QUOTE(Honey @ 2010 09 16, 13:17)
Nežinau, turbūt kvailai nuskambės, bet kažkaip širdis liepė imt šitą
Dar pagalvojau dėl veido bėrimo nuo aliejų, kad gal praeityje naudojau pernelyg sunkius kremus
Nesvarbu, kad oda sausa, bet gal jai tiesiog buvo per sunku.
geras argumentas
Bet jis turėtų būti brangus ar čia man tik asociacija su tuo augalu (edelveisu)?
pilnai gali būti. Pamenu, aš pradėjau nuo Weledos berods, tai man ten nė viena priemonė nepatiko, kaip sunkiai susigerianti, sunki ir per riebi, nors lyg ir rinkausi kremą pagal odos tipą.
pati asmeniškai tikrai atrandu nuostabių aliejų, kurie fantastiškai veikia veido odą ir džiugina mane. Bet tam ėjo ne vieni metai praktikos, išlaidų kiek... Gerai, kad neskaičiavau niekada bendros sumos
šiandien dar panaršiau AZ, paskaičiau kamelijų aliejaus aprašymą. Na ir eilinį kartą nusistebėjau, kiek tie aliejų aprašymai skiriasi nuo praktikos
Pamenu, pirmoji šį aliejų išbandė savo laiku kunigunda78, labai išgyrė kaip lengvą, super tinkantį plaukų kaukėms. AZ rašo: sausai ir ypač sausai odai, paskui tik kad drėkina, atgaivina, saugo nuo aplinkos poveikio. Pagal aprašymą aš jo tikrai neimčiau, nes mano oda yra mišri. Bet kai buvęs ne vienas geras atsiliepimas, tai surizikavau.
na ir ką, lengvutis, malonus, po masažo juo oda liko veliūrinė, skaisti
Įsivaizduoju, kokie lengvi ir malonūs su kamelijomis gautųsi kremukai
dar iš AZ įmestos kaukės recepto sprendžiu, kad yra neblogai emulguojantis, nes energingai išplaktas su hidrolatu susijungia ir pasidaro kaukė su žaliosios arbatos, bambuko milteliais
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 16, 13:42)
gal rekomenduotumet koki gera riebesni drekinamaji kremuka...?
dar parašyk, kokio tipo tavo oda ir kokia kaina tenkintų