Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

Atejau pasidalinti ispudziais apie Laveros mangu sampuna. Na man tai puikiai tiesiog, mano plaukai sviesinti tai nuo sio sampuno lyg ir maziau veliasi ir graziai krinta. Nesijucia kad labai apsunkintu, issilaiko padoriai antrodantys ir antra diena dar. O tiek man uztenka, nes visada plaudavau kas antra diena galva. Ziuresim kaip naudosis toliau. O man dar ir kvapas labai patinka, kaifuoju tiesiog plaudama galva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 09 17, 14:38)

psidomesiu del rasulo molio. o jis naudojamas vakare tikriausiai?
aciu

Oj ne !!! Jei oda sausa, rasulo molio tikrai nesiūlyčiau. Mano nėra labai sausa, bet mėgsta išsausėti, jei kas ne taip. Tai rasulo moliu aš net praustis negaliu, kad ir aliejais pašvelnintas jis schmoll.gif Tenka dabar kūno prausimui sunaudoti, vat tam tai jis man thumbup.gif
Atsakyti
KN puslapyje įdėjau info apie kelias naujienas smile.gif Žodžiu, neikit ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 09 17, 15:38)
tikrai buvo labai sausa,  o koks jis yra....gal kreminis...

psidomesiu del rasulo molio. o jis naudojamas vakare tikriausiai?
aciu

ir dar, kadangi su alejais nesu pazistama, koki butu gerai nupirkti pirma,? kad pvz maisyti su tuo moliu?
blush2.gif
o kokia dabar oda, labai sausa, sausa ar siaip dehidartuota? yra paprastas ir kreminis. as vis dar turiu senojo, tai kreminio dar nesu bandziusi. Satura rase, kad nepalyginamai fainesnis kreminis. na, ir pagal foto galima numanyti karsta.gif

taip, geriausia naudoti vakare, nusiprausti makiaza ir kt. nesvarumus nuo odos.

cia tai kl. biggrin.gif net nezinau, ka ir patarti doh.gif sezamu, jojobos. o gal avokadu, brazilisku riesutu al. kiek rimtesni, geriau drekinantys.

o siaip, ko tu labiau noretum prausimuisi-pirktines, gatavos priemones, ar namines? as tokia labiau namudine, man viska patinka paciai pasidaryti, tai net negalvoju pirkti prausiklio veidui biggrin.gif man jau geriau n+1 ingredienta nusipirkti ir tada kurti kazka, nei gatavas priemones-cia prausimuisi, cia sveitimui, cia kauke... doh.gif
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 17, 16:13)
Oj ne !!! Jei oda sausa, rasulo molio tikrai nesiūlyčiau. Mano nėra labai sausa, bet mėgsta išsausėti, jei kas ne taip. Tai rasulo moliu aš net praustis negaliu, kad ir aliejais pašvelnintas jis  schmoll.gif Tenka dabar kūno prausimui sunaudoti, vat tam tai jis man  thumbup.gif
mano zandai l. jautrus, bet rasulas nesuerzina, nemaisau nei su aliejumi, nei dar kuo, tai jaucias itempimas nusiprausus ir butina kuo nors pasitepti po to. pasidarau kartais kosele ir su baltu/raudonu/zaliu moliu, nebraizydama odos svelniai nuprausiu ir viskas ok. nepalieku uzdziuti niekad, tik kai deduosi kaip kauke. bet siaip man patinka tas svaros jausmas po jo smile.gif reikia ispeti pries tai apie viska, bet is savo varpines tai rasulo neperzegnoju biggrin.gif gali nusipirkti maza kieki, ne karve juk kainuoja. jeinepatiks, tikrai drasiai sueis kuno prausimui thumbup.gif
siaip altnernatyva jei labai sausa oda gali buti ir kasvakarinis odos valymas aliejumi, bet pati kai megstu ta rasulo paliekama svaros jausma, tai nuo saves ir siulau bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 14:54)
dar nežinau, ar pataikiau  blush2.gif Pagal vaizdą turėtų tikti, jei ką, sumaišysiu su kuo nors  rolleyes.gif

aš vakar apkeičiau eterinius - su kamelijom sumaišiau citrinų EA, o levandų užlašinau ant rankšluostuko. Nereikėjo biggrin.gif Veidas įraudo ir nebuvo labai malonu tos levandos nuo rankšluosčio kažkodėl tongue.gif Bet šiaip viskas čiki smile.gif

o tu ja viena naudoji, ar kaip kompaktine po naturado pudrytes ax.gif

tik eksperimentu ant savo kailio deka, atsirenkam, kas mum tinka biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 15:25)
KN puslapyje įdėjau info apie kelias naujienas smile.gif Žodžiu, neikit ten biggrin.gif

specialiai, ane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 16:25)

Kam tu sitaip? Tiesiai i pasirdį cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 16:45)
siaip altnernatyva jei labai sausa oda gali buti ir kasvakarinis odos valymas aliejumi,

nuo savęs pridursiu, kad nereikia man, mišriaodei, net ir ricinos įsimaišyti - aliejus odos riebumą ir taip pastebimai sumažina smile.gif Tai sausiaodės ypač švelnius aliejus tam reikalui turėtų rinktis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 16:51)
o tu ja viena naudoji,

dabar vieną 4u.gif (kai atsikeli be dešimt aštuonios, tai nelabai ką eina ir primandravoti) biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 17, 16:52)
Kam tu sitaip? Tiesiai i pasirdį  cry.gif

tyčia gi čia nedėjau, neikit ir nežiūrėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 15:02)
... Dabar skaitau, kaip Palomina pirks Suki ir "neskauda", nes man aliejų užteks ilgam ilgam  lotuliukas.gif ...

gerai, kad "neskauda".. kai jau esi naudojus tai jau ne tas jausmas biggrin.gif

as tai kartais stebiuosi savo sugebejimu atsilaikyt SM bangoms.. stengiuosi planuot pirkinius is anksto ir seip neprisipirkt daug priemoniu..
paziurejau kazkuria diena i savo "kosmetikos krepseli" tai oi kiek nedaug priemoniu turiu, lyginant su ankstesniais laikais.. kazkaip tik butini dalykai belike..

beje, merginos, ikelkit savo kosmetikos krepsiu foto rolleyes.gif norim akis paganyti..
Saturos, krepsio as net nemacius man atrodo visai verysad.gif o idomu butu paziureti ko ten tiek turi biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 15:10)
suki tai as visai noreciau. bet daugiau is nostalgijos nei kad reikia. as visai patenkinta savo prausikliu smile.gif bet kaip nostalgijai tai kaina per didele smile.gif

drinks_cheers.gif kaina tai tikrai nemaza..

Gal kuri naudojot/bandet Giovanni sampunus ir balzamus? kaip jie?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 14:48)
kaip pagalvoju, tai man ir praeitą kartą per 5 darbo dienas neatsiuntė, tikrai truputį ilgiau užtruko  g.gif

Man kazkaip uzsifiksaves Rkatytes pasisakymas, kad ji uzsake treciadieni, o pirmadieni gavo (nebent maisau kazka). Iskaitant, kad pasitaike tame tarpe ir savaitgalis, tai labai greit pristate. As irgi taip noriu biggrin.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 17, 14:56)
Paskui pietu metu paziuri, kad paskutine zinute tokia ir likus kur ir ryte buvo, ir kaip geeera, ramu ramu. lotuliukas.gif

Man tai neramu unsure.gif Kazko truksta biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 16:25)

Iskart metus sita tema, nuvariau i KN doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 17, 17:48)
Iskart metus sita tema, nuvariau i KN doh.gif

Smagu vienoje palatoje but..... doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 17:46)
as tai kartais stebiuosi savo sugebejimu atsilaikyt SM bangoms.. stengiuosi planuot pirkinius is anksto ir seip neprisipirkt daug priemoniu..
paziurejau kazkuria diena i savo "kosmetikos krepseli" tai oi kiek nedaug priemoniu turiu, lyginant su ankstesniais laikais.. kazkaip tik butini dalykai belike..

Prasom, merginos. Skaitykit ir mokykites biggrin.gif
Man kazkaip irgi reiktu paminimizuoti savo krepseli ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 17, 17:52)
Smagu vienoje palatoje but.....  doctor.gif

Gerai, kad ne viena, dviese vis smagiau friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 17, 17:46)
beje, merginos, ikelkit savo kosmetikos krepsiu foto  rolleyes.gif  norim akis paganyti..

Gal kuri naudojot/bandet Giovanni sampunus ir balzamus? kaip jie?
as kosmetikos tai daug neturiu, pasirodyt galeciau nebent kosm. priemones gaminames pacios temoje lotuliukas.gif

ne visai i tema, bet labai uzstrige, kad shopingas apie sia firma kalbejo daug. berods plauku prieziuros priemones jai lb patiko. pagooglink, kazkur tikrai rase. gal natur. kosmetikos tope g.gif
Atsakyti