QUOTE(Simoo7e @ 2010 09 18, 18:07)
1. Sampunas:
SANTE brilliant jojoba arba
Bioturn su Lotuso ekstraktu sausiems plaukams arba
Lavera apelsinu sampunas arba
Ciel d'azur sampunas su baltuoju moliu normaliems plaukams, Ar jus patartumete, rinktis kazka kita, nes mano pasirinkimo kriterijai:gerai plaunantis(iskaitant aliejines kaukes) drekinantis plaukus, ju neveliantis, galetu plaukus pakelti prie saknu, nes jie itin sugule,nes greit susiriebaluoja saknys, o galai sausi, taip pat taupus
2. Apie kondicionierius geriausiai apie siuo komentuota:
3. Taip pat gal dar patartumet kokias kaukes, losjonus plaukams,
skaiciau geru atsiliepimu apie Weleda rozmarinu plauku losjona, bei alieju plaukasm Weledos, noretusi, kad pastiprintu tuos plaukus kazkiek
4.Ir priespaskutinis prasymas del kuno losjono, norisi drekinancio ir greit isigeriancio, ir butu neprosal skanus kvapas
5. kokius akiu valiklius, arba veido valiklius, tinkancius ir akims valyti, naudojate,
1. Mano pacios plauku saknys riebios, plaukai ploni. balindavau, dabar dar nepilnai nuauge, o ir siaip, kadangi poilgiai, i galus sauseja, paluzineja, patrupa. sampunas patiko Druide purity-purindavo plaukus, isplaudavo alieju, bet kiek pasausindavo. siaip galiuku niekad neplaunu sampunu, kiek nubega, tiek pakanka, bet vistiek jei kasdienai, tai kiek per stiprus gal toks. bent pakeitimui reikia svelnesnio var. patiko ozkos pieno sampunas (Druide), bet is jo purumo jau nebus, laveros apelsinu taip dar ir neisbandziau, o sante jojoba dar tik uzsisakiau, taip kad nezinau del siu 2 ka pasakyti kol kas
Apie paryskintus samp. nieko nezinau ir nesu bandziusi.
Siaip kad gerai isplautu aliejus ir drekintu
nesitikiu to is samp., jau geriau tureti viena "astresni", gerai viska isplaunanti, o kita-svelnu, labiau kasdienai.
Siaip, kad papurtu plaukai, i sampuna gali lasinti rozmarinu EA. taip pat po plovimo saknis purksti rozmarinu hidr. (-> 3.)
2. Sante brilliant care kondic. naudoju pati. labai taupus, susvelnina, suminkstina galiukus ir t.t. man pakanka vos 1 laso, plaukai ploni, galai paluzineja, pasauseja. esu bandzius FIN aloe kondic., UT bekvapi, Druide Pur Pure ir dar kazkoki
zodziu, ne vienas nepatiko, sitas-Sante, nr. 1.
3. Vietoj weledos rozm. naudociau tiesiog rozmarinu hidrolata (ir naudoju, tiksliau
), taupumo sumetimais galima siek tiek praskiesti ji distiliuotu vand. ir purksti skanis po plovimo
siaip cia daug apkalbetas kaip tikrai veiksmingas (tik nelabai malonaus kvapo)
metos ekstraktas,
kur pirkti parasyta
cia.
4. Logonos sviestai geri ir skaniai kvepia, pvz. Tropic. Cia siek tiek Palomina aprasiusi
->.
5.
Pati dazausi cheminiu tusu. naudoju savos gamybos valikli
paprastas aliejus, tarkim abrikosu, irgi gerai nuvalo tusa. arba rasulo molio kosele, cia is tokiu namudiniu priemoniu. jei nori pirktinio, lauk kitu nuomoniu
bandziau tik seuters de sud valikli, tai poveikis toks pat kaip mano pasigaminto, tik + maniskis negriauze akiu, o seuters de sud griauze.