Nu prasnekot apie krepsius, tai is to neturejimo ka veikt, stai, mano kuklusis krapsiukas:
1. Mano eteriukai ir du atarai:
2. Aliejai. Palyginus su kitom merginom, tai nedaug, ale man uztenka. Kremu gamyba meciau, tai eina po vonios vietoj losjonu ir masazams. Ai, dar tiesa, aliejiniams veido valymams.
3. Sampunai. GPB kaip visada pats paciausias (siandien dar perskalavau obuoliu sidro actu, tai zvilga, pasaka plaukai ). Kiti visi siaip sau, A'kinas riebalina, nuo FIN pleiskanu atsiranda:
4. Veiduko priemones. Labiausiai tai Hauschka
5. Random:
6. Dekoratyvine. Dar tik tiek turiu (neseniai dar sintetinemis daziaus nes norejau isbaigt )
7. Garsusis LL Smoky Brown:
Jorun, o tau kiek savaiciu/menesiu uztenka AO GPB sampuno? as kai turejau, tai labai greitai isnaudojau..
Beje, saunus krepsys o kiek eteriniu kokius ten turi ir kam panaudoji?
O cia tai krepsys!!!! Tai ne mano- skurdena ir vis dar save riboju
Sakes- gaila sau kavos ziedu eliksyro !!!
Ir kur cia toks nuostabus oras ir vaizdas beja ?
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 20:31)
Jorun, o tau kiek savaiciu/menesiu uztenka AO GPB sampuno? as kai turejau, tai labai greitai isnaudojau..
Oj, Palomina, neilgam uztenka (menesiui su trupuciu). Tame ir problema. Kiek kitokiu bandziau, tai suriebalina plaukus, tai pleiskanu atsiranda. Idomiausia, kad kiti AO sampunai man nelabai, ypac nepatiko Luxurious Camomille...
Tai vis tenka grizti. Laveros, Logonos musu mieste niekas neparduoda, o jei siustis, tai nervina tie siuntimo mokesciai! Plius, su pastu musu mieste geriau neprasidet....
Eteriniu didesne fotke ikeliu.
Naudoju masazams, plauku, veido kaukems, dedavau i kremus, gaminant dezika, pagarint, kur tik iseina.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 17, 20:37)
O cia tai krepsys!!!! Tai ne mano- skurdena ir vis dar save riboju
Kas cia per kavos ziedu eliksyras??? Kiba is KN? Oj, bankrotas greit mane istiks
Oras cia tai pirma diena per visa savaite toks. Vaizdas pro mano namu langus
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:41)
Oj, Palomina, neilgam uztenka (menesiui su trupuciu). Tame ir problema. Kiek kitokiu bandziau, tai suriebalina plaukus, tai pleiskanu atsiranda. Idomiausia, kad kiti AO sampunai man nelabai, ypac nepatiko Luxurious Camomille...
Tai vis tenka grizti. Laveros, Logonos musu mieste niekas neparduoda, o jei siustis, tai nervina tie siuntimo mokesciai! Plius, su pastu musu mieste geriau neprasidet....
Naudoju masazams, plauku, veido kaukems, dedavau i kremus, gaminant dezika, pagarint, kur tik iseina.
va, butent, man irgi menesiui su trupuciu uzteko.. nors AO GPB patiko sampunas (balzamas irgi patiko, bet si naudojau 9 men., tai priekaistu neturiu )..
matau Ylang'o nemazai uzsipirkus.. taip patinka? kam konkreciai naudoji ji?
Jorun,puikus krepselis!
Merginos kur galima nusipirkt higieninius iklotus Vilniuje?
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:45)
Kas cia per kavos ziedu eliksyras??? Kiba is KN? Oj, bankrotas greit mane istiks
Tai taip is KN...
Suprantu, kad UK, suprantu, kad nesusitysta viskas kazkur ant stogo, kad mums parodyti , suprantu, kad is namu ale koks miestas labai parupo- tiek to
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 17, 20:50)
Tai taip is KN...
Suprantu, kad UK, suprantu, kad nesusitysta viskas kazkur ant stogo, kad mums parodyti , suprantu, kad is namu ale koks miestas labai parupo- tiek to
Miestas kurio labai labai nemegstu, nes cia nuolat debesuota ir nuolat lyja, ir zmones nuolat girti Manchesteris, tiksliau, Manchesterio centras
Palomina, Ylangus vienus gavau dovanu is nenutuokiancio MB (visi tie is Holland and Barrett yra jo dovanoti), o kitus nusipirkau kai sioje temoje siaute krutine didnancio aliejaus vajus
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 20:50)
Biosaloj (Europoj), Sveikuose produktuose
Papildyta:
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:53)
Palomina, Ylangus vienus gavau dovanu is nenutuokiancio MB (visi tie is Holland and Barrett yra jo dovanoti), o kitus nusipirkau kai sioje temoje siaute krutine didnancio aliejaus vajus
tai ar pavyko pasididinti?
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 19:50)
Jorun,puikus krepselis!
Visuose prekybos centruose, vaistinėse, beveik visur
O jei apie ekologiškus, aš tai Sveikuose produktuose perku visada
Dekui merginos!
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 13:54)
trumpai - apie NataPres - nauja pilnai naturalu konservanta. teikianti daug vilciu (t.y. apsauganti nuo plataus spektro blogiuku, tinkanti iv pH gaminiams, bekvapi, bespalvi ir t.t.). Apie su juo atliktus tyrimus.
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 17:38)
is sudeties atrodo visai nieko
Organic Sucrose (Sugar), *Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa Bean), *Honey, Polysorbate 20, Silica Dimethyl Silylate, Aleurites Moluccana (Kukui Nut), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopherol (Vitamin E), Walnut Shell, Essential Oil Fragrance
Organic Sucrose (Sugar), *Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa Bean), *Honey, Polysorbate 20, Silica Dimethyl Silylate, Aleurites Moluccana (Kukui Nut), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopherol (Vitamin E), Walnut Shell, Essential Oil Fragrance
idomiausia, aisku, kas tas Essential Oil Fragrance
bet tai ir slepia
o tai Polysorbate 20 neblogiukas? as jo vis privengdavau...
primine sokolado tema, kad turiu kazkur recepta sokoladinio valgomo kuno kremo (skirto turbut daugiau zaidimams lovoje). Ale visai uzsinorejau.
Kremo, ne zaidimu.