Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

Neblabai spėju su jumis, stengsiuos bent pasisakyti, dėl ko liežuvis niežti smile.gif

Taigi pabandžiau gelbėti savo netikusį pirmąjį kremą 4u.gif Ačiū mergaitėms už patarimus, nupyliau atsiskyrusį vandenį, o į likusią masę įdėjau dar vieną raudoną/KN šaukštelį emulsinio vaško, vandens nedapilinėjau, tai žinokit šįkart daugmaž gavosi biggrin.gif Išėjo toks riebokas kremas, po vonios visai gerai, tik reikia palaukti į chalatą susisukus, kol susigeria ax.gif Tik va, ant dugno pastebėjau mažus gumuliukus, įodmu kas tai galėtų būti, bene vaškas? g.gif Šiaip netrukdo man jie, viską masažuoju į odą, kol įmasažuoju. Tepasi taip labai baltai, kaip labai riebus kremas. Bandysiu ir dar, kai tik šį pabaigsiu smile.gif Kokius 70 ml pasidariau, tai tikėtina, kad po poros savaičių ir vėl ką nor virsiu. Šįkart - tik su emulsiniu, kol įgusiu smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 08:47)
Satura ir Summer, kiek jums laiko uzteko Suki prausiklio? ir ar galit dar karta palyginti su dr.H. CC?

30 ml naudojau apie 5 savaites (jei gerai pamenu), CC 50 ml naudodavau beveik 2 mėnesius... Panašiai lyg g.gif Labai lauksiu tavo atsiliepimo apie Suki 4u.gif

O gi dar, pasidžiaugsiu, kelis kartus jau valiau veidą aliejais (ricinos ir simondsijos), vakarais, tai žinokit patinka man, patinka... smile.gif Veidukas tampa labai švelnus, oda minkšta, poros gerokai susitraukusios. Rytais vis dar prausiuosi Argitaliu. Tikiuosi neužmesti šitų bandymų ir po kokio mėnesio dviejų parašyti galutinį verdiktą 4u.gif

Žalia žalia vakar nusipirkau po 10 ml Argitalio propolio ir kūdikiško kremų. Maniškės našlaitės su kūdikiais biggrin.gif (suprask - trijų našlaičių kremas, sumaišytas su kūdikių kremuku, abu Argital) jau baigia pasibaigt, tai už poros dienų mėginsiu propolį. Ir gryną, ir maišysiu, žiūrėsiu kaip tiks man. Labai man patinka Argital'io kremai, kolkas bent smile.gif Tiesiog tobula tekstūra, susigėrimas, porų nekemša ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 16, 17:30)
Mat kaip nevienodai.O as ji dabar naudoju- ir tepuose ryte, pries darba, ir pudra tepu, o viena diena ir dar krempudra ant jo tepiau biggrin.gif - kuo puikiausiai greitai susigeria, jokio riebumo jausmo, tik tuo metu, tepantis.Gal as issausejusi belenkaip viduje?  g.gif
Per valanda susigeria  blink.gif - per minute man  biggrin.gif

tai tu gal esi tikroji sausaode? kaip minejau, mano oda misri, linkusi i sausuma, bet odos dregme palaikau ir "is vidaus" geriu daug skysciu. Skruostai, kurie lb sausi, tai taip kremas susigeria gana greitai, bet kakta doh.gif tikrai gera pusvalandi reikia palaukti norint veida papudruoti. Man labiau tiko Rose light, kuris yra lengvesnis ir greitai susigerdavo.

Abu kremai labai malonus, subtiliai kvepia roze, tai mano topinis kremas prie kurio vis sugriztu. Labai maga isbandyti visokias naujoves, bet atsargai visuomet turiu dr. Hauschka roziu krema wub.gif

Naujiena Bourjois pristato naturalia krempudra Bio detox
user posted image

Nezinau kaip kitose salyse, bet Prancuzijoj beveik visos firmos pradeda leisti savo Naturalios kosmetikos linija tiek visi l'Orealiai ir kt.
As gana skeptiskai i tai ziuriu, nes lb jau marketingu kvepia. Dazniausiai produktai bunai sertifikuoti Ecocert arba Cosmébio.
Reikes uzsukt siandie ir pasiziureti kas cia per kosmetika.
Atsakyti
Kątik nusprendžiau ką darysiu dėl svogūnų biggrin.gif Ogi skalausiu plaukus lukštų nuovirų.

Su tais masažais veidui labai fainas dalykas turi būti, tik neprisiruošiu išbandyti blush2.gif

Dėl Argital kremo su varnalėšom, tai ir man nuo jo būna bent vienas spuogelis išdygsta. Dabar nenaudoju, sugalvojau padaryti pertrauką. Šiuo metu naudoju Jiva Ajurveda skaistinantį kremą. Kolkas esu labai patenkinta, nes nekyla naujų spuogų, nekemša porų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 16, 18:09)
tai tu gal esi tikroji sausaode? kaip minejau, mano oda misri, linkusi i sausuma, bet odos dregme palaikau ir "is vidaus" geriu daug skysciu. Skruostai, kurie lb sausi, tai taip kremas susigeria gana greitai, bet kakta  doh.gif  tikrai gera pusvalandi reikia palaukti norint veida papudruoti. Man labiau tiko Rose light, kuris yra lengvesnis ir greitai susigerdavo.

Abu kremai labai malonus, subtiliai kvepia roze, tai mano topinis kremas prie kurio vis sugriztu. Labai maga isbandyti visokias naujoves, bet atsargai visuomet turiu dr. Hauschka roziu krema  wub.gif

Tai kad ne- misriaode, be jokiu nusausejimu ( siek tiek buna prie nosies, virs nosies kokia menka atplaisele- tai tada jau susgrimbu- sausa! ) ir be riebumu oda. I vidu tai cia mano beda- nu negaliu as gert tu skysciu, anei ten paros normos, anei ne paros- nepraryju as nei vandens nei ko- cia jau beda.Bet as visa gyvenima tokia , nzn- bandziau ne karta tycia gerti ta vandeni ir i darba nesiausi ir visaip- gryna kankyne. Nustojau kankintis, as vistik manau, kad organizmas pats pasako ko jam reikia.O gal ir ne- gal todel vat ir tokie kremai susigeria kaip i isdziuvusia zeme biggrin.gif ,nors vizualiai nieko nematau, nei ant veido, nei ant kuno- buna ziema, buna nuo imbiero biggrin.gif , nuo saules- bet cia kaip ir visiems...

drinks_cheers.gif nuostabus kvapas, jau minejau- bus vienas is mano megstamiausiu kremu. O Light kvapas silpnesnis ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 rugsėjo 2010 - 17:34
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 16, 18:06)
30 ml naudojau apie 5 savaites (jei gerai pamenu), CC 50 ml naudodavau beveik 2 mėnesius... Panašiai lyg g.gif Labai lauksiu tavo atsiliepimo apie Suki 4u.gif

tai visai taupiai naudojosi smile.gif butinai parasysiu kai tik isigysiu ir isbandysiu..

uzsimaniau vel bandyt kazka ko nesu bandziusi biggrin.gif sakiau kuri laika nepirksiu jau pamegtu priemoniu, o bandysiu naujus dalykus.. tai reiks pagalvot ir apie sampuna, balzama, nes jau sie eina i pabaiga (dabar Madara naudoju)..
Atsakyti

Chippie, man rodos, Tu turejai Themis sokoladine kauke veidui ax.gif Kaip ji Tau ilgiau panaudojus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 16, 19:05)

Chippie, man rodos, Tu turejai Themis sokoladine kauke veidui ax.gif Kaip ji Tau ilgiau panaudojus? 4u.gif

man sita kauke - geriausia priemone nuo rudenines ir zieminis depresijos thumbup.gif man ji patinka, darausi kiekviena savaitgali. Nerealiai skaniai kvepia, vos susilaikau neparagavus blush2.gif Ji daugiau veikia kaip valanti kauke, nors as problemu del spuogeliu ir neturiu, bet kai sezonai keiciasi, kartais atsiranda.
Tikrai rekomenduoju sia kauke.
Tik atkreipiu demesi, kad kauke reiketu sunaudoti per 4 men nuo atidarymo, todel tikrai reiketu naudoti bent karta per savaite.
Atsakyti
Prasideda wacko.gif - pyragaitiski EA, sokoladines kaukes.... Neimanoma cia but!
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 16, 18:19)
Šiuo metu naudoju Jiva Ajurveda skaistinantį kremą. Kolkas esu labai patenkinta, nes nekyla naujų spuogų, nekemša porų smile.gif

Čia su šafranu ar kuris kitas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 16 rugsėjo 2010 - 19:10
QUOTE(Chippie @ 2010 09 16, 16:39)

man sita kauke - geriausia priemone nuo rudenines ir zieminis depresijos  thumbup.gif  man ji patinka, darausi kiekviena savaitgali. Nerealiai skaniai kvepia, vos susilaikau neparagavus  blush2.gif  Ji daugiau veikia kaip valanti kauke, nors as problemu del spuogeliu ir neturiu, bet kai sezonai keiciasi, kartais atsiranda.
Tikrai rekomenduoju sia kauke.
Tik atkreipiu demesi, kad kauke reiketu sunaudoti per 4 men nuo atidarymo, todel tikrai reiketu naudoti bent karta per savaite.

Tai kad sios kaukes tik 50ml tera . Kiekis mazytis, susinaudoti turetu lb greitai .
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 16, 19:43)
Prasideda  wacko.gif - pyragaitiski EA, sokoladines kaukes.... Neimanoma cia but!

Aš irgi taip pagalvojau. Reikia kažką daryt biggrin.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 16, 20:10)
Čia su šafranu ar kuris kitas?  4u.gif

Taip, šitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 16, 19:43)
Prasideda  wacko.gif - pyragaitiski EA, sokoladines kaukes.... Neimanoma cia but!

tongue.gif kiekviena savaitgali mano mylimiausias ritualas Melvitos apesininis skrubas, Themis sokoladine kauke ir medum kvepiantis Melvitos kremas kunui wub.gif viskas kvepia laaaaabai skaniai, is vonios iseinu pasikrovus visai savaitei.

QUOTE(Jur&ta @ 2010 09 16, 21:03)
Tai kad sios kaukes tik 50ml tera . Kiekis mazytis, susinaudoti turetu lb greitai .

as jos saujom netepu, gana taupi kauke thumbup.gif

Siandien nusipirkau Lovea firmos sampuna ir kondicionieriu su monoi
user posted image user posted image

Pirkau nes skaniai kvepia blush2.gif sampunas su ALS, bet mano oda nera lb jautri, tai tiks. Karta jau bandziau si sampuna ir kondicionieriu, patiko, plaukai kvepejo ir graziai atrode. Nes man jau nusibodo Aubrey GPG sampunas, pacios priemones tikrai geros, bet jau kvapas doh.gif
Rytoj placiau pakomentuosiu savo naujus atradimus ax.gif
Atsakyti