Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Satura @ 2010 09 16, 13:45)
šiandien dar panaršiau AZ, paskaičiau kamelijų aliejaus aprašymą.

na ir ką, lengvutis, malonus, po masažo juo oda liko veliūrinė, skaisti  wub.gif Įsivaizduoju, kokie lengvi ir malonūs su kamelijomis gautųsi kremukai smile.gif
man irgi l. patinka kameliju aliejus, tikrai labai lengvutis atrodo thumbup.gif lengviausia man ji lyginti su ersketroziu al., nes po pasitepimo oda atrodo panasiai, tik ersketr. man atrodo kiek sunkesnis aliejus, o kameliju labai lengvutis thumbup.gif tokia skaisti oda po jo atrodo, svytinti. taip pat kaip po ersketroziu, tik kaip ir sakiau-kameliju toks lengvesnis atrodo
Atsakyti
As vis dar su tais makiazu pagrindais kankinuosi, ir kaip cia LL spalva tinkamiausia isirinkt. Tad skaiciau siandien viena tokia nebloga makiazo knygute bigsmile.gif , kur siuloma makiazo pagrinda rinktis testuojant ne ant vidines rankos puses, smakro, kaklo, zando ar dar kur nors, bet ant virsutines krutines, arba dekolte! Ten yra aiskinama, kad veidas yra naturaliai keliais tonais sviesesnis uz kuna (be saules idegiu, ar fake tan), del to reiketu suvienodinti jo ir dekoltes zonas, kad nebutu kontrastu.
Gal cia tik man vienai nauja ideja bet gal ir kam kitam bus naudinga g.gif
Atsakyti
sveikos,
ilgai svarsciau kaip pagerinti savo veido odos busena ir neisleisti molijono tai nusprendziau ir isigijau taukmiedzio sviesta, Jau 3 diena kaip naudoju, tiesa ir dukrelei naudoju,(tik kitoje vietoje blush2.gif ) tai rezultatas mane tenkina, veidas jauciasi gerai biggrin.gif , tai patarkite, zinoves, kuo dabar papildomai prausti veida, ar nupirkti to juodojo muilo, ar pasilikti prie vandens. Iki siol vanduo labai sausino oda, ..
ka galima naudoti kartu su sviestu?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 09 16, 15:40)
sveikos,
ilgai svarsciau kaip pagerinti savo veido odos busena ir neisleisti molijono tai nusprendziau ir isigijau taukmiedzio sviesta, Jau 3 diena kaip naudoju, tiesa ir dukrelei naudoju,(tik kitoje vietoje  blush2.gif )  tai rezultatas mane tenkina, veidas jauciasi gerai biggrin.gif , tai patarkite, zinoves, kuo dabar papildomai prausti veida, ar nupirkti to juodojo muilo, ar pasilikti prie vandens. Iki siol vanduo labai  sausino oda, ..
ka galima naudoti kartu su sviestu?
rolleyes.gif
oda labai sausa? taukmedis ne is lengvuju g.gif kuri naudoji, paprasta ar nilini (puru, kremini)?
na, as veida prausiu rasulo moliu, bet jis kazkiek nusausina. aisku, po prausimosi pasitepu kremu ar pan., tai dingsta tempimo jausmas. galima rasula maisyti su aliejumi, kad taip nenusausintu. galima darytis tokius aliejinius valymus, merginos cia kaip tik aptarinejo neseniai. galima, zinoma, naudoti ir pirktines priemones. neaisku, kokia oda ir ko pati nori tiksliau smile.gif juodo afrikos muilo prausimuisi nenaudociau, ypac veido schmoll.gif
Atsakyti
Uzsisakiau sante BC kondic. ir dabar galvoju, ar cia tas pats g.gif violey pakuote tokia, o musiskis tai toks, ar nera skirtumo tarp ju? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 16, 13:54)
mano oda sausoka, tad ir noriu riebesnio gerai drekinancio kremuko, nes kitoje temoje minejai, jog vien natur.aliejai pakankamai drekinimo odai nesuteikia.. bet stai esu labai pasimetusi g.gif  kiek ziuriu naturalus kremai kainuoja apytiksliai nuo 30lt iki 60lt ir pan., tai taupumo sumetimais paskaiciavau, kad susipirkus ingridientus paciai pasigaminti krema net pigiau iseitu biggrin.gif  bet velgi iskyla man klausimas.. g.gif  gal pirktinis naturalus kremas visdelto geriau padrekintu oda nei pacios padarytas...? 
g.gif

Mano oda misri, bet skruostai sausi, todel dazniausiai renkuosi kremus sausiadodems ir jautriadodems.
Ziema man patinka dr. Hauschka kremai :

* Rose light day cream (rožių legvesnės tekstūros) vis praeita ziema siuo kremu tepiau veida ir tikrai nenusausejo.

* Rose day cream (rožių riebesnis) sita nusipirkau pries pora savaiciu, nes susimaisiau ir nemaciau, kad ne light. Tikrai riebus ir ilgai uztrunka kol susigeria i oda, nemanau, kad tiktu teptis ryte pries einant i darba, nes nelabai iseitu pasidazyti ar pudra uzsitepti. As ji naudoju savaitgali po grozio proceduru (pilingu, sveitimu ir tt) gerai imasazuoju i oda, per kokia valanda man susigeria ir tada oda grazi, neriebi ir neblizga.

Dar esu naudojus Weledos drekinanti krema, nera lb riebus, bet visai nieko. Antra karta nepirkciau, nes man nelabai patiko kvapas, bet kokybes/kainos santykis lb geras.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 09 16, 10:10)
Rodos Eurovaistinėse ir Sarmose/Douglasuose..

Dar yra eko bangoj 4u.gif
kazkaip kalta jauciuosi kad vis rasau apie ekobanga, tiesiog esu susijusi su ja ir labai norisi pareklamint biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 16, 17:06)
Dar yra eko bangoj 4u.gif

nesakau, kad apskritai dažnai į Gedimino9 vaikštau, bet man Ekobanga vis dar mistika smile.gif Ji ketvirtame ar penktame aukšte? Kas ir kuo ten prekiauja, kalbant apie kosmetiką, kokios kainos? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 16, 17:01)
* Rose day cream (rožių riebesnis) sita nusipirkau pries pora savaiciu, nes susimaisiau ir nemaciau, kad ne light. Tikrai riebus ir ilgai uztrunka kol susigeria i oda, nemanau, kad tiktu teptis ryte pries einant i darba, nes nelabai iseitu pasidazyti ar pudra uzsitepti. As ji naudoju savaitgali po grozio proceduru (pilingu, sveitimu ir tt) gerai imasazuoju i oda, per kokia valanda man susigeria ir tada oda grazi, neriebi ir neblizga.

Mat kaip nevienodai.O as ji dabar naudoju- ir tepuose ryte, pries darba, ir pudra tepu, o viena diena ir dar krempudra ant jo tepiau biggrin.gif - kuo puikiausiai greitai susigeria, jokio riebumo jausmo, tik tuo metu, tepantis.Gal as issausejusi belenkaip viduje? g.gif
Per valanda susigeria blink.gif - per minute man biggrin.gif

Etama, nesijaudink taip biggrin.gif - viskas gerai, balzamas sis, tik paveiksliukas kitoks idetas.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 16, 17:30)
Etama, nesijaudink taip biggrin.gif -  viskas gerai, balzamas sis, tik paveiksliukas kitoks idetas.
karsta.gif patikejau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 16, 14:04)
Noriu paklaust, ar yra naudojusių Argital su varnalėšom kremą? Po ežiuolės ėmiausi testuoti šitą. Šiaip teptis jis man gal malonesnis nei ežiuolės, lengviau neperdozuot, bet po maždaug savaitės naudojimo (rytais, nakčiai tik pagerintas morkų sėklų hidrolatas) situacija nekokia - kasdien minimum po vieną naują spuogą, dažniausiai ir daugiau. Kadangi jis valantis - tai gal čia taip pradžioj "valo"?  g.gif Nei vienai daugiau taip nebuvo? Ar tiesiog nurašyt kaip netinkamą? Į alerginį bėrimą nepanašu visai, tiesiog atrodau, lyg grįžus kelis metus atgal  doh.gif

Aš naudojau, kažkokių žymesnių bėrimų tikrai nepastebėjau, bet pas mane ir taip pastoviai bent po vieną "gražuolį" būna biggrin.gif Ga tikrai valosi, jei neblogės tai naudok toliau, o jei pradės masiškai kilti, tai gal atidėk kuriam laikui tu jį į šalį mirksiukas.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 16, 16:57)
Uzsisakiau sante BC kondic. ir dabar galvoju, ar cia tas pats  g.gif violey pakuote tokia, o musiskis tai toks, ar nera skirtumo tarp ju? doh.gif

Čia tas pats, tik pakuotė atnaujinta mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 16, 17:30)
nesakau, kad apskritai dažnai į Gedimino9 vaikštau, bet man Ekobanga vis dar mistika smile.gif Ji ketvirtame ar penktame aukšte? Kas ir kuo ten prekiauja, kalbant apie kosmetiką, kokios kainos? wink.gif
Man irgi būtų įdomu sužinoti ko toje parduotuvėje yra, kaip tyčia vakar buvau G9, gaila kad nežinojai tada dar apie ją, tikrai būčiau užsukusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 16 rugsėjo 2010 - 16:40
QUOTE(Satura @ 2010 09 16, 17:30)

3 aukšte 4u.gif kainos kaip ir visur is esmes. Kosmetikos yra ivairios, bet is esmes pasirinkimas kol kas nera labai didelis. Yra marmozeles produkcijos, ranku darbo muilu, muilo riesutu, gintaro muilo ir pudru. kai eisit pro sali uzsukit bent pasizvalgyti 4u.gif Vien jau uzsuke pralinksminsit pardavejas ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti