Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 21:21)
primine sokolado tema, kad turiu kazkur recepta sokoladinio valgomo kuno kremo (skirto turbut daugiau zaidimams lovoje). Ale visai uzsinorejau.
Kremo, ne zaidimu.

imesk receptuka jei gali blush2.gif
Atsakyti
Jorun, oho, koks krapselis! bigsmile.gif Net tema is remu ismuse biggrin.gif

Smagu matyt tiek eteriniu... wub.gif Kuris tau skaniausias? smile.gif
Atarai is essenial oils ltd? Atsimenu kazkada ziurinejau ten ziurinejau, bet nieko nepirkau. Kaip atarai ir kt prekes is tos parduotuves?

Sakai net ir sitas A'kin nelabai plauna?.. g.gif As ka tik pabaigiau ju sampuna sausiems plaukams ir nusprendziau, kad man per silpnai prause. Galvojau, jei dar pirksiu, tai norm arba riebiems plaukams.

Kam naudoji burdock'a? Ir koks ten resin'as maiselyje? ax.gif

Labai thumbup.gif , kad nuotraukose matos namu stogai biggrin.gif

Mancestery neteko but, gal tik pravaziuot. Bet jis, man atrodo, turetu buti panasus i koki Birmingema. Tai tave suprantu drinks_cheers.gif Po viesnages Birmingeme, mes net turim posaki: 'Eik tu... i Birmingema!' (butina tam tikra intonacija smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 rugsėjo 2010 - 20:41
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 19:54)
uzsisakinesiu is LoveLula.com
as tai kai uzsibreziu grieztai, tai tada atvirksciai buna  lotuliukas.gif

dar pagalvojau, kad duso zele seniai esu pirkusi gal pries du metus  biggrin.gif Feniqia muilu kaip uzsipirkau, tai dar niekaip nepabaigiu.. o jau taip nusibodo, nors ir puikus muilai.. bet dar laikausi, neperku jokiu zeliu kol kas.. va kai pabaigsiu muilus (bet iki nauju metu uzteks dar  karsta.gif  ), tai jau reiks zeliu kokiu nors isigyti..
apziurejau, radau nenuplaunama ir normalu kondicionieriu, imsi pastaraji? smile.gif
tai gal palaikysit mane lotuliukas.gif nesakau, kad visai nebus pirkiniu, bet viskas tebunie su protu-tik ko tikrai reikia, o reikia, kaip ir sakiau-nieko biggrin.gif vat vistiek siandien neiskenciau, AHA rugsciu uzsisakiau doh.gif lasas juroje, bet vistiek nezinau kaip ten jos man naudosis. oda kuperozine, nebent kakta sveisiu biggrin.gif nors ir plaukams manau gera priemone bus thumbup.gif reiks rimtai uzsiimti ju gaivinimu, salciai arteja, bus streso cool.gif

as po sintetiniu tai ir nebenaudoju zele ax.gif muiliukai first.gif , tiek, kad nepatogu pvz. einant i sporta ar pan., noretusi skysto pavidalo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:19)
Nu prasnekot apie krepsius, tai is to neturejimo ka veikt, stai, mano kuklusis krapsiukas:
Atsargiai vartokit zodi kuklus, tikrai kuklios prisivengs bedeti savo krepsius doh.gif biggrin.gif graziai atrodo viskas thumbup.gif
Atsakyti
Daddygirl,2010 09 17, 21:33
Jorun, oho, koks krapselis!  bigsmile.gif Net tema is remu ismuse  biggrin.gif

Smagu matyt tiek eteriniu...  wub.gif Kuris tau skaniausias? smile.gif
Atarai is essenial oils ltd? Atsimenu kazkada ziurinejau ten ziurinejau, bet nieko nepirkau. Kaip atarai ir kt prekes is tos parduotuves?

Sakai net ir sitas A'kin nelabai plauna?..  g.gif As ka tik pabaigiau ju sampuna sausiems plaukams ir nusprendziau, kad man per silpnai prause. Galvojau, jei dar pirksiu, tai norm arba riebiems plaukams.

Oj, nepirk A'kino. Uzsienio forumuose labai tas Rosemary isgirtas, bet va pabandziau ir visiskas schmoll.gif
Plaukai normaliai net iki dienos galo neisbuna!

Tema is remu ishsimuse, nes idejau didesne eteriniu nuotrauka. Atleiskite 4u.gif

Atarai gal ir nieko, bet man sandalmedis per daug sunkumo duoda. Pvz motios kaip kitos merginos, negaleciau naudot kaip kvepalu. Kadangi nenaudoju, galim keisti i tavo muila, nes juos labai myliu (o kokie taupus!!!)! lotuliukas.gif

Dar pirkau Rozmarinus/Ylang II is ju, tai visai patiko. Tik nervina, kad reikia emailais rasinetis, nes nebuvo galima per pati puslapi uzsisakyti.

Skaniausi eteriniai: greifruktu, rozmarino, juodojo pipiro, levandinio salavijo, cinamono lapu ir zinoma eukalipto. Nuo situ visu kaifuoju wub.gif

Daddygirl,2010 09 17, 21:33
Kam naudoji burdock'a? Ir koks ten resin'as maiselyje?  ax.gif

Burdocka naudoju plauku saknim stiprinti. Nezinau is kur cia gavus normalios varnalesos saknies, tai ekstrakta nusipirkau. Maisau ji su mineraliniu, aloe vera geliu ir b5 ir purskiuos ant saknu kai tik prisimenu.

Rezinas - miros, tik va nezinau ka man su juo daryt. Gal patartai? Bandziau ant aromastone kaitinti, tai labai jau svelnutis kvapeli, vos vos...Kaip durna perku, paskui nezinau ka veikt. doh.gif

Taip, galvojau, kad kuklus, palyginus su jusiskiais..Visko neina susipirkt, tai Druides reikia, tai slapio silko. Tiek tu vaju jau buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorun: 17 rugsėjo 2010 - 20:50
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 19:21)
idomiausia, aisku, kas tas Essential Oil Fragrance smile.gif
bet tai ir slepia biggrin.gif

Giovanni raso, kad naudoja viska, ir eterinius, ir fragrance savo gaminiuose.

QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 19:27)
imesk receptuka jei gali  blush2.gif

nu einu ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:19)
4. Veiduko priemones. Labiausiai tai Hauschka  thumbup.gif

Šaunus krepšys! thumbup.gif

Kodėl Lavera savaiminis įdegis prie veido priemonių? g.gif Tik veidoj naudoji? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 21:55)
Giovanni raso, kad naudoja viska, ir eterinius, ir fragrance savo gaminiuose.

Jie nėra prie pačių ekologiškiausių, manau smile.gif Kažką abejotino vis galima rasti.
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 19:41)
Oj, nepirk A'kino. Uzsienio forumuose labai tas Rosemary isgirtas, bet va pabandziau ir visiskas  schmoll.gif

Tema is remu ishsimuse, nes idejau didesne eteriniu nuotrauka. Atleiskite  4u.gif

Atarai gal ir nieko, bet man sandalmedis per daug sunkumo duoda. Pvz motios kaip kitos merginos, negaleciau naudot kaip kvepalu. Kadangi nenaudoju, galim keisti i tavo muila, nes juos labai myliu (o kokie taupus!!!)! lotuliukas.gif

Rezinas - miros, tik va nezinau ka man su juo daryt. Gal patartai? Bandziau ant aromastone kaitinti, tai labai jau svelnutis kvapeli, vos vos...Kaip durna perku, paskui nezinau ka veikt. doh.gif
Taip, galvojau, kad kuklus, palyginus su jusiskiais..Visko neina susipirkt, tai Druides reikia, tai slapio silko. Tiek tu vaju jau buvo  doh.gif

gal reik prisitaikyt prie plauku A'kin? gal riebiems plaukams skirtas tiktu?
nezinau, zinoma, bet man kazkuo malonus ju turimi produktai, ir sudetys geros. as galvojau, gal tiesiog netinkama sau sampuno rusi nusipirkau...

as juokavau del temos remu. nemanau, kad kas priestarauja smile.gif

o kas yra motios? smile.gif ir kokia atarusudetis? ea ir bazinis?
sitas psl? kazko dabar isvis nieko neatidaro jie http://www.essential....com/index.html
mainyt visada galim smile.gif smagu, kad patinka

su rezinais vargas smile.gif. kad ir kaip mane gundo, neperku:) aliejuj arba spirite amzinai mirkyt, o paskui kvepalus daryt?...

bet pasakyk, kazkaip per atstuma lengviau atsispirt madoms, ne? nu kazkiek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 20:21)
idomiausia, aisku, kas tas Essential Oil Fragrance smile.gif
bet tai ir slepia biggrin.gif

o tai Polysorbate 20 neblogiukas? as jo vis privengdavau... smile.gif

primine sokolado tema, kad turiu kazkur recepta sokoladinio valgomo kuno kremo (skirto turbut daugiau zaidimams lovoje). Ale visai uzsinorejau.
Kremo, ne zaidimu.

zinoma, kad neaisku ka slepia, nes va vienam forume raso, jei gerai supratau, kad ne visas jis jau toks organic g.gif

pasiziurejau rodo jam 2 nuliudusius veidukus

tai gal tada rasyk savo recepta ir pavalgysim ir pazaisim prie to pacio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 17, 20:02)
Jie nėra prie pačių ekologiškiausių, manau smile.gif Kažką abejotino vis galima rasti.

man patiko, kad teisybe raso.
Q
Do your products contain artificial or synthetic fragrances?
A
Fragrances can refer to essential oils, synthetic fragrance or natural fragrance and each can be present by itself or in combination with each other in a product formula.

O siaip logiska, tikrai skanu valgoma kvapa tik fragrance pagalba ir pasieksi. as pvz netycia turiu gavus vysniu+ sokolado kvapa. Nerealus.

aisku, kakavos absoliutas tikrai nebloga kvapa duoda, bet kaina labai isauga.

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 20:10)
tai gal tada rasyk savo recepta ir pavalgysim ir pazaisim prie to pacio biggrin.gif

nerandu doh.gif
va,kaip buna kai malonumus atidelioji...

bet ten jis paprastas, kiek pamenu. manau, nesunkiai pacios sukurtume.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 21:30)
bet ten jis paprastas, kiek pamenu. manau, nesunkiai pacios sukurtume.

O kas dar valgomo jame be kakavos sviesto galėtų būti? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 17, 20:34)
O kas dar valgomo jame be kakavos sviesto galėtų būti?  blush2.gif  ax.gif

kakavos milteliai (jei kakavos sviestas sviesus), sokoladas, vanile..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 21:36)
kakavos milteliai (jei kakavos sviestas sviesus), sokoladas, vanile..

Bet čia visi produktai arba kieti, arba milteliai. O kaip iš to kremą padaryt?? g.gif
Atsakyti