Uoj kokia puiki parduotuve
Stai jums ranksluosteliu aliejinams nusispaninimams
http://www.mondebio....x22cm/2783.html
Patalyne kokia!! Jungiu lauk ja ir neuzsisaugau Favorituose!!!
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 10:45)
perku parduotuvej Nature et decouvertes
bet sakyciau, kad kainos kokybes santykis nera tenkintinas, brangoka, o ir sokoladinsi ritualas man daug priimtinesnis As gurmane ne geisa
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 10:48)
Chippie o kas yra tokiam pailgam butelaityje rozinem raidelem aprasineta prie plauku priemoniu?
ten va toks dalykas
kaip isverst nezinau emiau nes labai skaniai kvepia ir galima purksti ant kuno ir plauku, siek tiek drekina. Pirmine funkcija -skaniai kvepeti. As vakarais labai megstu juo purkstis, mane tas kvapas ramina ir migdo. Kvepia saldokai ir pieniskai
Pridejau prie plauku priemoniu, nes purskiu plaukus, kai naudoju "nekvepiancius" sampunus. Bet gaila ant plauku kvapas islieka tik pora valandu...
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 10:54)
Uoj kokia puiki parduotuve
aha junk ja lauk, nes sedesi bankrote kaip ir as
Man po 30 min jogos pamoka o as dar sedziu su pizama ir nesukuotais plaukais
SM irgi reikia isjungti ir uzblokuoti, nes taip ir pradrybsosiu visa diena prie kompo
QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 09:55)
perku parduotuvej Nature et decouvertes
bet sakyciau, kad kainos kokybes santykis nera tenkintinas, brangoka, o ir sokoladinsi ritualas man daug priimtinesnis As gurmane ne geisa
perziurejus ta pirma puslapeli, galeciau puse ju siulomu prekiu i krepsiuka susimest yra ir pas geisas srcubas, ir noreciau indisko foundation, ir sokolada prigriebciau vienu zodziu
O kaip sudetys pas juos, geros?
tas plauku kvapiklis ir is tos pacios firmos?
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 18, 09:21)
Pilveliukas,o koks tai receptas su ricinos aliejumi?
jau visu isbandytas, kada veida imasazuoji ricinos aliejumi su maisytu su kitu baziniu aliejum, ir dedi karsta ranksluosti ant veido kelis kartus
Papildyta:
man atrodo melvitos maciau panoramoj, jei neklystu,
QUOTE(chemistry @ 2010 09 17, 16:12)
Atejau pasidalinti ispudziais apie Laveros mangu sampuna. Na man tai puikiai tiesiog, mano plaukai sviesinti tai nuo sio sampuno lyg ir maziau veliasi ir graziai krinta. Nesijucia kad labai apsunkintu, issilaiko padoriai antrodantys ir antra diena dar. O tiek man uztenka, nes visada plaudavau kas antra diena galva. Ziuresim kaip naudosis toliau. O man dar ir kvapas labai patinka, kaifuoju tiesiog plaudama galva
Pagaliau perskaičiau visą temą Manau ir aš užsikrėčiau, bet aš dar tik pradedantį, apie tai nieko neišmanau - tai viskas įdomu ir nauja. Norėjau sužinoti kur perkate šį šampūną?
QUOTE(Iceland @ 2010 09 18, 12:20)
Pagaliau perskaičiau visą temą Manau ir aš užsikrėčiau, bet aš dar tik pradedantį, apie tai nieko neišmanau - tai viskas įdomu ir nauja. Norėjau sužinoti kur perkate šį šampūną?
As perpirkau is vienos sm nares. Bet zinau kad yra ekoeko.lt
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 11:04)
perziurejus ta pirma puslapeli, galeciau puse ju siulomu prekiu i krepsiuka susimest yra ir pas geisas srcubas, ir noreciau indisko foundation, ir sokolada prigriebciau vienu zodziu
jei reguliariai keicia savo prekes ir isleidzia naujas. Nesu didele zinove, savo pazinti su naturalia kosmetika ir pradejau nuo Nature et decouvertes
visa produktu gama gali apziureti cia.
Sudetis gali paziureti Cia paspausk ant produkti ir rasi aprasyma, o zemiau ir sudeti (tik viskas, zinoma, prancuzu kalba
QUOTE(chemistry @ 2010 09 18, 12:51)
As perpirkau is vienos sm nares. Bet zinau kad yra ekoeko.lt
Bandysiu po truputi viską išbandyti, tikiuosi atsigaus mano plaukai, nes jau baisu darosi kuokštais slenka.
Merginos, nu krepšiai visų kokie Smagu akis paganyt, tik vat kad tie paganymai dažnai geruoju nesibaigia
MB tau už tai nepadėkotų Šiandien prisiprašiau, kad nuvežtų į KN, nes nusprendžiau, kad iki antradienio laukt negalėsiu
Rimi Natracare dar mačiau.
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 19:44)
parašiau ten, koksai kvapas. Spėkit, nuo ko Nuo etiketės
MB tau už tai nepadėkotų Šiandien prisiprašiau, kad nuvežtų į KN, nes nusprendžiau, kad iki antradienio laukt negalėsiu
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 20:50)
Merginos kur galima nusipirkt higieninius iklotus Vilniuje?
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 20:58)
Biosaloj (Europoj), Sveikuose produktuose
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 17, 21:01)
O jei apie ekologiškus, aš tai Sveikuose produktuose perku visada
Rimi Natracare dar mačiau.
QUOTE(agnuta @ 2010 09 18, 15:21)
Ir kaip? Kaip kavos ziedai??? Manes nei MB , nei pati nenusigabensiu niekad iki KN, supusiu darbe greiciau ... Nuo kiek metu i pensija dabar?
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 10:14)
Oho kokie krepsiai ! Cia jau ne krepseliai!! Ir matosi kokie brendai mylimiausi- Chippie pvz. Cattier( nesu turejusi nei vienos priemones) , Palominos-Madara , Eglute kad "uzsipirkus" !
atspejai as dabar kai i blog'a vis atsiliepimus parasau apie savo naudotas kosmetikos priemones, tai pamaciau, kad daugiausiai esu naudojus Madaros ir Hauschkos priemoniu..
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 18, 10:42)
nuostabus krepsiukas , o jau savos gamybos
aciu
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 15:31)
Ir kaip? Kaip kavos ziedai??? Manes nei MB , nei pati nenusigabensiu niekad iki KN, supusiu darbe greiciau ... Nuo kiek metu i pensija dabar?
Man kažkas tarp pakalnučių ir jazminų Bet brungumas tai neišpasakytas
Diva:), dar anksti į pensiją!
Tiesa, Palomina, iš kur tas indelis savos gamybos savaiminio įdegio?