Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

Neleidzia man sukelt foto cia ir neturiu kantrybes krapstytis prie tokiu dalyku tai pakomentuosiu taip.

Is krepselio veidui

Is nematytu tikriausiai yra Sanoflore levandu hidrolatas. Neskaniai kvepia beveik nenaudoju. AZ ir AN hidrolatai patys geriausi, kitur dairytis net neverta.

Cattier
yra kremas veidui ir makijazo valiklis. Esu patenkinta siom priemonem, ypac kremu thumbup.gif O tonikas makijaza nuvao gana gerai, nors dabar pripratau valyti su aliejum ir siaip mazai dazausi, tai stovi siek tiek nenaudojamas.

B comBIO
cia irgi tonikas makijazui valyti doh.gif kai kur keliauju, dazniausiai pamirsu sia priemone, todel kaskart reikia pirkti nauja, todel as juo kolekcionuoju paskutiniu metu.

Na ir Planters Aloe vera, laikas nuo laiko pasitepu.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 02:08)
Kraunu, jei trarp poros foto neuzmigsiu, nes klaviatura jau vatine  blush2.gif
O cia fotki adresas
http://public.fotki....ikos-krepselis/

ar cia yra GBP balansuojamasis kondicionierius? rolleyes.gif kokie, merginos, atsiliepimai apie ji? berods isgirtas buvo, ar gal ne tas? g.gif
Atsakyti
Oho kokie krepsiai bigsmile.gif ! Cia jau ne krepseliai!! Ir matosi kokie brendai mylimiausi- Chippie pvz. Cattier( nesu turejusi nei vienos priemones) , Palominos-Madara , Eglute kad "uzsipirkus" biggrin.gif ! Sauniai, as tai nauja telefona turiu, nemoku perkelt foto biggrin.gif , tai nelabai pavyks, fotoaparato kazkas ten neveikia... Bet pas mane nieko idomaus ir nera-tas pats, kas ir pas dauguma.
Tiesa, gavau telefona ekologiskos idejos bigsmile: - is perdirbto plastiko, visaip kaip viska pranesineja eko tikslais-pvz. pakrauni tel.- atjungi is tel.kistuka- jis raso- istraukite kistuka ir is rozetes, jei pakrovete telefona biggrin.gif ir t.t. Juokingai taip, bet visai miela- maiselis su zaliu lapu toks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugsėjo 2010 - 09:23
Is serijos veido ir kuno sveitikliai/kaukes

Logonos Tropic
pilingas skirtas kunui, bet toks svelnus, kad naudojau veidui, nes ten "sveicia" tik kokoso drozles. Kvapas erzinantis ir nieko gero. Daugiau nepirksiu.

Melvita
Apelsininis scrubas cia mano sios vasaros meile wub.gif labai skaniai kvepia apelisinu, gerai sveicia, naudoju ir kunui ir veidui. Esu labai patenkinta thumbup.gif

Themis sokoladine kauke veidui wub.gif jau rasiau apie ja. Labai patinka.

Cattier moline kauke - na kaip ir dauguma moliniu kaukiu, nieko labai ypatinga, bet maloni kaukyte, as i ja daznai daz kazko i maisau, kai pati tingiu daryti namine kauke.

Didesniam indely yra kuno sveitiklis/ gomazas (lulur body scrub) kvepiantis rytietiskais prieskoniais. Sveicia gerai, odai buna labai svelni po juo ir pasidengia riebaliniu sluoksniu,nes yra brazilisku riesutu drozliu ir dar daug visokio gerio.

o ant sio scrubo Geisos ritualas - Purity face mask su ryziu milteliais.
Skaniai kvepia wub.gif Dabar turiu tiek visokiu purity kaukiu, kad jokie spuogai man nebaisu thumbup.gif

abu geriai is terre d'Oc

dar Aubrey kauke su vaisiu rugstimis

ir Yves Rocher pilingas koju pedoms, skaniai kvepia lavanda wub.gif ir labai gerai sveicia.
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 10:08)
ar cia yra GBP balansuojamasis kondicionierius? rolleyes.gif kokie, merginos, atsiliepimai apie ji? berods isgirtas buvo, ar gal ne tas? g.gif

Pats sampunas visai nieko, kondicionierius tikrai gera, bet man jie taip baisiai smirda, kad kaskart plaudama galva kankinuosi. Kas gerai su kondicionierium, kad ji galima naudoti pries plaunant galva, reikia uztepti ant sausu plauku, palaikyti 10 -15 min ir tada plauti su sampunu ir jei dar reikia deti kita kondicionieriu, tai as ji taip tik ir naudoju.

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 10:14)
Oho kokie krepsiai  bigsmile.gif ! Cia jau ne krepseliai!! Ir matosi kokie brendai mylimiausi- Chippie pvz. Cattier

as vis labiau linkstu link Melvitos wub.gif Cattier buvo gerai vasara, nes lengvas kremas, o ziemai norisi riebesniu, dairausi i Melvita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chippie: 18 rugsėjo 2010 - 09:28
QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 10:27)
As vis labiau linkstu link Melvitos  wub.gif 

O kur perki Melvita? Kodel as nesu maciusi niekur g.gif , ir kaip kainos ir kokybes santykis 4u.gif Tinklapyje graziai aprasyta smile.gif , labai daug produktu siulo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugsėjo 2010 - 09:40
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 10:14)
Tiesa, gavau telefona  ekologiskos idejos  bigsmile: - is perdirbto plastiko, visaip kaip viska pranesineja eko tikslais-pvz. pakrauni tel.- atjungi is tel.kistuka- jis raso- istraukite kistuka ir is rozetes, jei pakrovete telefona  biggrin.gif  ir t.t. Juokingai taip, bet visai miela- maiselis su zaliu lapu toks rolleyes.gif 

Cia gal Sony ericsonas pagaliau isleido ta aplinka tausojanti telefona? g.gif Mano nokia jau seniai pasikrovus pasisako kad pasikrove ir "noredami taupyti elektra istraukite kistuka is lizdo". lotuliukas.gif

Siandien isbandziau citrinines verbenos Panier des sens ranku krema. Nu super duper, jauciu reiks pasijamt ziemai, nes kol kas man dar kiek lengvesnio uztenka. O sis toks tirtas, atrodo kad ir naudotusi ilgai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 23:33)
o gal ir eglute82? rolleyes.gif

eglute, kas ten prie dekoratyvines pas tave SANTE, sviesios kremines sp.? lens.gif nagu lakas?

viska gamybai perku is AN, KN ir kelios prekytes AZ 4u.gif

aha nagu lakas, jauciu prasoviau su spalva, reikes bandyt nusilakuot, vis neprisiruosiu blush2.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 18, 08:37)
Ikeliu ir as saviski.. Ech.. pamaciau koks neidomus mano krepsys  blush2.gif  biggrin.gif

nuostabus krepsiukas , o jau savos gamybos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 18, 02:18)
Fainas krepšiukas, neperkrautas, bet yra viskas, ko reikia rolleyes.gif
Noriu paklaust, kaip patinka Cattier priemonės, kas ten iš Melvitos (ypač tas buteliukas su dozatoriumi knieti blush2.gif ) ir kas ten iš Sante prie makiažo priemonių? Ačiū 4u.gif

is makiazo : prie sante yra barre Minerale mineraline pudra, kuria labai noriu pakeisti Lilylolo pudra thumbup.gif

is serijos kremai kunui

pirmas is kaires yra Acorelle kremas (kaip cia ji pavadinus??? kad neaugtu plaukeliai) reikia tepti po depiliacijos. Rezultatas aisku nulinis, as vis vyliausi, kad turiu si krema ir is AN kazkaip gausiu papainu, kartu maisysiu ir gal bus koks rezultatas, bet neturiu papaino...

Melvitas
didesnis -tai medaus, kakavos kremas kunui wub.gif nera labai riebus, bet ir nera lengvas, gerai drekina ir dieviskai kvepia.
tas antras su dozatorium - kremas biustui stangrinti blush2.gif sioks toks rezultatas yra, lengvai tepasi, nereikia tampyti odos. Esu patenkinta.

Madara tikriausiai visos zinot. Man nelabai patiko, nes negreitai susigeria, o vasara kremuotom kojom vaikscioti visai nesinori.

Greenland
roziu kremas. Rozem nekvepia, neypatingai drekina. Nieko blogo, bet ir nieko gero. Daugiau nepirkciau.

QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 18, 07:57)
chippie labai gausus , sakyciau krepsiukas pas mane nei puses tiek nera,

Cia ilgalaikio kaupimo pasekme. Chemines kosmetikos niekada tiek neturedavau. O dabar taip norisi viska isbandyti, atrasti geras, skaniai kvepiancias priemones. Tai ir sedziu bankrote jau metai doh.gif

Cattier sampunu nebandziau, nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 18, 10:41)
Cia gal Sony ericsonas pagaliau isleido ta aplinka tausojanti telefona? g.gif Mano nokia jau seniai pasikrovus pasisako kad pasikrove ir "noredami taupyti elektra istraukite kistuka is lizdo".  lotuliukas.gif

Aha, Green Heart Sony e. smile.gif Man juokingai taip su tais pranesimais. Bet siaip dar ten visko jame yra- nesenai turiu, nenagrinejau.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 09:14)
Eglute kad "uzsipirkus"  biggrin.gif !

sugedinai blush2.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 09:27)
Didesniam indely yra kuno sveitiklis/ gomazas (lulur body scrub) kvepiantis rytietiskais prieskoniais. Sveicia gerai, odai buna labai svelni po juo ir pasidengia riebaliniu sluoksniu,nes yra brazilisku riesutu drozliu ir dar daug visokio gerio.

o ant sio scrubo Geisos ritualas - Purity face mask su ryziu milteliais.
Skaniai kvepia  wub.gif Dabar turiu tiek visokiu purity kaukiu, kad jokie spuogai man nebaisu  thumbup.gif

jai koks idomus krepsys, nerealiai wub.gif 4u.gif

dabar man sakyk kaip tu perki is to puslapio,online blush2.gif noriu tapti geisa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 18, 10:38)
O kur perki Melvita? Kodel as nesu maciusi niekur  g.gif , ir kaip kainos ir kokybes santykis  4u.gif  Tinklapyje graziai aprasyta  smile.gif , labai daug produktu siulo..

Melvita perku is Mondebio kainos ir kokybes santykis, sakyciau visai geras. Nera ju produktai ypatingai brangus, bet visi kurie naudojau nenuvyle, nes labai malonus ir skaniai kvepia. Susigundziau sia firma, pamacius, kad labai gerai ivertinta Mondebio pirkeju, salia kiekvienos priemones yra ivertinimas ir vartototju komentarai.
Atsakyti
Chippie o kas yra tokiam pailgam butelaityje rozinem raidelem aprasineta prie plauku priemoniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 18 rugsėjo 2010 - 09:49