Chippie, o iš kur tu perki šias visas priemones, man nei viena firma negirdėta O viskas taip skaniai atrodo
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 16, 22:21)
Chippie, o iš kur tu perki šias visas priemones, man nei viena firma negirdėta O viskas taip skaniai atrodo
Melvita ir Themis perku is Mondebio
o Lovea pirkau supermarkete Prancuzijoje.
QUOTE(Etama @ 2010 09 16, 13:35)
nedejau, nes pagrinde akiu makiaza valiausi, tai man kuo maziau paturbinimu, tuo geriau ka imanoma darau kuo mazesniais kiekiais, kad nereiktu nei ismesti, nei atsibostu naudojant aptingau, nebepasidariau naujo valiklio, bet reiktu
Suprantu, kad kuo mažiau, tuo geriau, bet norisi, kad ilgiau išsilaikytų nesugedęs.
QUOTE(myself @ 2010 09 16, 22:52)
Suprantu, kad kuo mažiau, tuo geriau, bet norisi, kad ilgiau išsilaikytų nesugedęs.
tai tada dek konservanto, nepakenks as kitokios sudeties krema pasigaminau rugpjucio 22d., tepu kasdien, kisu pirstus ir stovi kuo puikiausiai dar vis, net pabodo naudoti nepersirasiau i PC, ko ir kiek dejau, bet kazkur i 25ml. kieki lasinau man rodos 2 lasus GSE
Sveikos, nepykit as jeigu as biski ne i tema. Tepu plaukus su naturaliais aliejais( nakciai palieku) ir ricinos alieju ( maisant pvz su kokosu kadskysciau butu) ir + rozmarinu eterinio aliejaus lasiukai , tokiu misiniu tepu saknis, imasazuoju i saknis takant , bet jau pradejo riebaluotis plaukai ( antra diena po plovimo reiktu vel plauti , norint palaidu plauku) , kaip kitaip dar butu galima rozmarinu eterini plauku saknim naudoti? gal su vandenuku paprastu tirpaliuka pasidaryt? kaip manot?
QUOTE(Indijaa @ 2010 09 16, 23:53)
kaip kitaip dar butu galima rozmarinu eterini plauku saknim naudoti? gal su vandenuku paprastu tirpaliuka pasidaryt? kaip manot?
lasinti i sampuna ar pasidaryti purskala (bet gal geriau ne su vandeniu, o kokiu hidrolatu ar tai zoleliu nuoviru), pries naudojant gerai suplakti ir purksti plauku saknis QUOTE(Etama @ 2010 09 16, 23:17)
lasinti i sampuna ar pasidaryti purskala (bet gal geriau ne su vandeniu, o kokiu hidrolatu ar tai zoleliu nuoviru), pries naudojant gerai suplakti ir purksti plauku saknis
gera mintis! levandu pvz hidrolatas koks tiktu turbut, nes bent jau eterinis aliejus tinka . o nuplauti ar nenuplauti, kazin jeigu nenuplauti nesuriebins saknu?
QUOTE(Indijaa @ 2010 09 17, 00:39)
gera mintis! levandu pvz hidrolatas koks tiktu turbut, nes bent jau eterinis aliejus tinka . o nuplauti ar nenuplauti, kazin jeigu nenuplauti nesuriebins saknu?
As labiausiai megstu rozmarinu hidr. plauku saknims, rugiageliu-visam ilgiui, del levandu negaliu pasakyti, nes nebandziau, bet realiai naudotinas jis ir plaukams, poveikis manau panasus i rugiageliu h.-blizgina, drekina. kad gautusi pigesne iseiga, gali atskiesti siek tiek su distiliuotu vandeniu
nesuriebins, man hidrolatas tik su pagerinimais kazkiek paglotnindavo, pariebindavo plaukus (bet ir dedavau glicerino, silko, silikono), taigi cia visiskai ne tas var. pati po plovimo saknis supurskiu rozmarinu hidr., nieko panasaus i riebinima kaip tik papurina plaukus atrodo. levandu gal glotnumo labiau suteiks-bet velgi, rozmarinu EA purina, zodziu, viskas cia gerai tik pradzioj siulau (kaip visada ) su mazesniu kiekiu isbandyti-jei netiks/nepatiks nebus be reikalo sugadinti geri produktai ir nepamirsk isplakti pries purksdama.
QUOTE(Jorun @ 2010 09 13, 16:08)
O, tamstai turetu tos graziosios fioletavos spalvos tikti... Galu gale, jei ka, galeciau atsiust pasibandymui, jei kas is mano turimu domintu
ACIU
tik dar nesugalvojau, ko reikia ir noriu, kitkuo galva uzimta buvo. gal Tau netikes foundation man tiktu?
Palomina, as Suki per menesi sunaudodavau (naudojant 2k dienoj).
Pasibaigus vasarai, ziuriu, visiems saldesnio gyvenimo noris As siandien sokoladini muila su pasta buvau susiruosus gamint, bet pradejau ir paaiskejo, kad ne visko turiu ko reikia. Kaip apmaudu! Jau buvau nusiteikus siadien kaifuot nuo skaniu kvapu namie.. teko kaifavima atidet.
QUOTE(Chippie @ 2010 09 16, 18:09)
Pas mus LT turbūt dar negreit atsiras ji Jei kada turėtum progą išbandyt, tai parašyk atsiliepimą, įdomiausia, kaip maskuoja
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 17, 02:06)
Palomina, as Suki per menesi sunaudodavau (naudojant 2k dienoj).
o turejai 30 ml ar 120 ml?