Taigi pabandžiau gelbėti savo netikusį pirmąjį kremą Ačiū mergaitėms už patarimus, nupyliau atsiskyrusį vandenį, o į likusią masę įdėjau dar vieną raudoną/KN šaukštelį emulsinio vaško, vandens nedapilinėjau, tai žinokit šįkart daugmaž gavosi Išėjo toks riebokas kremas, po vonios visai gerai, tik reikia palaukti į chalatą susisukus, kol susigeria Tik va, ant dugno pastebėjau mažus gumuliukus, įodmu kas tai galėtų būti, bene vaškas? Šiaip netrukdo man jie, viską masažuoju į odą, kol įmasažuoju. Tepasi taip labai baltai, kaip labai riebus kremas. Bandysiu ir dar, kai tik šį pabaigsiu Kokius 70 ml pasidariau, tai tikėtina, kad po poros savaičių ir vėl ką nor virsiu. Šįkart - tik su emulsiniu, kol įgusiu
QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 08:47)
Satura ir Summer, kiek jums laiko uzteko Suki prausiklio? ir ar galit dar karta palyginti su dr.H. CC?
30 ml naudojau apie 5 savaites (jei gerai pamenu), CC 50 ml naudodavau beveik 2 mėnesius... Panašiai lyg Labai lauksiu tavo atsiliepimo apie Suki
O gi dar, pasidžiaugsiu, kelis kartus jau valiau veidą aliejais (ricinos ir simondsijos), vakarais, tai žinokit patinka man, patinka... Veidukas tampa labai švelnus, oda minkšta, poros gerokai susitraukusios. Rytais vis dar prausiuosi Argitaliu. Tikiuosi neužmesti šitų bandymų ir po kokio mėnesio dviejų parašyti galutinį verdiktą
Žalia žalia vakar nusipirkau po 10 ml Argitalio propolio ir kūdikiško kremų. Maniškės našlaitės su kūdikiais (suprask - trijų našlaičių kremas, sumaišytas su kūdikių kremuku, abu Argital) jau baigia pasibaigt, tai už poros dienų mėginsiu propolį. Ir gryną, ir maišysiu, žiūrėsiu kaip tiks man. Labai man patinka Argital'io kremai, kolkas bent Tiesiog tobula tekstūra, susigėrimas, porų nekemša ir t.t.