Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Palomina @ 2010 09 18, 15:39)
atspejai  biggrin.gif as dabar kai i blog'a vis atsiliepimus parasau apie savo naudotas kosmetikos priemones, tai pamaciau, kad daugiausiai esu naudojus Madaros ir Hauschkos priemoniu..

Madara man tie kvapai per lietu, po lietaus visi... Nezinau, daug priemoniu neturejau, bet kiek turejau ( beja ir prie metu prausiklio jau priprantu- ukiskas muilas nedingo, bet pripratau - as nekartosiu jo, taciau panaudojus ilgiau negaliu pasakyti, kad jau tik sunims prausti jis , tikrai gali patikti , nenuostabu ) Poveikiu- jauciasi viskas- jei veida prausi putomis- ir jauti. Jei kuna tuo muilu- plovikliu- tai ir jauti- kunas girgzda net po to... Zodziu del poveikio - tai yra priemones su dvasia smile.gif , del kvapu- individualu...
Ar yra kam labai nepatiko ( nekalbu kai netiko- cia odos bukles reikalai) Hauscha? Man kol kas visos turetos priemones be galo patinka, kurias kartociau tikrai. Nezinau, man viena is "stipresniu" atrodo natur. kosmetiku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugsėjo 2010 - 14:51
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 15:41)
Man kažkas tarp pakalnučių ir jazminų ax.gif Bet brungumas tai neišpasakytas doh.gif

Tiesa, Palomina, iš kur tas indelis savos gamybos savaiminio įdegio? 4u.gif

Kiek kainuoja ir koks kiekis?

Indeli pirkau Ornamentum (Europoj).. Kazkada anksciau buvau toki pati nusipirkus, tai netycia sudauziau doh.gif dabar vel isigyjau.. maciau yra ir didesnis dar pirkti.. galvoju reiks ir ta prigriebti i kolekcija..
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 15:41)
Man kažkas tarp pakalnučių ir jazminų ax.gif Bet brungumas tai neišpasakytas doh.gif
Diva:), dar anksti į pensiją!

Zinau del brangumo unsure.gif ... , bet ar verta? Nu pvz. man Nerolis nera pigi preke, nu bet VERTA!! Norejau parasyti -verta milijono, bet gal nelenksiu tos lazdos jau biggrin.gif
Tai ir sakau, kvaisa- reikejo balerinos kelia pasirinkti! Turejau pasirinkti! Buciau jau beveik pensijoje bigsmile.gif Po KN tik vazineciau, kojeles mirkineciau, ranksluostelius deliociau ant veido rolleyes.gif Nespeju nieko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugsėjo 2010 - 14:53
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 15:47)
Madara man tie kvapai per lietu, po lietaus visi... Nezinau, daug priemoniu neturejau, bet kiek turejau ( beja ir prie metu prausiklio jau priprantu- ukiskas muilas nedingo, bet pripratau - as nekartosiu jo, taciau panaudojus ilgiau negaliu pasakyti, kad jau tik sunims prausti jis , tikrai gali patikti , nenuostabu biggrin.gif )  Poveikiu- jauciasi viskas- jei veida prausi putomis- ir jauti.Jei kuna tuo muilu- plovikliu- tai ir jauti- kunas girgzda net po to... Zodziu del poveikio - tai yra priemones su dvasia smile.gif  , del kvapu- idvidualu...
Ar yra  kam labai nepatiko ( nekalbu kai netiko- cia odos bukles reikalai)  Hausckha? Man kol kas visos turetos priemones be galo patinka, kurias kartociau tikrai. Nezinau, man viena is "stipresniu" atrodo natur. kosmetiku...

aha su kvapais tikrai kiekvienam skirtingai drinks_cheers.gif man tai Madaros kvapai patiko tiek anksciau (buvo gi zymiai stipresni biggrin.gif ), tiek dabar.. pati kosmetika man irgi labai patinka.. tik kainos galetu siek tiek mazesnes buti biggrin.gif

Manau, kad tikrai mazuma tokiu, kurioms Hauschka nepatiko..
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 15:50)
Zinau del brangumo  unsure.gif ... , bet ar verta? Nu pvz. man Nerolis nera pigi preke, nu bet VERTA!! Norejau parasyti -verta milijono, bet gal nelenksiu tos lazdos jau biggrin.gif 
Tai ir sakau, kvaisa- reikejo balerinos kelia pasirinkti! Turejau pasirinkti! Buciau jau beveik pensijoje  bigsmile.gif  4u.gif  Po KN tik vazineciau sau  rolleyes.gif

aha geriau nerasyk, kad verta milijono biggrin.gif po to dar pakels kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 18, 15:47)
Indeli pirkau Ornamentum (Europoj).. Kazkada anksciau buvau toki pati nusipirkus, tai netycia sudauziau  doh.gif  dabar vel isigyjau.. maciau yra ir didesnis dar pirkti.. galvoju reiks ir ta prigriebti i kolekcija..

Labai smagus wub.gif Jaučiu, reiks ir man ten užsukti ax.gif Kiek kainavo gal pameni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 15:53)
Labai smagus wub.gif Jaučiu, reiks ir man ten užsukti ax.gif Kiek kainavo gal pameni? 4u.gif

drinks_cheers.gif
tokie indeliai mano silpnybe biggrin.gif va, noreciau rasti dar mazesniu dydziu (i si, kur turiu, telpa apie 100 ml).. tai jei kartais kuri uzmatysit kur nors tai parasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 15:50)
Zinau del brangumo  unsure.gif ... , bet ar verta?

Čia žinok, manau, kaip su neroliu. Aš jo taip ir nedrįsau pirkti, nes nebuvau tikra dėl to kvapo ax.gif O tau vertas netoli milijono. Aš šitą tai pajamiau blush2.gif Dar šiaip sunku pasakyt, kiek jis man vertas, nes visa ta vertė sakyčiau atsiskleidžia ilgiau panaudojus, tai parašysiu vėliau.
Ir norėjau nerolį pauostyt (šitos siuntos, sakau, gal patiks biggrin.gif), bet Čiurlionio g. neturėjo dar.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 09 18, 16:00)
drinks_cheers.gif 
tokie indeliai mano silpnybe  biggrin.gif  va, noreciau rasti dar mazesniu dydziu (i si, kur turiu, telpa apie 100 ml).. tai jei kartais kuri uzmatysit kur nors tai parasykit  4u.gif

Man tokie irgi labai patinka 4u.gif O kokios tada maždaug talpos tas didesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 16:03)
Čia žinok, manau, kaip su neroliu. Aš jo taip ir nedrįsau pirkti, nes nebuvau tikra dėl to kvapo ax.gif O tau vertas netoli milijono. Aš šitą tai pajamiau blush2.gif Dar šiaip sunku pasakyt, kiek jis man vertas, nes visa ta vertė sakyčiau atsiskleidžia ilgiau panaudojus, tai parašysiu vėliau.

Is pavydo nugriut !!
Saunu smile.gif - butinai parasyk atsiliepimus po kiek laiko. Mano vienoje rieveje vistiek guli tie kavos ziedai rolleyes.gif , teks isigyti manau g.gif biggrin.gif
O ju paskirtis kokia? biggrin.gif Nu man bile turet, bet vistiek idomu kam doh.gif - apart kaip kvepalai panaudojimo...
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 16:03)
Man tokie irgi labai patinka 4u.gif O kokios tada maždaug talpos tas didesnis? g.gif

oi pamirsau parasyti kaina indelio.. mokejau 14 lt..
didesnis manau yra apie 150 ml.. jo kainos nepamenu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 14:41)
Diva:), dar anksti į pensiją!

Išduok, kiek gi kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurių plaukai normalūs, kokius šampūnus naudojate, kokiais esate labiausiai patenkintos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 18, 16:56)
Merginos, kurių plaukai normalūs, kokius šampūnus naudojate, kokiais esate labiausiai patenkintos? ax.gif

mano normalus.. o labiausiai patenkinta Weleda sampunais (abu patiko, bet rozmarinu labiau), ciel d'Azur sampunu normaliems plaukams su baltuoju moliu.. dar patikes yra Sante su apelsinais..
Atsakyti