Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

Merginos,

gal kam bus idomu, dar radau sita video, labai neblogai matosi spalvos. Sios merginos puslapyje Youtube dar ir kiti video yra. Kas supranta italiskai, puiku, as tai tik apgraibom, bet esmes nekeicia, apsvietimas neblogas pas ja, spalvos matosi, ko negalima pasakyti apie kitus video jutubeje.
Atsakyti
pagaliau pasivijau karsta.gif

kita menesi ir as LL pirksiu - pudra ir seselius.. kazkaip nebemegstu krempudru.. beveik visa vasara nesidaziau (didelis pasiekimas biggrin.gif ), bet dabar ruduo atejo, nebe atostogos, pasidazyt vistiek norisi kartais..

isigijau Sante dantu pasta su meta (jau antra karta).. dar ricinos aliejaus is KN.. tai jau ir as praktikuoju prausimasi sezamu aliejus + ricina.. baigesi mano Madaros putos, o naujo prausiklio dar neissirinkau (bet linkstu prie Suki), tai jau antra diena aliejais prausiuosi.. lyg ir visai neblogai smile.gif tiesa, as dar rasulo molio ziupsneli iberiu, tada tikrai jauciuosi nusipraususi..

QUOTE(Odrey @ 2010 09 09, 14:44)
Brangios ecomoterys. Kuri nors priminkit man Palominos depiliacines mases sudeti. Nuspirkau juosteliu savaitgali, dabar reikia "koses" issivirti. Kiek atmintis nesa, tai  2 s medaus,  1 citr sultys ir 1 st cukraus(??)

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 14:48)
Palominos receptas:

½ citrinos sulčių
1 stiklinė cukraus
¼ stiklinės medaus

Visus ingridientus sumaisau ir pakaitinu iki kol pradeda virti
(bandziau ir trumpiau, tada nelabai gerai.. geriau, kad pradetu
virti).. Tada palaukiu kol atvesta tiek, kad butu galima jau tept ant
odos.. Tepu.. Klijuoju juostele ir plesiu.. Labai nesudetinga
As darau metaliniame dubenelyje, jei tos mases lieka tai ir palieku
iki kito karto.. o dabar tai turiu specialiai issivirus tam paciam
dubenelyje ir palikus kada kai skubiai prireiks  Laikau tiesiog
spinteleje.. Negenda..

QUOTE(Odrey @ 2010 09 10, 11:38)
Dabar papasakosiu, savo debiuta verdant Palominos mase depiliacijai su juostelemis.
Drystu manyti, kad truputi perviriau, nes labai greit stingo ir buvo panasi vos ne i cukraus mase, atsalusia tikrai minkyt buciau galejus.
Nu siaip rove  thumbup.gif  Tik kol "atkaliau sistema" kaip ir kiek tepti, tai visos tos mases, man uzteko tik 1 kojai  doh.gif  Antrai kojai citrinos nebeturejau, o vakaras jau velus buvo, tai siandien turiu paslapti. Po dzinsais as pusiau moteris - pusiau bezdzione  lotuliukas.gif
Juosteles puikiai issiplove, siandien kaip naujos. Galesiu naudot ir naudot.
Tik tiesa, pagalvojau, kad gaila medaus. Idomu netiktu dirbtinis, juk klampumas tas pats?  g.gif

Gerai skamba - Palominos mase depiliacijai lotuliukas.gif
pasipasakosiu ir as savo naujausius patyrimus su ta mase.. pries savaite viriau ir sugebejau tikrai pervirti.. supratau tik kai pradejau depiliuotis.. zodziu, uztepiau pravesusios mases ant kojos.. uzklijavau juostele.. ir plesiau - neisrove nei vieno plauko lotuliukas.gif mase sustingo i kieta saldaini ir prilipo prie juosteles.. teko netgi ismesti.. tai va, buna dar ir taip..

QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 15:21)

aciu aciu uz tokia garbe 4u.gif 4u.gif reikia dabar pasitempti ir eit ka nors parasyti (nebuvo laiko kelias dienas..)..
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 12, 18:30)
Aš irgi nusipirkau sensitive. Po poros valymų galiu pasakyti, kad ji tikrai bus skalsesnė už Urtekram pastas, nes jos tiek daug nereikia, ir taip labai suputoja. Gaivumas ir slidumas burnoj wub.gif .
Sakes, kaip uzsireike doh.gif ar dar yra jai akcija droge? ir ar akcija visoms rusims ar tik kazkuriai is ju? labiau noreciau balinancios siaip g.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 12, 19:38)
gražus blogas smile.gif Nekertu nė žodelio, bet pažiūrėkit, kaip jai LL pudra odą išlygina wink.gif Ir koks linksmas kabukis biggrin.gif
As jau prisiziurejau, tikrai atrodo, kad stebuklus daro thumbup.gif mano oda kazkokia panasi is arti doh.gif tikiuos nuostabaus efekto. siandien gavau ats., kad LL jau issiunte siuntinuka bigsmile.gif 5-dieni tikiuosi gauti ax.gif na, BXM irgi ateina biggrin.gif ziuresim. siaip labiau linbkstu prie LL, tikrai ir bendravimas nuostabus, ir visa kita labai patinka
QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 21:13)
tai  prisirinkau laukiniu morku seklu ziedynu, apyniu spurgu, ir uztikau vietele kur daaaug varnalesu. Si karta nekasiau, palauksiu tinkamo laiko spalio pabaigoj smile.gif
O rimtai, kur paskui man ja naudot tai pasidarysiu,aa?  doh.gif
Kaip pavydziu, kad randi doh.gif as tu morku seklu isieskojau visose pamiskese ir laukuose-niekur nerandu. rezgu minti darytis fitoli jau senokai, o vis nerandu seklu doh.gif as ji noriu naudoti tik plaukams (galiukams labiau, vietoj kaukes), uzkabino AN mork fitol aprasymas thumbup.gif
QUOTE(Odrey @ 2010 09 12, 21:55)
Esu tikta, kad ir tu zinai, kaip jis atrodo, tik nezinai, kad tai butent morka  smile.gif
user posted image kam dar idomu:)
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 12:24)
klausykit, gal gražiai susitariam nepradėti naujų psichozių bent jau spalį, palaikom Odrey ir save nes ir man beliko pinigų tik vitaminams, nesinori šeimos biudžeto visiškai nustekenti  biggrin.gif
As visiskai rimtai noriu paantrinti. niekad nebudavau linkus smarkiai islaidauti, bet kad uzsikreciu, tai tikrai doh.gif baigiu apsiprekinti, sulaukiu keliu traukinuku, na dar del miner. pudros liks klaustukas-turbut pirksiu. tada "uzrisu", iki kaledu tai tikrai. atrodo neuzdirbu tiek, kiek isleidziu doh.gif siaubas unsure.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 13:00)
na, kadangi dar bent agurkus šiaip ne taip atskiriu, tai atsisėdau vakar, susitarkavau visus, kiek radau šaldytuve (patikimi, iš tėvų sodo) ir prisispaudžiau sulčių grožio procedūroms žiemą tongue.gif
Kokiu pavidalu saugai? ledukus saldai ar kaip kitaip? reikia ir man gal issispausti, kol dar visai nesibaige smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 15:40)
kaip gerai, vakar iki milimetro nagus nusitrumpinau ir man per akis  biggrin.gif O jei rimtai, tai daro voneles su druska, citrina ir tepa, masažuoja aliejais. Ir ypač nuo druskos gerai tvirtėja ir kietėja nagai, pasirodo wink.gif
as irgi thumbup.gif kartais taip uzsinori trumpesniu, o ir grazesni man trumpuciai, baltuciai tokie wub.gif
pasidalinsiu patirtim-i tuscia, isvalyta nagu lako buteliuka pildavau 1/3 druskos ir ir uzpildavau siltu vandeniu. kai nelakuodavau, per diena po kokius 3k. tokiu "misiniu" palakuodavau nagus. citrina retai naudoju, ji labiau balina, bet manau ir nusausina g.gif labai nelakuoju nagu, nera nugelte, tai kazkaip ir nenaudoju.aliejai nagams gerai, ricina pirmiausia sove i galva thumbup.gif
kam dar labai aktualu-man rodos gi ir fitokeratinai tinkami nagams, tai galit prisidaryti nagu stiprinimo misinuku, su aliejais, fitok., druskyte ar dar kuo. kad ir i sena lako buteliuka susipilkit ir naudokit kasdien drinks_cheers.gif
Atsakyti
I nagu tema, tai tikrai genai turi diiidele itaka smile.gif as nenaudoju nieko: nei kokiu specialiu laku, nei aliejuku, o vat auga grazus ir stiprus smile.gif pasigyriau, tai nuluzines dabar biggrin.gif
idedu nuotrauka, kaip dabar atrodo(panages naturaliai baltos wub.gif ):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 13, 18:06)
I nagu tema, tai tikrai genai turi diiidele itaka smile.gif

svajoniu naguciai 4u.gif

man nagams labaipadejo nuolatinis alieju gerimas, baigesi skilinejimai ir luzinejimai doh.gif

Sakykit panos, ka jus vyriskiai naudoja po skutimosi, kas isbandyta ir laiko patikrinta biggrin.gif maniskis i alieju dar kol kas ziuri skeptiskai, tai noriu koki kremuka nupirkt g.gif
Atsakyti
Dolphin blink.gif blink.gif - kaip suprast naturaliai baltos?? blink.gif Dar neteke tokio naturalaus Prancuzisko matyt biggrin.gif Nu super tada- net nesitiki...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 13, 15:47)
Kiek save prisimenu, visada sluoksniavosi jie man - įtariu, kad jau genetika šioj vietoj, nes vaikystėje tai tikrai nebuvo nuo lako nukentėjč ar pan...  unsure.gif
Man vaikystej budavo tragedija, nei milimetro neuzaugdavo nagai. Paauglysteje irgi nieko gero-sluoksniuodavosi, plysdavo tiesiog is sonu. Buvau uzsidejusi gelinius porai metu, po ju, pati nusiemusi, normalius nagus pamaciau. Kol nuaugo, buvo kiek plonesni, bet tikrai zymiai geresni. Auga ir uzauga tikrai ilgi, jei noriu ax.gif Dar pastiprinu druka ar pan. (aprasiau auksciau), ar vitaminu pavartoju-nesiskundziu. Tik del greito budo sugebu nusilauzti, ar i siena itrenkiu, kad skausmas net iki alkunes pereina, ar tai dar kaip doh.gif
QUOTE(Jorun @ 2010 09 13, 18:01)
Dabar kai pasakei, kad gali but per sviesi dar kart nuejau i LL puslapi ir radau Barely Buff, ta nauja atspalvi...Stai sitas rodos rimtas kandidatas. In the buff irgi neblogas, bet manau tiktu siltesnes veido spalvos savininkems. Beje, ju sveitaineje spalvos per sviesiai pavaizduotos, bent jau makiazo pagrindu.
As is mak. pagrindu uzsisakiau: barelly buff, warm peach ir blondie meginius drinks_cheers.gif esu sviesi, nelygios odos sp., turiu siokiu tokiu bedu del raudonio, keleta strazdanu. manau sie atspalviai bus tinkamiausi mano odai smile.gif pirmoji dar buvo su nuolaida, bent jau internetinej foto man atspalvis labai patiko thumbup.gif ziuresim, kaip bus realiai
Atsakyti
dolphin nu ir uzpavydesiu dabar tokio nagu grozio wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif iškilo toks klausimukas... Žiūrinėju LilyLolo lūpų blizgesius http://www.lilylolo....-pink-lip-gloss .
Kažin, ar sudėtis tikrai nekalta? g.gif Man lyg ir niekas neužkliuvo:
Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides, Ricinus Communis Seed Oil (Castor Seed Oil), Hydrogenated Castor Oil, Sucrose Acetate Isobutyrate, Cera Alba (Beeswax), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil), Copernicia Cerifera (Carnauba Wax), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aroma. May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77742 (Maganese Violet), CI 77019 (Mica).

Tik va dėl šių dviejų abejonių kyla unsure.gif gal kas pakomentuotų?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 17:52)
supere  thumbup.gif , matyt jų ir būsiu tiek laiko ieškojusi   drinks_cheers.gif Na, belieka dar gyvai pamatyti  rolleyes.gif

Patinka violeto spalva? smile.gif Nusipirkau grazia medvilnine bliuzele violetine apytamsia - glaaaziiii wub.gif , tai jau is kokio 4 zmogaus girdziu - tu uz Kedi? Nu ****, atsiprasant, idiotizmas devil.gif .Nebus galima violetiniai rengtis! Taip kad atsargiai, ypac Kauno regione lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 13 rugsėjo 2010 - 18:37
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 13, 19:06)
I nagu tema, tai tikrai genai turi diiidele itaka smile.gif as nenaudoju nieko: nei kokiu specialiu laku, nei aliejuku, o vat auga grazus ir stiprus smile.gif pasigyriau, tai nuluzines dabar  biggrin.gif

nagai super thumbup.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 19:24)
As is mak. pagrindu uzsisakiau: barelly buff, warm peach ir blondie meginius drinks_cheers.gif  esu sviesi, nelygios odos sp., turiu siokiu tokiu bedu del raudonio, keleta strazdanu. manau sie atspalviai bus tinkamiausi mano odai smile.gif pirmoji dar buvo su nuolaida, bent jau internetinej foto man atspalvis labai patiko thumbup.gif ziuresim, kaip bus realiai

labai domins atsiliepimai apie warm peach ir blondie atspalvius.. o kokio sviesumo tavo oda? pvz krempudru kokius nr. naudoji? as ir is tu sviesiuju, tik idomu ar sviesene esu ar tokia pati biggrin.gif pati masciau apie siuos atspalvius, tik vis dar galvoju, gal ir ta pati pati sviesiausia ismeginti g.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 13, 19:35)
Patinka violeto spalva?  smile.gif   Nusipirkau grazia medvilnine bliuzele violetine apytamsia - glaaaziiii  wub.gif , tai jau is kokio 4 zmogaus girdziu - tu uz Kedi? Nu ****, atsiprasant, idiotizmas devil.gif  .Nebus galima violetiniai rengtis!    Taip kad atsargiai, ypac Kauno regione  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 13 rugsėjo 2010 - 18:46
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 13, 19:24)
Dolphin  blink.gif  blink.gif - kaip suprast naturaliai baltos??  blink.gif  Dar neteke tokio naturalaus Prancuzisko matyt biggrin.gif  Nu super tada- net nesitiki...

tikrai tikrai naturalus baltumas smile.gif nenuostabu, kad stebites, nes retas patiki biggrin.gif bet yra kaip yra :)as anksciau dar vargdavau darytis prancuziska manikiura, paskuj nusprendziau - neverta smile.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 13, 19:26)
dolphin nu ir uzpavydesiu dabar tokio nagu grozio wub.gif

bet ne piktai pavydekit, kad nenuluztu biggrin.gif
Atsakyti