Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

Nu prasnekot apie krepsius, tai is to neturejimo ka veikt, stai, mano kuklusis krapsiukas:

1. Mano eteriukai ir du atarai:

user posted image

2. Aliejai. Palyginus su kitom merginom, tai nedaug, ale man uztenka. Kremu gamyba meciau, tai eina po vonios vietoj losjonu ir masazams. Ai, dar tiesa, aliejiniams veido valymams.

user posted image

3. Sampunai. GPB kaip visada pats paciausias (siandien dar perskalavau obuoliu sidro actu, tai zvilga, pasaka plaukai wub.gif ). Kiti visi siaip sau, A'kinas riebalina, nuo FIN pleiskanu atsiranda:

user posted image

4. Veiduko priemones. Labiausiai tai Hauschka thumbup.gif

user posted image

5. Random:

user posted image

6. Dekoratyvine. Dar tik tiek turiu (neseniai dar sintetinemis daziaus nes norejau isbaigt schmoll.gif )

user posted image

7. Garsusis LL Smoky Brown:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Jorun, o tau kiek savaiciu/menesiu uztenka AO GPB sampuno? as kai turejau, tai labai greitai isnaudojau..
Beje, saunus krepsys thumbup.gif o kiek eteriniu bigsmile.gif kokius ten turi ir kam panaudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 17 rugsėjo 2010 - 19:31
O cia tai krepsys!!!! thumbup.gif Tai ne mano- skurdena ir vis dar save riboju mad.gif
Sakes- gaila sau kavos ziedu eliksyro !!! protest.gif
Ir kur cia toks nuostabus oras ir vaizdas beja ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 17 rugsėjo 2010 - 19:41
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 20:31)
Jorun, o tau kiek savaiciu/menesiu uztenka AO GPB sampuno? as kai turejau, tai labai greitai isnaudojau..
Beje, saunus krepsys  thumbup.gif  o kiek eteriniu  bigsmile.gif  kokius ten turi ir kam panaudoji?

Oj, Palomina, neilgam uztenka (menesiui su trupuciu). Tame ir problema. Kiek kitokiu bandziau, tai suriebalina plaukus, tai pleiskanu atsiranda. Idomiausia, kad kiti AO sampunai man nelabai, ypac nepatiko Luxurious Camomille...
Tai vis tenka grizti. Laveros, Logonos musu mieste niekas neparduoda, o jei siustis, tai nervina tie siuntimo mokesciai! schmoll.gif Plius, su pastu musu mieste geriau neprasidet....

Eteriniu didesne fotke ikeliu.

user posted image

Naudoju masazams, plauku, veido kaukems, dedavau i kremus, gaminant dezika, pagarint, kur tik iseina.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 17, 20:37)
O cia tai krepsys!!!!  thumbup.gif  Tai ne mano- skurdena ir vis dar save riboju  mad.gif
Sakes- gaila sau kavos ziedu eliksyro !!!  protest.gif
Ir kur cia toks nuostabus oras ir vaizdas beja ?  ax.gif

Kas cia per kavos ziedu eliksyras??? Kiba is KN? doh.gif Oj, bankrotas greit mane istiks doh.gif

Oras cia tai pirma diena per visa savaite toks. Vaizdas pro mano namu langus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorun: 17 rugsėjo 2010 - 19:42
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:41)
Oj, Palomina, neilgam uztenka (menesiui su trupuciu). Tame ir problema. Kiek kitokiu bandziau, tai suriebalina plaukus, tai pleiskanu atsiranda. Idomiausia, kad kiti AO sampunai man nelabai, ypac nepatiko Luxurious Camomille...
Tai vis tenka grizti. Laveros, Logonos musu mieste niekas neparduoda, o jei siustis, tai nervina tie siuntimo mokesciai!  schmoll.gif  Plius, su pastu musu mieste geriau neprasidet....

Eteriniu didesne fotke ikeliu.

Naudoju masazams, plauku, veido kaukems, dedavau i kremus, gaminant dezika, pagarint, kur tik iseina.

va, butent, man irgi menesiui su trupuciu uzteko.. nors AO GPB patiko sampunas (balzamas irgi patiko, bet si naudojau 9 men., tai priekaistu neturiu biggrin.gif )..

matau Ylang'o nemazai uzsipirkus.. taip patinka? kam konkreciai naudoji ji?
Atsakyti
Jorun,puikus krepselis!
Merginos kur galima nusipirkt higieninius iklotus Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:45)
Kas cia per kavos ziedu eliksyras??? Kiba is KN?  doh.gif Oj, bankrotas greit mane istiks doh.gif

Oras cia tai pirma diena per visa savaite toks. Vaizdas pro mano namu langus smile.gif

Tai taip doh.gif is KN...

Suprantu, kad UK, suprantu, kad nesusitysta viskas kazkur ant stogo, kad mums parodyti , suprantu, kad is namu ale koks miestas labai parupo- tiek to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 17, 20:50)
Tai taip  doh.gif  is KN...

Suprantu, kad UK, suprantu, kad nesusitysta viskas kazkur ant stogo, kad mums parodyti , suprantu, kad is namu ale koks miestas labai parupo- tiek to smile.gif 

Miestas kurio labai labai nemegstu, nes cia nuolat debesuota ir nuolat lyja, ir zmones nuolat girti lotuliukas.gif Manchesteris, tiksliau, Manchesterio centras

Palomina, Ylangus vienus gavau dovanu is nenutuokiancio MB (visi tie is Holland and Barrett yra jo dovanoti), o kitus nusipirkau kai sioje temoje siaute krutine didnancio aliejaus vajus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorun: 17 rugsėjo 2010 - 19:56
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 20:50)

Biosaloj (Europoj), Sveikuose produktuose
Papildyta:
QUOTE(Jorun @ 2010 09 17, 20:53)
Palomina, Ylangus vienus gavau dovanu is nenutuokiancio MB (visi tie is Holland and Barrett yra jo dovanoti), o kitus nusipirkau kai sioje temoje siaute krutine didnancio aliejaus vajus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ar pavyko pasididinti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 17 rugsėjo 2010 - 19:59
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 17, 19:50)
Jorun,puikus krepselis!

Visuose prekybos centruose, vaistinėse, beveik visur lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei apie ekologiškus, aš tai Sveikuose produktuose perku visada 4u.gif
Atsakyti
Dekui merginos!
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 13:54)
DG, kas ten rašoma?? Man visiškai neatidaro nuorodos sad.gif

trumpai - apie NataPres - nauja pilnai naturalu konservanta. teikianti daug vilciu smile.gif (t.y. apsauganti nuo plataus spektro blogiuku, tinkanti iv pH gaminiams, bekvapi, bespalvi ir t.t.). Apie su juo atliktus tyrimus.

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 17:38)
is sudeties atrodo visai nieko  thumbup.gif
Organic Sucrose (Sugar), *Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa Bean), *Honey, Polysorbate 20, Silica Dimethyl Silylate, Aleurites Moluccana (Kukui Nut), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopherol (Vitamin E), Walnut Shell, Essential Oil Fragrance

idomiausia, aisku, kas tas Essential Oil Fragrance smile.gif
bet tai ir slepia biggrin.gif

o tai Polysorbate 20 neblogiukas? as jo vis privengdavau... smile.gif

primine sokolado tema, kad turiu kazkur recepta sokoladinio valgomo kuno kremo (skirto turbut daugiau zaidimams lovoje). Ale visai uzsinorejau.
Kremo, ne zaidimu.
Atsakyti