Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 13:32)
Žinokit, negavau dar savo LL voko  verysad.gif

kazka praleidau, ka uzsisakei bigsmile.gif o jie tau atrase del ultramarino 4u.gif
Atsakyti
eglute82, užsisakiau Blondie pagrindą - drąsiai, visą pakuotę biggrin.gif Candy Cane mėginį pažiūrėti, Flawless Silk mėginuką užbaigimui. Panos sakė, kad gražų švytėjimą suteikia smile.gif Ir South Beach mėginį smile.gif

kaip pagalvoju, tai man ir praeitą kartą per 5 darbo dienas neatsiuntė, tikrai truputį ilgiau užtruko g.gif

agnuta, ir aš kaip laukiu rolleyes.gif

dėl ultramarinų atsakė į dalį klausimų, laukiu, kol į paskutinius atsakys, nes jie kreipiasi, kaip suprantu, į savo tiekėjus su jais. Tai kai jie atsako, tai LL man atsiunčia atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 14:48)
eglute82, užsisakiau Blondie pagrindą - drąsiai, visą pakuotę biggrin.gif Candy Cane mėginį pažiūrėti, Flawless Silk mėginuką užbaigimui. Panos sakė, kad gražų švytėjimą suteikia smile.gif Ir South Beach  mėginį smile.gif

kaip pagalvoju, tai man ir praeitą kartą per 5 darbo dienas neatsiuntė, tikrai truputį ilgiau užtruko  g.gif

agnuta, ir aš kaip laukiu  rolleyes.gif

dėl ultramarinų atsakė į dalį klausimų, laukiu, kol į paskutinius atsakys, nes jie kreipiasi, kaip suprantu, į savo tiekėjus su jais. Tai kai jie atsako, tai LL man atsiunčia atsakymą smile.gif

O tai lauksiu atsiliepimu apie Blondie, as irgi si nusiziurejau. Kazkaip nebesinori meginukais sakytis...
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 17, 14:38)
Visos matyt sąžiningai laikosi naujų manijų nenešimo į temą priesaikos, tai matyt kitaip nebėr ką rašyt biggrin.gif

As irgi siandien ta pati pagalvojau lotuliukas.gif
Ateini ryte paziuri, pora zinuciu is vakaro tik darasyta, ir tik siaip apie kazka ko DAR nereikia. Paskui pietu metu paziuri, kad paskutine zinute tokia ir likus kur ir ryte buvo, ir kaip geeera, ramu ramu. lotuliukas.gif
Bet jau gal biski ir truksta to aktyvumo temoj, nes kaip pripranti, tai jau ritualas patapo.
As vakare po "Moterys meluoja geriau' savo MB sakau, dabar tu gali persijungt ka nori, as einu i "seima" (suprask temos skaityt) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 17, 14:56)
As irgi siandien ta pati pagalvojau  lotuliukas.gif
Ateini ryte paziuri, pora zinuciu is vakaro tik darasyta, ir tik siaip apie kazka ko DAR nereikia. Paskui pietu metu paziuri, kad paskutine zinute tokia ir likus kur ir ryte buvo, ir kaip geeera, ramu ramu. lotuliukas.gif
Bet jau gal biski ir truksta to aktyvumo temoj, nes kaip pripranti, tai jau ritualas patapo.
As vakare po "Moterys meluoja geriau' savo MB sakau, dabar tu gali persijungt ka nori, as einu i "seima" (suprask temos skaityt)  lotuliukas.gif

biggrin.gif As apsikasus po visom liepom,berzais ir kitom vazoninem gelem doh.gif Ale vis aki uzmetu biggrin.gif .
Kai daug rasom -blogai, kai mazai- irgi blogai! biggrin.gif
Nu psio, ainu toliau Tevynes labui art smile.gif Smagu cia... gera uzeiti...
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 17, 14:56)

aha, man irgi per mažai aktyvumo drinks_cheers.gif Bet panele, ar tik nesi ir tu prie to svariai ranką pridėjusi? tongue.gif Dabar skaitau, kaip Palomina pirks Suki ir "neskauda", nes man aliejų užteks ilgam ilgam lotuliukas.gif Kam čia daug dekoratyvinės, kai užtenka pudros indelio? tongue.gif Įrankiai - šepetėliai ir rankšluostukas cool.gif Gerai prisidirbai, ką? biggrin.gif

aišku, Chippie kai prirašo ko, tai noris naujus sąrašus pulti darytis tongue.gif
Atsakyti
jei per pasta siuncia (o tikriausiai), tai, pastebejau, kaip pataikai.. matyt veza ne kasdien.
jei gerai uztaikai, tai per kokias 3-4 darbo dienas i lietuva nueina, o kartais ir per 5-6.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 15:02)
Gerai prisidirbai, ką? biggrin.gif

bis.gif
Atsakyti
aktyvumo joms truksta! lotuliukas.gif
tai pasiskaitykit apie nauja natur konservavima smile.gif

suki tai as visai noreciau. bet daugiau is nostalgijos nei kad reikia. as visai patenkinta savo prausikliu smile.gif bet kaip nostalgijai tai kaina per didele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 16, 16:13)
oda labai sausa? taukmedis ne is lengvuju g.gif kuri naudoji, paprasta ar nilini (puru, kremini)?
na, as veida prausiu rasulo moliu, bet jis kazkiek nusausina. aisku, po prausimosi pasitepu kremu ar pan., tai dingsta tempimo jausmas. galima rasula maisyti su aliejumi, kad taip nenusausintu. galima darytis tokius aliejinius valymus, merginos cia kaip tik aptarinejo neseniai. galima, zinoma, naudoti ir pirktines priemones. neaisku, kokia oda ir ko pati nori tiksliau smile.gif juodo afrikos muilo prausimuisi nenaudociau, ypac veido schmoll.gif

tikrai buvo labai sausa, o koks jis yra....gal kreminis...

psidomesiu del rasulo molio. o jis naudojamas vakare tikriausiai?
aciu

ir dar, kadangi su alejais nesu pazistama, koki butu gerai nupirkti pirma,? kad pvz maisyti su tuo moliu?
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuliaX: 17 rugsėjo 2010 - 15:01
QUOTE(Satura @ 2010 09 17, 13:48)
eglute82, užsisakiau Blondie pagrindą - drąsiai, visą pakuotę biggrin.gif Candy Cane mėginį pažiūrėti, Flawless Silk mėginuką užbaigimui. Panos sakė, kad gražų švytėjimą suteikia smile.gif Ir South Beach  mėginį smile.gif

pataikei su spalva thumbup.gif o tu ji viena tepi ar ant naturado pudrytes? as vis tvardausi, tvardausi, raminu, kad dar kol kas nereikia sventes toli biggrin.gif

pabandziau ir as vakar prastis su aliejuku, smagus jausmas, yoac tas siltas ranksluostelis wub.gif emiau makadamiju aliejuka ir laseli arbatmedzio, taip maloniai saldandziai siltas efektas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
DG, kas ten rašoma?? Man visiškai neatidaro nuorodos sad.gif

QUOTE(nuliaX @ 2010 09 17, 15:38)
tikrai buvo labai sausa, 

ką dar iš natūralios kosmetikos naudoji? 4u.gif Jei oda sausa, tai sviestmedis gali patikti smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 17, 15:49)
pataikei su spalva thumbup.gif

emiau makadamiju aliejuka ir laseli arbatmedzio, taip maloniai saldandziai siltas efektas gavosi thumbup.gif

dar nežinau, ar pataikiau blush2.gif Pagal vaizdą turėtų tikti, jei ką, sumaišysiu su kuo nors rolleyes.gif

aš vakar apkeičiau eterinius - su kamelijom sumaišiau citrinų EA, o levandų užlašinau ant rankšluostuko. Nereikėjo biggrin.gif Veidas įraudo ir nebuvo labai malonu tos levandos nuo rankšluosčio kažkodėl tongue.gif Bet šiaip viskas čiki smile.gif
Atsakyti