jusu forumo lapu perskaityti, ten patogiau:)), tai atsirinkau siuos:
Sampunas:
SANTE brilliant jojoba arba
Bioturn su Lotuso ekstraktu sausiems plaukams arba
Lavera apelsinu sampunas arba Ciel d'azur sampunas su baltuoju moliu normaliems plaukams, Ar jus patartumete, rinktis kazka kita, nes mano pasirinkimo kriterijai:gerai plaunantis(iskaitant aliejines kaukes) drekinantis plaukus, ju neveliantis, galetu plaukus pakelti prie saknu, nes jie itin sugule,nes greit susiriebaluoja saknys, o galai sausi, taip pat taupus
Apie kondicionierius geriausiai apie siuo komentuota:
Sante brilliant car conditioner arba
Lavera mangu plauku balzamas
Noreciau, kad balzamas suminkstintu plaukus, nes po dazymu jie dabar atrodo, kaip ukiniu muilu isplauti, kieti, sausi
Taip pat gal dar patartumet kokias kaukes, losjonus plaukams,
skaiciau geru atsiliepimu apie Weleda rozmarinu plauku losjona, bei alieju plaukasm Weledos, noretusi, kad pastiprintu tuos plaukus kazkiek
Ir priespaskutinis prasymas del kuno losjono, norisi drekinancio ir greit isigeriancio, ir butu neprosal skanus kvapas smile.gif
bloge, deja, ne daug atsiliepmi palikta, tik pastebejau, daugiausiai aptartas buvo Naturdem kuno losjonas Sanddorn
Ir klausimas, kokius akiu valiklius, arba veido valiklius, tinkancius ir akims valyti, naudojate, deja, naudoju chemini tusa, tai reiketu stipresnio

Aciu, paneles, jei kuri nebijosit mano kruvos klausimu, ir atsakysit i juos smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju Lavera apelsinų šampūną, esu labai patenkinta, pakelia plaukus, nesuriebaluoja jų grieičau, bet paskutiniu metu ar dėl oro ar dar dėl kažko kito plaukai jau antrą dieną į vakarą nebelabai kaip atrodo, kai tuo tarpu vasarą tik trečios dienos vakare jie taip atrodydavo.
Šį losjoną dabar naudoju. Labai daug negaliu pasakyti, nes tik pora kartų naudojau. Pakankamai greitai susigeria, labai patinka kvapas.
Makiažui valyti gal Madara patiktų? Pati nesu bandžiusi, bet merginos rašė gerus atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 18, 18:23)
Makiažui valyti gal Madara patiktų? Pati nesu bandžiusi, bet merginos rašė gerus atsiliepimus smile.gif

Madara ziedu putos drinks_cheers.gif veidui arba naturalus muilas , man asmeniskai nepatinka akis valinetis nei su skrituleliais, nei su pieneliais, nei su aliejais- man turi nuplauti viska greitai ir svariai smile.gif O po to , jau SPA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugsėjo 2010 - 17:41
QUOTE(Simoo7e @ 2010 09 18, 18:07)
Ir klausimas, kokius akiu valiklius, arba veido valiklius, tinkancius ir akims valyti, naudojate, deja, naudoju chemini tusa, tai reiketu stipresnio

Aciu, paneles, jei kuri nebijosit mano kruvos klausimu, ir atsakysit i juos smile.gif

Jei dažausi su tušu - Plante System putos veidui, esu labai patenkinta jomis smile.gif Viską iš pirmo karto puikiai nuplauna, o tušo aš mėgstu riebiai užsitept biggrin.gif Madaros nesu bandžius, negaliu palygint 4u.gif

Dėl šampūnų, balzamų - noriu pasikartoti kaip visos čia temoj, kad atsirinksi tik bandymų keliu. Mano sesei vienas šampūnas padaro plaukus nesukritusius, man priešingai - suriebaluoja. Dėl taupumo - Sante Brilliant Care man buvo tikrasis pavyzdys, kaip taupu gali būti iš viso biggrin.gif Tik sakyčiau man jis per sunkus...

Losjonai - patylėsiu, nes pati sviestmedį su kuo nors susimakaluoju ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2010 09 18, 18:07)
1. Sampunas:
SANTE brilliant jojoba arba
Bioturn su  Lotuso ekstraktu sausiems plaukams arba
Lavera apelsinu sampunas arba Ciel d'azur sampunas su baltuoju moliu normaliems plaukams, Ar jus patartumete, rinktis kazka kita, nes mano pasirinkimo kriterijai:gerai plaunantis(iskaitant aliejines kaukes) drekinantis plaukus, ju neveliantis, galetu plaukus pakelti prie saknu, nes jie itin sugule,nes greit susiriebaluoja saknys, o galai sausi, taip pat taupus

2. Apie kondicionierius geriausiai apie siuo komentuota:

3. Taip pat gal dar patartumet kokias kaukes, losjonus plaukams,
skaiciau geru atsiliepimu apie Weleda rozmarinu plauku losjona, bei alieju plaukasm Weledos, noretusi, kad pastiprintu tuos plaukus kazkiek

4.Ir priespaskutinis prasymas del kuno losjono, norisi drekinancio ir greit isigeriancio, ir butu neprosal skanus kvapas smile.gif

5. kokius akiu valiklius, arba veido valiklius, tinkancius ir akims valyti, naudojate,
1. Mano pacios plauku saknys riebios, plaukai ploni. balindavau, dabar dar nepilnai nuauge, o ir siaip, kadangi poilgiai, i galus sauseja, paluzineja, patrupa. sampunas patiko Druide purity-purindavo plaukus, isplaudavo alieju, bet kiek pasausindavo. siaip galiuku niekad neplaunu sampunu, kiek nubega, tiek pakanka, bet vistiek jei kasdienai, tai kiek per stiprus gal toks. bent pakeitimui reikia svelnesnio var. patiko ozkos pieno sampunas (Druide), bet is jo purumo jau nebus, laveros apelsinu taip dar ir neisbandziau, o sante jojoba dar tik uzsisakiau, taip kad nezinau del siu 2 ka pasakyti kol kas 4u.gif Apie paryskintus samp. nieko nezinau ir nesu bandziusi.
Siaip kad gerai isplautu aliejus ir drekintu g.gif nesitikiu to is samp., jau geriau tureti viena "astresni", gerai viska isplaunanti, o kita-svelnu, labiau kasdienai.
Siaip, kad papurtu plaukai, i sampuna gali lasinti rozmarinu EA. taip pat po plovimo saknis purksti rozmarinu hidr. (-> 3.)

2. Sante brilliant care kondic. naudoju pati. labai taupus, susvelnina, suminkstina galiukus ir t.t. man pakanka vos 1 laso, plaukai ploni, galai paluzineja, pasauseja. esu bandzius FIN aloe kondic., UT bekvapi, Druide Pur Pure ir dar kazkoki g.gif zodziu, ne vienas nepatiko, sitas-Sante, nr. 1.

3. Vietoj weledos rozm. naudociau tiesiog rozmarinu hidrolata (ir naudoju, tiksliau biggrin.gif ), taupumo sumetimais galima siek tiek praskiesti ji distiliuotu vand. ir purksti skanis po plovimo smile.gif siaip cia daug apkalbetas kaip tikrai veiksmingas (tik nelabai malonaus kvapo) metos ekstraktas,
kur pirkti parasyta cia.

4. Logonos sviestai geri ir skaniai kvepia, pvz. Tropic. Cia siek tiek Palomina aprasiusi ->.

5. Pati dazausi cheminiu tusu. naudoju savos gamybos valikli ok.gif paprastas aliejus, tarkim abrikosu, irgi gerai nuvalo tusa. arba rasulo molio kosele, cia is tokiu namudiniu priemoniu. jei nori pirktinio, lauk kitu nuomoniu ax.gif bandziau tik seuters de sud valikli, tai poveikis toks pat kaip mano pasigaminto, tik + maniskis negriauze akiu, o seuters de sud griauze.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 18:46)
siaip cia daug apkalbetas kaip tikrai veiksmingas (tik nelabai malonaus kvapo) metos ekstraktas,
kur pirkti parasyta cia.

Etama, ar radai kur Kaune šiuo ekstraktu prekiauja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 18, 18:50)
Etama, ar radai kur Kaune šiuo ekstraktu prekiauja? smile.gif
schmoll.gif , yra pard. sarasas, bet kazkoks jis man neaiskus biggrin.gif
Atsakyti
Ar kam nors teko bandyti, girdėti ar kaip kitais susidurti su šiais plaukų kosmetikos gamintojais: "Noah", "La Rue de Luxe", "Biosthetique", "Zenz"? Pagal viską jų produktai turėtų būti ekologiški/organiniai. Bandau ieškoti sudėčių internete... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 18:56)
schmoll.gif , yra pard. sarasas, bet kazkoks jis man neaiskus biggrin.gif

Sąrašą ir aš mačiau, bet tikėjausi konkretaus taško nurodymo ir jokių klajonių biggrin.gif Ką gi, užsiimsiu aš turizmu po nurodytas parduotuves Kaune drinks_cheers.gif
Atsakyti