Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 17:56)
as kosmetikos tai daug neturiu, pasirodyt galeciau nebent kosm. priemones gaminames pacios temoje lotuliukas.gif

ne visai i tema, bet labai uzstrige, kad shopingas apie sia firma kalbejo daug. berods plauku prieziuros priemones jai lb patiko. pagooglink, kazkur tikrai rase. gal natur. kosmetikos tope g.gif

kelk viska ka turi i sia tema.. cia gi tema - naturalios kosmetikos gamintojai biggrin.gif viena is gamintoju esi tu biggrin.gif zodziu, ir miltukus, ir aliejukus ir t.t. ir pirktines priemones.. gi idomu smile.gif

aha reikes pasiziurinet.. manau, kita savaite jau uzsisakinesiu Suki prausikli bei koki nors sampuna ir balzama.. masciau apie Giovanni..
Atsakyti
Ką tik išbandžiau Saturos taip gražiai aprašytą valymą aliejumi,tik neturėjau tinkamų EA.Norėjosi atsipalaiduoti truputį ir pavyko,be to smakras,kuris daugiausia problemų kelia, dabar labai gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 18:02)
kelk viska ka turi i sia tema.. cia gi tema - naturalios kosmetikos gamintojai  biggrin.gif  viena is gamintoju esi tu  biggrin.gif zodziu, ir miltukus, ir aliejukus ir t.t. ir pirktines priemones.. gi idomu  smile.gif

aha reikes pasiziurinet.. manau, kita savaite jau uzsisakinesiu Suki prausikli bei koki nors sampuna ir balzama.. masciau apie Giovanni..
Na, dar laukiu sandelio papildymo is AN ir Violey, kai viska gausiu ir uzsidarysiu "sezonui" lotuliukas.gif , butinai padarysiu foto ok.gif

Radau, ten toliau paryskinta, rasi smile.gif trumpai aprase sios firmos priemones (cia). aisku, ir ne tik sioje temoje minejo, bet labai smarkiai istrigo man jos nuomone apie sios firmos plauku priez. priemones. (kadangi ji l. daug ka isbandziusi, tikrai manau verta demesio, bandyk biggrin.gif ) kazkaip nepatogu atlietineti uz akiu zmogu doh.gif , bet kas paciai istrigo, ta pasakiau blush2.gif

As tai jau baigiu issimoketi pinigus uz visas priemones karsta.gif , finito uzsakymams bent iki Kaledu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 18:11)
Na, dar laukiu sandelio papildymo is AN ir Violey, kai viska gausiu ir uzsidarysiu "sezonui" lotuliukas.gif , butinai padarysiu foto ok.gif

Radau, ten toliau paryskinta, rasi smile.gif  trumpai aprase sios firmos priemones (cia). aisku, ir ne tik sioje temoje minejo, bet labai smarkiai istrigo man jos nuomone apie sios firmos plauku priez. priemones. (kadangi ji l. daug ka isbandziusi, tikrai manau verta demesio, bandyk biggrin.gif ) kazkaip nepatogu atlietineti uz akiu zmogu doh.gif , bet kas paciai istrigo, ta pasakiau blush2.gif

As tai jau baigiu issimoketi pinigus uz visas priemones karsta.gif , finito uzsakymams bent iki Kaledu  lotuliukas.gif

tai lauksim krepsio 4u.gif

greiciausiai, kad imsiu ir isbandysiu.. planuoju sampuna imti normalios talpos (250 ml), o balzama maziuka - 60 ml.. balzamo ir taip labai ilgam uztenka (pvz., Sante net pusmeti naudojau, AO - 9 men.), tai po to net atsibosta naudoti..

kaip grieztai tu cia - net iki Kaledu biggrin.gif
Atsakyti

Manęs tai laukia "Gioavanni" šokoladinis kūno scrub'as wub.gif Manau, rytoj-poryt išbandysiu, mėginuką turiu. Kažkodėl įtariu, kad turėtų patikti biggrin.gif
Papildyta:
Palomina, o iš kur žadi užsakinėti? smile.gif Man irgi labai įdomu būtų jų šampūną kokį pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 17, 18:07)
Manęs tai laukia "Gioavanni" šokoladinis kūno scrub'as  wub.gif

mmmm kaip skaniai skamba, o kaip atrodo pakuote?pirkai LT ar siuntesi?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 19:11)
mmmm kaip skaniai skamba, o kaip atrodo pakuote?pirkai LT ar siuntesi?

Šiaip pakuotė tokia: http://www.totalbeau...ate-sugar-scrub
O pas mane tiesiog pakiukas, vienam kartui turbūt, na, gal dviem smile.gif
Gavau dovanų prie pirkinio iš vienos SM narės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 18:34)
tai lauksim krepsio  4u.gif

greiciausiai, kad imsiu ir isbandysiu.. planuoju sampuna imti normalios talpos (250 ml), o balzama maziuka - 60 ml.. balzamo ir taip labai ilgam uztenka (pvz., Sante net pusmeti naudojau, AO - 9 men.), tai po to net atsibosta naudoti..

kaip grieztai tu cia - net iki Kaledu  biggrin.gif
ok mirksiukas.gif

tai jei mazos talpos yra, isvis gerai thumbup.gif o is kur cia perki? ax.gif (man sante irgi labai skalsus, po nedaug tepu)

jau geriau uzsibrezti griezciau biggrin.gif kaip jau gausis, taip. siaip pagal viska, tai visko turiu, ko reikia-ir savaiminio gamybai, ir kremu, ir plaukiu/veido kaukiu, ir plauku galiuku serumu, zodziu, n+1... is pirktiniu-sampunu irgi turiu, dar 1 parvaziuoja. sante BC nauja nusipirkau, atsibos naudoti nebent, dar koki su laiku pakeitimui prikabinsiu (pvz. gal giovani miniuka lotuliukas.gif ). zodziu, sociai per akis, naujiems pirkimams masina nebent aplinka biggrin.gif realiai tikrai nieko nebereikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 17 rugsėjo 2010 - 18:34
is sudeties atrodo visai nieko thumbup.gif
Organic Sucrose (Sugar), *Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa Bean), *Honey, Polysorbate 20, Silica Dimethyl Silylate, Aleurites Moluccana (Kukui Nut), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopherol (Vitamin E), Walnut Shell, Essential Oil Fragrance
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 17 rugsėjo 2010 - 18:41
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 17:46)
gerai, kad "neskauda".. kai jau esi naudojus tai jau ne tas jausmas  biggrin.gif

Saturos, krepsio as net nemacius man atrodo visai  verysad.gif  o idomu butu paziureti ko ten tiek turi  biggrin.gif

bandžius ir žinau, kad gerai wub.gif Bet dabar lygiuosiuosi į Odrey, nes kol kas be galo patenkinta jos strategija thumbup.gif

kad niekad ir nedėjau, čia didelis darbas viską išsiimti ir dar sudėlioti pagal veidą, kūną, plaukus, bet gal reiks tą atlikti, vistiek inventorizuojuosi drinks_cheers.gif Tik nebus šiandien-ryt unsure.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 17, 17:48)
Iskart metus sita tema, nuvariau i KN doh.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 17, 17:52)
Smagu vienoje palatoje but.....  doctor.gif

parašiau ten, koksai kvapas. Spėkit, nuo ko biggrin.gif Nuo etiketės biggrin.gif Reiks blokuotis nuo čia tongue.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 17:56)
as kosmetikos tai daug neturiu, pasirodyt galeciau nebent kosm. priemones gaminames pacios temoje lotuliukas.gif

tai lauksim 4u.gif

aha reikes pasiziurinet.. manau, kita savaite jau uzsisakinesiu Suki prausikli bei koki nors sampuna ir balzama..

oi, tik ne Suki blush2.gif

QUOTE(Sulu @ 2010 09 17, 18:08)
Norėjosi atsipalaiduoti truputį ir pavyko,be to smakras,kuris daugiausia problemų kelia, dabar labai gražus  biggrin.gif

smagu kaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 14:07)
maziuka Suki 30 ml sunaudojau per tris savaites naudodama tik vakare irgi labai taupiau, bet su vienu grudeliu ir nesiprausi lotuliukas.gif

man pilingas lb patiko ir skaniai kvepejo, bet mano odai buvo siek tiek "astrokas", todel naudodavau karta per savaite. Man uzteko gal 4 men g.gif Jei butu svelnesnis tikrai dar pirkciau, bet db schmoll.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 15:02)
aišku, Chippie kai prirašo ko, tai noris naujus sąrašus pulti darytis tongue.gif

cia jau tikrai ne mano kalte, as tik kartais uzsuku blush2.gif ir dazniausiai pati nuo kitu uzsikreciu, kad ir db su Lilylolo doh.gif bankrotas

QUOTE(chemistry @ 2010 09 17, 16:12)
Atejau pasidalinti ispudziais apie Laveros mangu sampuna.

O man dar ir kvapas labai patinka, kaifuoju tiesiog plaudama galva wub.gif

Man irgi Laveros Mangu sampunas, kondicionierius ir kauke labai labai patinka. Perku jau ne pirma karta.Tik kai pries pora savaiciu MB pasake, kad sampunas smirda kates sysiu, kaskart naudodama si sampuna suraukiu nosi unsure.gif
Kad ir kaip bebutu sis sampunas mano mylimiausiu tope thumbup.gif

ryte plaukus ploviau su Lovea sampunu. Plaukus isplove gerai, galvos oda nesureagavo blogai su ALS, patiko kvapas wub.gif taip pat patiko, kad labai nesumikstino plauku, plaukai svelnus ir slidus, prie galvos neprilipe, po pirmos dienos dedu plius, reikes dabar ziuret kaip bus rytoj.
Va ka turiu prikisti daugumai naturaliu sampunu - mano plaukai greitai riebaluojasi, tik 2 dienas galiu isbuti, ir vasara antra diena jau nekoks vaizdelis budavo. Bet to daznai sampunai nekvepia, o i plaukus kiti kvapai greitai isigeria. Vis ieskau skaniai kvepianciu ir geru priemoniu. Dziaugiuosi kai atrandu naturalia, skaniai kvepaincia ir laukiama poveiki turincia priemone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 17, 19:07)
Manęs tai laukia "Gioavanni" šokoladinis kūno scrub'as  wub.gif Manau, rytoj-poryt išbandysiu, mėginuką turiu. Kažkodėl įtariu, kad turėtų patikti  biggrin.gif
Papildyta:
Palomina, o iš kur žadi užsakinėti? smile.gif Man irgi labai įdomu būtų jų šampūną kokį pabandyti smile.gif

mmm sokoladas wub.gif wub.gif tai jau lauksim atsiliepimu..

uzsisakinesiu is LoveLula.com

QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 19:33)
jau geriau uzsibrezti griezciau biggrin.gif kaip jau gausis, taip.

as tai kai uzsibreziu grieztai, tai tada atvirksciai buna lotuliukas.gif

dar pagalvojau, kad duso zele seniai esu pirkusi gal pries du metus biggrin.gif Feniqia muilu kaip uzsipirkau, tai dar niekaip nepabaigiu.. o jau taip nusibodo, nors ir puikus muilai.. bet dar laikausi, neperku jokiu zeliu kol kas.. va kai pabaigsiu muilus (bet iki nauju metu uzteks dar karsta.gif ), tai jau reiks zeliu kokiu nors isigyti..
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 19:44)
oi, tik ne Suki  blush2.gif

Kodel? ax.gif Prisiminimai iskilo? biggrin.gif Ar kazkas kito?
Atsakyti