Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

Uoj kokia puiki parduotuve bigsmile.gif doh.gif
Stai jums ranksluosteliu aliejinams nusispaninimams
http://www.mondebio....x22cm/2783.html

Patalyne kokia!! wacko.gif Jungiu lauk ja ir neuzsisaugau Favorituose!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugsėjo 2010 - 09:55
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 10:45)

dabar man sakyk kaip tu perki is to puslapio,online  blush2.gif noriu tapti geisa  biggrin.gif

perku parduotuvej Nature et decouvertes

bet sakyciau, kad kainos kokybes santykis nera tenkintinas, brangoka, o ir sokoladinsi ritualas man daug priimtinesnis tongue.gif As gurmane ne geisa blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 10:48)
Chippie o kas yra tokiam pailgam butelaityje rozinem raidelem aprasineta prie plauku priemoniu?

ten g.gif va toks dalykas user posted image

kaip isverst nezinau g.gif emiau nes labai skaniai kvepia ir galima purksti ant kuno ir plauku, siek tiek drekina. Pirmine funkcija -skaniai kvepeti. As vakarais labai megstu juo purkstis, mane tas kvapas ramina ir migdo. Kvepia saldokai ir pieniskai wub.gif
Pridejau prie plauku priemoniu, nes purskiu plaukus, kai naudoju "nekvepiancius" sampunus. Bet gaila ant plauku kvapas islieka tik pora valandu...

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 10:54)
Uoj kokia puiki parduotuve  bigsmile.gif  doh.gif 
Stai jums ranksluosteliu aliejinams nusispaninimams
http://www.mondebio....x22cm/2783.html

Patalyne kokia!!  wacko.gif  Jungiu lauk ja ir neuzsisaugau Favorituose!!!

aha junk ja lauk, nes sedesi bankrote kaip ir as doh.gif

Man po 30 min jogos pamoka o as dar sedziu su pizama ir nesukuotais plaukais doh.gif
SM irgi reikia isjungti ir uzblokuoti, nes taip ir pradrybsosiu visa diena prie kompo
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 09:55)
perku parduotuvej Nature et decouvertes

bet sakyciau, kad kainos kokybes santykis nera tenkintinas, brangoka, o ir sokoladinsi ritualas man daug priimtinesnis  tongue.gif As gurmane ne geisa  blush2.gif

perziurejus ta pirma puslapeli, galeciau puse ju siulomu prekiu i krepsiuka susimest ax.gif yra ir pas geisas srcubas, ir noreciau indisko foundation, ir sokolada prigriebciau vienu zodziu biggrin.gif
O kaip sudetys pas juos, geros?

tas plauku kvapiklis ir is tos pacios firmos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 18 rugsėjo 2010 - 10:08
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 18, 09:21)
Pilveliukas,o koks tai receptas su ricinos aliejumi?

jau visu isbandytas, kada veida imasazuoji ricinos aliejumi su maisytu su kitu baziniu aliejum, ir dedi karsta ranksluosti ant veido kelis kartus mirksiukas.gif
Papildyta:
man atrodo melvitos maciau panoramoj, jei neklystu, g.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 17, 16:12)
Atejau pasidalinti ispudziais apie Laveros mangu sampuna. Na man tai puikiai tiesiog, mano plaukai sviesinti tai nuo sio sampuno lyg ir maziau veliasi ir graziai krinta. Nesijucia kad labai apsunkintu, issilaiko padoriai antrodantys ir antra diena dar. O tiek man uztenka, nes visada plaudavau kas antra diena galva. Ziuresim kaip naudosis toliau. O man dar ir kvapas labai patinka, kaifuoju tiesiog plaudama galva wub.gif

Pagaliau perskaičiau visą temą clap.gif Manau ir aš užsikrėčiau, bet aš dar tik pradedantį, apie tai nieko neišmanau - tai viskas įdomu ir nauja. Norėjau sužinoti kur perkate šį šampūną? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 18, 12:20)
Pagaliau perskaičiau visą temą  clap.gif Manau ir aš užsikrėčiau, bet aš dar tik pradedantį, apie tai nieko neišmanau - tai viskas įdomu ir nauja. Norėjau sužinoti kur perkate šį šampūną?  bigsmile.gif

As perpirkau is vienos sm nares. Bet zinau kad yra ekoeko.lt
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 11:04)
perziurejus ta pirma puslapeli, galeciau puse ju siulomu prekiu i krepsiuka susimest ax.gif yra ir pas geisas srcubas, ir noreciau indisko foundation, ir sokolada prigriebciau vienu zodziu biggrin.gif
O kaip sudetys pas juos, geros?

tas plauku kvapiklis ir is tos pacios firmos?

jei reguliariai keicia savo prekes ir isleidzia naujas. Nesu didele zinove, savo pazinti su naturalia kosmetika ir pradejau nuo Nature et decouvertes
visa produktu gama gali apziureti cia.
Sudetis gali paziureti Cia paspausk ant produkti ir rasi aprasyma, o zemiau ir sudeti (tik viskas, zinoma, prancuzu kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 18, 12:51)
As perpirkau is vienos sm nares. Bet zinau kad yra ekoeko.lt

aciuks.gif Bandysiu po truputi viską išbandyti, tikiuosi atsigaus mano plaukai, nes jau baisu darosi kuokštais slenka.
Atsakyti
Merginos, nu krepšiai visų kokie rolleyes.gif Smagu akis paganyt, tik vat kad tie paganymai dažnai geruoju nesibaigia biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 19:44)
parašiau ten, koksai kvapas. Spėkit, nuo ko  biggrin.gif Nuo etiketės  biggrin.gif

MB tau už tai nepadėkotų biggrin.gif Šiandien prisiprašiau, kad nuvežtų į KN, nes nusprendžiau, kad iki antradienio laukt negalėsiu biggrin.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 20:50)
Merginos kur galima nusipirkt higieninius iklotus Vilniuje?

QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 20:58)
Biosaloj (Europoj), Sveikuose produktuose

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 17, 21:01)
O jei apie ekologiškus, aš tai Sveikuose produktuose perku visada  4u.gif

Rimi Natracare dar mačiau.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 15:21)
MB tau už tai nepadėkotų biggrin.gif Šiandien prisiprašiau, kad nuvežtų į KN, nes nusprendžiau, kad iki antradienio laukt negalėsiu biggrin.gif

Ir kaip? bigsmile.gif Kaip kavos ziedai??? Manes nei MB , nei pati nenusigabensiu niekad iki KN, supusiu darbe greiciau ... verysad.gif Nuo kiek metu i pensija dabar?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 10:14)
Oho kokie krepsiai  bigsmile.gif ! Cia jau ne krepseliai!! Ir matosi kokie brendai mylimiausi- Chippie pvz. Cattier( nesu turejusi nei vienos priemones)  , Palominos-Madara , Eglute kad "uzsipirkus"  biggrin.gif !

atspejai biggrin.gif as dabar kai i blog'a vis atsiliepimus parasau apie savo naudotas kosmetikos priemones, tai pamaciau, kad daugiausiai esu naudojus Madaros ir Hauschkos priemoniu..

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 10:42)
nuostabus krepsiukas , o jau savos gamybos  wub.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 15:31)
Ir kaip?  bigsmile.gif  Kaip kavos ziedai??? Manes nei MB , nei pati nenusigabensiu niekad iki KN, supusiu darbe greiciau ... verysad.gif Nuo kiek metu i pensija dabar?

Man kažkas tarp pakalnučių ir jazminų ax.gif Bet brungumas tai neišpasakytas doh.gif
Diva:), dar anksti į pensiją!

Tiesa, Palomina, iš kur tas indelis savos gamybos savaiminio įdegio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 18 rugsėjo 2010 - 14:43