Daddygirl,2010 09 17, 21:33
Jorun, oho, koks krapselis!
Net tema is remu ismuse
Smagu matyt tiek eteriniu...
Kuris tau skaniausias?
Atarai is essenial oils ltd? Atsimenu kazkada ziurinejau ten ziurinejau, bet nieko nepirkau. Kaip atarai ir kt prekes is tos parduotuves?
Sakai net ir sitas A'kin nelabai plauna?..
As ka tik pabaigiau ju sampuna sausiems plaukams ir nusprendziau, kad man per silpnai prause. Galvojau, jei dar pirksiu, tai norm arba riebiems plaukams.
Oj, nepirk A'kino. Uzsienio forumuose labai tas Rosemary isgirtas, bet va pabandziau ir visiskas
Plaukai normaliai net iki dienos galo neisbuna!
Tema is remu ishsimuse, nes idejau didesne eteriniu nuotrauka. Atleiskite
Atarai gal ir nieko, bet man sandalmedis per daug sunkumo duoda. Pvz motios kaip kitos merginos, negaleciau naudot kaip kvepalu. Kadangi nenaudoju, galim keisti i tavo muila, nes juos labai myliu (
o kokie taupus!!!)!
Dar pirkau Rozmarinus/Ylang II is ju, tai visai patiko. Tik nervina, kad reikia emailais rasinetis, nes nebuvo galima per pati puslapi uzsisakyti.
Skaniausi eteriniai: greifruktu, rozmarino, juodojo pipiro, levandinio salavijo, cinamono lapu ir zinoma eukalipto. Nuo situ visu kaifuoju
Daddygirl,2010 09 17, 21:33
Kam naudoji burdock'a? Ir koks ten resin'as maiselyje?
Burdocka naudoju plauku saknim stiprinti. Nezinau is kur cia gavus normalios varnalesos saknies, tai ekstrakta nusipirkau. Maisau ji su mineraliniu, aloe vera geliu ir b5 ir purskiuos ant saknu kai tik prisimenu.
Rezinas - miros, tik va nezinau ka man su juo daryt. Gal patartai? Bandziau ant aromastone kaitinti, tai labai jau svelnutis kvapeli, vos vos...Kaip durna perku, paskui nezinau ka veikt.
Taip, galvojau, kad kuklus, palyginus su jusiskiais..Visko neina susipirkt, tai Druides reikia, tai slapio silko. Tiek tu vaju jau buvo