Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 16, 10:33)
Kazkokie be dvasios man tie produktai- nu cia nesuprasit manes  biggrin.gif

O jetus, pyragaiciu kvapo  wacko.gif  essen.gif

kuo puikiausiai suprantu drinks_cheers.gif Na, smagiausia, kad Honey labai patiko rolleyes.gif Honey, įdomu, kodėl būtent jį pasirinkai wink.gif

ir medvilnės, ir rojaus obuoliukų wub.gif Tik nesuprantu, iš ko jie padaryti, sudėtis kažkokia nenusakoma smile.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau paprotinti, ar toks užrašas BN031109 reiškia, kad produkcija sena?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 16, 10:46)
kuo puikiausiai suprantu  drinks_cheers.gif Na, smagiausia, kad Honey labai patiko  rolleyes.gif Honey, įdomu, kodėl būtent jį pasirinkai wink.gif

Nežinau, turbūt kvailai nuskambės, bet kažkaip širdis liepė imt šitą biggrin.gif Norėjau ko nors lengvos konsistensijos, kad drėkintų, bet nebūtų sausos odos kremuose dažnai pasitaikančių sunkesnių aliejų. Šitame yra sezamai ir dar kažkoks, kol kas 11 balų iš 10, po kurio laiko naudojimo parašysiu, ar nedingo tas begalinis džiaugsmas biggrin.gif

Dar pagalvojau dėl veido bėrimo nuo aliejų, kad gal praeityje naudojau pernelyg sunkius kremus g.gif Nesvarbu, kad oda sausa, bet gal jai tiesiog buvo per sunku. Nes dabar visai kitoks jausmas kremą tepant, viskas tiesiog gerte geriasi į odą ir ji palieka minkšta, o ne riebi ar atvirkščiai nusausėjusi. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 16, 10:33)
Kazkokie be dvasios man tie produktai- nu cia nesuprasit manes  biggrin.gif - nemoku papasakoti.Vat tepiesi ir nieko nejauti... Gal kas supras.

Labai gerai suprantu drinks_cheers.gif Man weledos priemonės tokios pačios, vienintelė druskinė dantų pasta yra išimtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 16 rugsėjo 2010 - 12:19
QUOTE(myself @ 2010 09 15, 22:59)
Ačiū. O jokių konservantų nedėjai?
nedejau, nes pagrinde akiu makiaza valiausi, tai man kuo maziau paturbinimu, tuo geriau smile.gif ka imanoma darau kuo mazesniais kiekiais, kad nereiktu nei ismesti, nei atsibostu naudojant ax.gif aptingau, nebepasidariau naujo valiklio, bet reiktu doh.gif
Atsakyti
gal rekomenduotumet koki gera riebesni drekinamaji kremuka...? kad tikrai gerai drekintu. tiesiog gal kokiu atsiliepimu turit? nes pirkti visu is eiles ir meginti ant odos nelabai iseis, tai gal yra kas kokiu bandziusios? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 16, 13:17)
Nežinau, turbūt kvailai nuskambės, bet kažkaip širdis liepė imt šitą biggrin.gif

Dar pagalvojau dėl veido bėrimo nuo aliejų, kad gal praeityje naudojau pernelyg sunkius kremus g.gif Nesvarbu, kad oda sausa, bet gal jai tiesiog buvo per sunku.

geras argumentas biggrin.gif Bet jis turėtų būti brangus ar čia man tik asociacija su tuo augalu (edelveisu)? g.gif

pilnai gali būti. Pamenu, aš pradėjau nuo Weledos berods, tai man ten nė viena priemonė nepatiko, kaip sunkiai susigerianti, sunki ir per riebi, nors lyg ir rinkausi kremą pagal odos tipą.

pati asmeniškai tikrai atrandu nuostabių aliejų, kurie fantastiškai veikia veido odą ir džiugina mane. Bet tam ėjo ne vieni metai praktikos, išlaidų kiek... Gerai, kad neskaičiavau niekada bendros sumos biggrin.gif

šiandien dar panaršiau AZ, paskaičiau kamelijų aliejaus aprašymą. Na ir eilinį kartą nusistebėjau, kiek tie aliejų aprašymai skiriasi nuo praktikos g.gif Pamenu, pirmoji šį aliejų išbandė savo laiku kunigunda78, labai išgyrė kaip lengvą, super tinkantį plaukų kaukėms. AZ rašo: sausai ir ypač sausai odai, paskui tik kad drėkina, atgaivina, saugo nuo aplinkos poveikio. Pagal aprašymą aš jo tikrai neimčiau, nes mano oda yra mišri. Bet kai buvęs ne vienas geras atsiliepimas, tai surizikavau.

na ir ką, lengvutis, malonus, po masažo juo oda liko veliūrinė, skaisti wub.gif Įsivaizduoju, kokie lengvi ir malonūs su kamelijomis gautųsi kremukai smile.gif

dar iš AZ įmestos kaukės recepto sprendžiu, kad yra neblogai emulguojantis, nes energingai išplaktas su hidrolatu susijungia ir pasidaro kaukė su žaliosios arbatos, bambuko milteliais smile.gif

Papildyta:

QUOTE(lapuaite @ 2010 09 16, 13:42)
gal rekomenduotumet koki gera riebesni drekinamaji kremuka...?

dar parašyk, kokio tipo tavo oda ir kokia kaina tenkintų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 16 rugsėjo 2010 - 12:46
QUOTE(Satura @ 2010 09 16, 12:45)
Papildyta:
dar parašyk, kokio tipo tavo oda ir kokia kaina tenkintų smile.gif

mano oda sausoka, tad ir noriu riebesnio gerai drekinancio kremuko, nes kitoje temoje minejai, jog vien natur.aliejai pakankamai drekinimo odai nesuteikia.. bet stai esu labai pasimetusi g.gif kiek ziuriu naturalus kremai kainuoja apytiksliai nuo 30lt iki 60lt ir pan., tai taupumo sumetimais paskaiciavau, kad susipirkus ingridientus paciai pasigaminti krema net pigiau iseitu biggrin.gif bet velgi iskyla man klausimas.. g.gif gal pirktinis naturalus kremas visdelto geriau padrekintu oda nei pacios padarytas...?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 16, 10:04)
kur Plante System parduoda? Kaip iš medžio iškritusi  doh.gif

negaliu atsikratyt priklausomybės tam tikriems puslapiams blush2.gif Ėjau apie kamelijas skaityti, o radau, kad AZ naujų parfumų į rinką padavė - štai  doh.gif

O kaip tuos kvepalus naudoti? Tik produktams kvepinti? negalima tieisiai ant kuno, kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 16, 13:54)
mano oda sausoka,

kuri iš sausiaodžių patars 4u.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 09 16, 13:55)
O kaip tuos kvepalus naudoti? Tik produktams kvepinti? negalima tieisiai ant kuno, kaip suprantu?

parašytos dozuotės, o jie kaip EA, nes netirpsta vandenyje. Ir kažkaip neįkvepiančiai rašo apie kvapų išsilaikymą aliejuose. Bandyčiau, žinok, ir tiesiai tepti smile.gif
Atsakyti
Noriu paklaust, ar yra naudojusių Argital su varnalėšom kremą? Po ežiuolės ėmiausi testuoti šitą. Šiaip teptis jis man gal malonesnis nei ežiuolės, lengviau neperdozuot, bet po maždaug savaitės naudojimo (rytais, nakčiai tik pagerintas morkų sėklų hidrolatas) situacija nekokia - kasdien minimum po vieną naują spuogą, dažniausiai ir daugiau. Kadangi jis valantis - tai gal čia taip pradžioj "valo"? g.gif Nei vienai daugiau taip nebuvo? Ar tiesiog nurašyt kaip netinkamą? Į alerginį bėrimą nepanašu visai, tiesiog atrodau, lyg grįžus kelis metus atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 16, 14:04)
Noriu paklaust, ar yra naudojusių Argital su varnalėšom kremą?

aš naudojau, man netiko. Nes sausino odą, kažkas su ja ten negerai dar darėsi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 16, 14:04)
Noriu paklaust, ar yra naudojusių Argital su varnalėšom kremą?

Naudojau, buvau nutraukus, dabar vėl naudoju. Dabar tai viskas gerai. Anksčiau kažkada kai naudoju, vienu metu kažkaip irgi kilo spuogelių, bet drąsiai suverst visą kaltę kremui negalėčiau smile.gif
Atsakyti