Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 15, 09:47)
Gavau siandien mokamus meginelius is MM. Zinot ka pasakysiu?  Ten kiekis 0,25 g, nors labai abejoju ar tiek yra. Kiekis ne ka didesnis uz tas nemokamas dulkes is BXM, tad pagalvokite ar verta tuos mokamus meginius siustis. ir dar, labai keista, bet beige spalba tamsesne uz warm.
Pagal paveikslėlį kaip suprantu Warm ir turi būti šviesesnė už Beige mirksiukas.gif Kaip tik žadu ją įsigyti žiemai, kaip pašviesės veidas ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 10:22)
man kuo toliau, tuo labiau patinka aliejiniai prausimosi seansai  thumbup.gif Veidas mažiau durniuoja, greitai tvarkosi (tfu tfu), atsigavęs  cool.gif Stengiuosi, kad kasdien būtų įprotis, todėl tą bandau daryti neužtrukdama kai sugrįžtu. Ir atpalaiduoja šilta procedūra, ir veidas ilsisi  rolleyes.gif
Primink prašau kaip tu juo prausiesi, čia be rankšluostukų kaip supratu

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 15, 12:58)
o gal yra koks narutalus kremukas su rugstimi?

Aš vis gundausi lietuvišką O.D.A. produkciją išmėginti, yra tema sukurta, tai vis paskaitau atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 22:24)
palmarozų EA bent man yra nelabai toleruojamas, nes užtenka tik įlašinti lašiuką į kaukę, iškart dilgčioja, pulsuoja oda, ją graužia. Ji turi tokį šildantį-valantį efektą, bet man tiesiog neįmanoma su ja išbūti sad.gif

Tai vat man taip ir buvo, dilgčiojo, graužė, kai nuploviau tai kaito baisiausiai, atrodo, kad degė. Tai turbūt išaiškinom, ko man reikėtų nuo šiol vengti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 15, 22:29)
Primink prašau kaip tu juo prausiesi, čia be rankšluostukų kaip supratu

turiu mažyti kreminį medvilninį rankšluostuką iš SP, būtinai su juo. Ištepu veidą aliejumi (šįvakar naudojau kamelijas su lašeliu levandų EA wub.gif ), pamasažuoju, tada sušlapinu rankšluostuką karštu vandeniu, nugręžiu ir uždedu trumpam ant veido. Taip tris kartus, paskui šiltu rankšluosčiu veidą nuvalau, rankšluostį pakišu po šaltu vandeniu ir vėl ant veido, kad poros užsivertų. Kad būtų SPA efektas, ant rankšluoščio dar užlašinau pora lašų apelsinų EA rolleyes.gif

nežinau, man nepakartojamas jausmas - tikras poilsis, kaip Odrey ir žadėjo 4u.gif O tokie skirtingi eteriniai (levandos vs apelsinai) atrodo, net protą kažkur už kosmoso ribų nunešė smile.gif

procedūra baigta hidrolatu, lašeliu nerolio kartu su lašeliu apelsinų EA. Paakiams - avokadai. Rezultatas - sėdžiu apsipatenkinusi biggrin.gif

dedu pliusą, nes tai ne tas pats visai, kas nuprausti nešvarų veidą. Tai masažas, poilsis, savęs mylėjimas. Veidas taip ir jaučiasi - mylimas smile.gif

GinMinte, labai jau požymiai panašūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 rugsėjo 2010 - 21:39
Satura, o tai prieš tai kaip nuvalai makijažą, ar nuplauni prausikliu? Kaip suprantu jau ant švaraus veido darai? Kiek čia laiko užima toks veiksmas ir kaip prausiesi ryte? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 rugsėjo 2010 - 21:44
QUOTE(ernesin @ 2010 09 15, 22:29)
Aš vis gundausi lietuvišką O.D.A. produkciją išmėginti, yra tema sukurta, tai vis paskaitau atsiliepimus ax.gif

Yra tekę su šios kosmetikos kūrėja bendrauti - faina moteriškė 4u.gif
Bet šiaip tai nenatūrali kosmetika, kiek žinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 15, 22:43)
Satura, o tai prieš tai kaip nuvalai makijažą, ar nuplauni prausikliu? Kaip suprantu jau ant švaraus veido darai? Kiek čia laiko užima toks veiksmas ir kaip prausiesi ryte? mirksiukas.gif

iš makiažo, tai nusivalau tik akis, kad juoduliai po visą veidą nesimozotų, o lieka visa mineralinė. Ją kartais perbraukiu kita vatos, kuria valau akis, puse, bet dažniausiai ne smile.gif Veiksmas užima kokias 5 minutes maximum, su trimis karšto rankšluostuko uždėjimais.

rytais tik vandeniu, kad nelabai ten būna ką prausti po nakties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 22:47)
iš makiažo, tai nusivalau tik akis, kad juoduliai po visą veidą nesimozotų, o lieka visa mineralinė. Ją kartais perbraukiu kita vatos, kuria valau akis, puse, bet dažniausiai ne smile.gif Veiksmas užima kokias 5 minutes maximum, su trimis karšto rankšluostuko uždėjimais.

Tau gerai išsivalo oda, nelieka mineralinės likučių, ar gerai rankšluostuku ją nuvalai prieš uždarinėdama poras? rolleyes.gif
Atsakyti
dar pamiršau pasakyti, kad per masažą vis pakišu rankas po šiltu vandeniu, kad sušiltų smile.gif

viskas nusivalo, nieko nelieka visiškai. Čia toks pat stebuklas, kaip kad aliejus neįtikėtinai gerai ir švariai tušą akių nuima drinks_cheers.gif Rankšluostuku nuvalau švariai, kad aliejaus likučių neliktų, bet patikėk, jis niekuo neužsinešęs, jokiais makiažų likučiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 21:46)
nuliaX, apie 13 litų  4u.gif

liuks, o tai cia pradejau issigalvoti gal kokie 50 ..... reiks nulekt. aciu
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 15, 15:06)
jei tinka, gali pasinaudoti manuoju. svarstau, kad dar geriau butu vietoj emulsinio vasko naudoti naujaji AN nusiplaunanti (kondcionuojanti, kaip jis ten blush2.gif ) vaska. kai tik atsiimsiu, bandysiu toki var.

Ačiū. O jokių konservantų nedėjai?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 22:54)
dar pamiršau pasakyti, kad per masažą vis pakišu rankas po šiltu vandeniu, kad sušiltų  smile.gif

viskas nusivalo, nieko nelieka visiškai. Čia toks pat stebuklas, kaip kad aliejus neįtikėtinai gerai ir švariai tušą akių nuima  drinks_cheers.gif Rankšluostuku nuvalau švariai, kad aliejaus likučių neliktų, bet patikėk, jis niekuo neužsinešęs, jokiais makiažų likučiais smile.gif

Ačiū, reiks susiimti ir kokią savaitę sąžiningai išmėginti šį būdą 4u.gif
Atsakyti
net pažiūrėjau į veidrodį - po masažo kažkas panašaus į alergiją ar įkandimą nuslūgo, matosi tik taškelis smile.gif Pabandyk, gal labai patiks 4u.gif
Atsakyti