nezinau, i kuria tema butu tikslingiau rasyti, bet kadangi dauguma lankosi sioje, tai klausiu:
ka naudoti blakstienu stiprinimui? issirinkau kandidatus , t.y.: fitokeratinai, pantenolis (b5), ryziu proteinai, augaliniai keramidai, silkas, silikonas.
Alieju naudosiu ricinu, o gal dar su kokiu maisyti? Nenoriu daryti kremo pagrindo, noreciau, kad butu aliejus su pagerinimais. Kai kurie is mano isvardytu ingredientu ir man atrodo keistai bet jei tinka plauku prieziurai, gal ir blakstienoms nepakenks (smarkiai nemirksint, kad i akis nepakliutu ). Idomios nuomones
QUOTE(Jur&ta @ 2010 09 17, 23:05)
Gal kokiu kitokiu veidui kaukiu parekomenduotum? Themis kauke truputi brangiai atrodanti uz toki kieki , o dar at siuntimas beveik ar 4-5svarai , beje oda mano sausa
Papildyta:
Kiek pastebejau, kad ne tik aptarinejate produktus , bet ir pacios gaminates. Ar pigiau iseina gaminantis nei perkant ?
Papildyta:
Kiek pastebejau, kad ne tik aptarinejate produktus , bet ir pacios gaminates. Ar pigiau iseina gaminantis nei perkant ?
Sutinku, kad Themis kauke brangoka, bet mano silpnybe - skaniai kvepiancios priemones, man labai svarbu geras kvapas. Jei tu tikra sausiaode, si kauke gal ir nelabai tiktu, nes ji siek tiek pasausina oda. As ja tepu tik ant T zonos, nes cia pasiriebaluoja ir kartaisais kemsasi poros, o dabar kai saules maziau ir keiciasi sezonas, man dazniausiai prasideda spuogu antpludis, naudoju sia kauke prevenciniais tikslais, na ir zinoma dar todel, kad laaaabai skaniai kvepia ir suteikia daug malonumo.
Sios kaukes manau tinka daugumai. Del kainu nieko negaliu patarti, nes Lietuvoj neperku, dauguma mergaiciu uzsisakineja is Violey.
Esu dar meginus Hauschka kaukes - gana taupiai naudojasi (bent jau man) ir poveikiu tikrai geros
ir
Dar esu bandzius Laveros roziu
Ir Sante Lotusu - paskutines dvi nenuvyle, bet daugiau nepirkciau, nes kazkokiu didesniu rezultatu nepastebejau, tik padrekino siek tiek veido oda ir viskas.
Viena kauke darausi pati su spirulina dumbliais, moliu, haliurono rugstim, cia "priesenatvine" kauke bijau rauksliu, tai laikas nuo laiko pasidarau tokia kauke.
Nufotografavau savo kosmetikos krepseli, dabar reikes kurti fotki albuma, kad cia sukelciau
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 21:52)
o as galvoju ta rugsti gal galima pakeist citrinos laseliais, o cukraus pakaitala-cukrumi, nes net neisivaizduoju, kur gauti tokias sudetines dalis. skaniai butu tie milteliai
stearic ten, kaip suprantu, emulsiklis. nu, dar priduoda skydimo tepant, turbut. tai paprasta citrina nelabai pakeisi. galima visai ismest gal, kazkiek pakenkiant produkto kokybei
galvoju, kad ne siaip sau naudojamas cukraus pakaitalas. cukrus turbut priduotu lipnumo kazkoks cukraus pakaitalas lt prekybcentriuose vistiek turetu buti
arba augalas koks, tinkamas pasaldinti - pvz stevia
dabar susimasciau, gal vaisiu milteliai nelabai - jie irgi gal priduotu lipnumo. be to, nezinau, kaip vaisiai issiskalbtu. apie originalu recepta tai, atsimenu, skaiciau, kad lengvai issiskalbia is patalynes.
QUOTE(Honey @ 2010 09 18, 01:34)
Chippie, labai laukiu tavo krepšo
Kraunu, jei trarp poros foto neuzmigsiu, nes klaviatura jau vatine
i Fotki sukroviu, bet i cia sukraut kazko neduodA? neturiu jegu aiskintis kas cia negerai
rytoj pababdysiu sukelti.
O cia fotki adresas
http://public.fotki....ikos-krepselis/
QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 02:08)
Fainas krepšiukas, neperkrautas, bet yra viskas, ko reikia
Noriu paklaust, kaip patinka Cattier priemonės, kas ten iš Melvitos (ypač tas buteliukas su dozatoriumi knieti ) ir kas ten iš Sante prie makiažo priemonių? Ačiū
QUOTE(Jur&ta @ 2010 09 17, 22:26)
Lb aciu uz ats , nemaniau kad as atkreips demesi i mano posta ... Ar perkate is UK parduotuviu ingridiantus (miltelius, EA, fidrolatus ir pan)? Gyvenu UK, tai nelb iseitu is LT parsisiusti ka nors, jei ka sugalvociau susimaisyti . Beje, savo gamybos kremukus laikote saldytuve, na kad nesugestu?
man atrodo pirmam psl uk parduotuviu irgi yra. gaminimui priemoniu galima pasiziuret newdirectionsuk, aromantic..
as vietoj saldytuvo ideciau plataus spektro konservanta. kuo galima patikimesni (t.y. istirta ir placiai naudojama) ir naturalesni.
yra atveju (pvz kad ir tas Barselonos ligoninej) kai nuo bakterijom uzkresto kuno losjono susirgo pacientai ligomis, kurios del ju silpnos sveikatos bukles jiems fatalines (kvepavimo, slapimo taku uzdegimai ir kt).
musu imunine sistema stipresne nei ju, zinoma, bet man noro didelio nera ..
chippie labai gausus , sakyciau krepsiukas pas mane nei puses tiek nera, pasijutau ubage mane ir domina atsiliepimai apie catrier priemones, kazkada gundziausi sampunu bet va neradau labai atsiliepimu apie ji
na mano pirkiniai pagausejo aquobio kremuku, ir madaros meginukais bandysiu ju poveiki ant savo inoringo veidelio
dar norejau paklausti kas sugalvojo veido valuma su ricinos aliejumi ir karstu ranksluostuku nezinau kam nusiusti didele deze saldainiu rezultatas tikrai stebina, lygi odele, be spuogeliu, net keista, o juk jokiu alieju mano veidas ntoleruoja, net meciau visokius sveitiklius i sona, ir va saziningai visa savaite dariausi, ui tik reik neaptingti toliau, o kiek laiko taip galima valyti, ar reik daryti pertrauka
na mano pirkiniai pagausejo aquobio kremuku, ir madaros meginukais bandysiu ju poveiki ant savo inoringo veidelio
dar norejau paklausti kas sugalvojo veido valuma su ricinos aliejumi ir karstu ranksluostuku nezinau kam nusiusti didele deze saldainiu rezultatas tikrai stebina, lygi odele, be spuogeliu, net keista, o juk jokiu alieju mano veidas ntoleruoja, net meciau visokius sveitiklius i sona, ir va saziningai visa savaite dariausi, ui tik reik neaptingti toliau, o kiek laiko taip galima valyti, ar reik daryti pertrauka
Pilveliukas,o koks tai receptas su ricinos aliejumi?
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:19)
3. Sampunai. GPB kaip visada pats paciausias (siandien dar perskalavau obuoliu sidro actu, tai zvilga, pasaka plaukai ). Kiti visi siaip sau, A'kinas riebalina, nuo FIN pleiskanu atsiranda:
Sveika norėjau paklausti, o kokį obuolių sidro actą naudoji? Koks nors specialus, natūralus? Nes aš tai iš maximos nusipirkau kažkokį latvišką, rašo iš ekologiškų obuolių spaustas ir natūralus obuolių actas, bet kaip suprantu pasitikėti 100 % jais neina Be to kuo skiriasi, obuolių actas ir obuolių sidro actas?
Gal kas gali palyginti dr.hauschka ir nvey bronzantus?
Ikeliu ir as saviski.. Ech.. pamaciau koks neidomus mano krepsys
Veidui.. tamsiame 5 ml buteliuke yra morku vandens likutis
Deko.. cia dar priglaudziau ranku krema ir nagu lako valikli
Savos gamybos: self-tan nr.1, self-tan nr.2, kuno sviestas - karameline akimirka, lupu balzamas.
Eteriniai: rozmarinu, pelargoniju, ylang-ylang, benzoinas, 2 vnt. kakavos absoliuto, morku, bergamociu, lemon tea tree (sekluciu), anyziu, yuzu (japonisku mandarinu), citrinzoliu, laimu, paciuliu, kadagio uogu.
Aliejai: sviestmedis, roziu eliksyras, kokosai, saltalankiai, sezamai, ricina, kakavos sviestas.
Gamybai: rasulo molis, zalias molis, GSE, vit.E, ekokonservantas, skystas emulsiklis, DHA, perlamutro milteliai, mimozu vaskas, biciu vaskas.
Sampunai ir kt. vonios kosmetika
Papildyta:
Chippie, saunus krepsys tiek nematytu kosmetikos priemoniu
Veidui.. tamsiame 5 ml buteliuke yra morku vandens likutis
Deko.. cia dar priglaudziau ranku krema ir nagu lako valikli
Savos gamybos: self-tan nr.1, self-tan nr.2, kuno sviestas - karameline akimirka, lupu balzamas.
Eteriniai: rozmarinu, pelargoniju, ylang-ylang, benzoinas, 2 vnt. kakavos absoliuto, morku, bergamociu, lemon tea tree (sekluciu), anyziu, yuzu (japonisku mandarinu), citrinzoliu, laimu, paciuliu, kadagio uogu.
Aliejai: sviestmedis, roziu eliksyras, kokosai, saltalankiai, sezamai, ricina, kakavos sviestas.
Gamybai: rasulo molis, zalias molis, GSE, vit.E, ekokonservantas, skystas emulsiklis, DHA, perlamutro milteliai, mimozu vaskas, biciu vaskas.
Sampunai ir kt. vonios kosmetika
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 09 18, 02:08)
Kraunu, jei trarp poros foto neuzmigsiu, nes klaviatura jau vatine
Chippie, saunus krepsys tiek nematytu kosmetikos priemoniu