Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Odora @ 2010 09 15, 18:46)
o nenujauciat kiek laiko tas zalias lapas keliaus iki musu?

max menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 16:10)
gintarus užpyliau kamelijų aliejumi, dar sukrėčiau ten gintaro pudros žiupsnelį ir uždariau marinuotis. Prisimenu tik, kad negalima gintarų ant radiatoriaus šildyti ir laikyti tokios užpiltinės saulėje. Bet va kiek laikyti ir kada aliejus gintaro rūgšties pritrauktų, nepamenu sad.gif Mažiausiai mėnesį laikysiu, paskui bus matyti smile.gif

o kur naudosi tokia istrauka? 4u.gif kaip tik turiu gintaro milteliu nauja pakuote (gavau "dovanu" tongue.gif biggrin.gif ), kameliju aliejus irgi labai patinka, gal ir as nusipapugauciau rolleyes.gif
ilgiau, tai ne trumpiau, faktas drinks_cheers.gif dar bersi pudrytes, o gal kazkaip bandysi perkosti? ar taip ir paliksi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 15, 20:40)
o kur naudosi tokia istrauka? 4u.gif

galvoju veido valymui ir prausimui naudoti mirksiukas.gif Košti nieko nesiruošiu, bent jau dabar taip mąstau: jei papuls su kamelijomis ir gintaro pudros, tai veidui tik į gerą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 20:45)
galvoju veido valymui ir prausimui naudoti  mirksiukas.gif Košti nieko nesiruošiu, bent jau dabar taip mąstau: jei papuls su kamelijomis ir gintaro pudros, tai veidui tik į gerą  rolleyes.gif
drinks_cheers.gif na, man kazkaip dar nereikia labai, tai gal palauksiu tavo atsiliepimu, kas gavosi tongue.gif jei viskas ok, reiks ir man pasigaminti biggrin.gif
Atsakyti
gerai, parašysiu, ar kas gero gausis 4u.gif Šiaip ten įdėti trys gintaro gabaliukai, jie pagrindiniai. Manau, kad kuo ilgiau jie pasiliks aliejuje, tuo geriau. Bet jeigu gausis gerai ir norėsis tokį valiklį kitą darytis, tada gintaro gabalėlius išsiimsiu kitai gamybai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 21:00)
gerai, parašysiu, ar kas gero gausis  4u.gif Šiaip ten įdėti trys gintaro gabaliukai, jie pagrindiniai. Manau, kad kuo ilgiau jie pasiliks aliejuje, tuo geriau. Bet jeigu gausis gerai ir norėsis tokį valiklį kitą darytis, tada gintaro gabalėlius išsiimsiu kitai gamybai smile.gif
gerai sugalvojai thumbup.gif oi kokios visos cia saunuoles, tiek minciu, tiek visokiu ideju. tik spek daryti ir, aisku, skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 12:46)
Man po sio ekstrakto plaukai labai sausi buna prie galvos odos, veliasi , kol balzamo ar kaukes nepanaudoju.

perskaiciau temele. taip faina cia pas jus, bet mano finansai riboti, todel bandau atrinkti pacius reikalingiausius daiktus, gal parasykite kiek ekstraktas kainuoja.. blush2.gif
Atsakyti
nuliaX, apie 13 litų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 10:28)
Tai zalio lapo tuso nebus kaip matau  unsure.gif  Turekit sazines, jau 3 perku nenaturalu  verysad.gif

Nežinau kaip jums, bet man žalio lapo tušas labai tepdavo paakius, galėdavau dažytis tik viršutines blakstienas biggrin.gif Nepalyginti su Dr. H Volume - tokios gražios, ilgos blakstienos wub.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 14, 13:13)
O kokia jus vata arba vatos diskelius naudojat? Ekologiska??

Naudoju ekologišką iš Holos.

O dabar papasakosiu liūdną įvykį.. Nusipirkau aš Alva drėkinančią kaukę, štai tokią, galvojau pakeisiu Laveros rožių, nes jau ilgokai naudoju. Užsitepiau ir jaučiu kaip man oda dilgčioja, nu galvoju gal taip turi būti, bet išlaikiusi 5 minutes neramu pasidarė, nuėjau nusiprausti... Tai tokio baisumo odos savo dar nemačiau, visa raudona ir ištinusi unsure.gif Pirmą kartą patyriau tokią stiprią veido alergiją. Na bet svarbiausia, kad po kokio pusvalanduko viskas praėjo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 15 rugsėjo 2010 - 21:12
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 15, 22:11)
Pirmą kartą patyriau tokią stiprią veido alergiją.

kaip tu su palmarozų EA draugauji? Kažkaip jis man užkliuvo, nors, aišku, gali būti bet kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 22:17)
kaip tu su palmarozų EA draugauji? Kažkaip jis man užkliuvo, nors, aišku, gali būti bet kas  doh.gif

Pas mane naudojami ea tik arbatmedžių, levandų, manukos, citrinų, kiparisų bei ylang, daugiau nežinau unsure.gif Bet šiaip keista, nes mano oda niekada nebuvo linkusi į alergiją g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 15 rugsėjo 2010 - 21:22
palmarozų EA bent man yra nelabai toleruojamas, nes užtenka tik įlašinti lašiuką į kaukę, iškart dilgčioja, pulsuoja oda, ją graužia. Ji turi tokį šildantį-valantį efektą, bet man tiesiog neįmanoma su ja išbūti sad.gif
Atsakyti