Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 17:54)
Dėl imbiero aišku, reikės išbandyt, tik kad nenoriu, kad man odą sausintų  unsure.gif na gal man taip nebus.... ax.gif

Man neteko girdeti , kad kam taip butu.Tik as matyt kazkokia "kitokia" biggrin.gif
Saltiems ziemos vakarams, ipilti i karsta vandeni tiktu sis smile.gif :
http://www.sveikatos...rganic-cordials

OT gavosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 rugsėjo 2010 - 17:05
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 17:54)
Dėl imbiero aišku, reikės išbandyt, tik kad nenoriu, kad man odą sausintų  unsure.gif na gal man taip nebus.... ax.gif

Aš tai nieko pnašaus nepastebėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 17:50)
Dar- esu tokioje vietoje, kur matau kaip imbierai atkeliauja i LT  doh.gif  ,tiek vizualiai, tiek popieriniame variante.... Nebent jus kokiu tai ekologisku kur randat? Nes jau apsaugok viespatie nuo ju supurskimo, naudojamu chemikalu ir t.t.
Todel dabar siems reikalams naudoju putina, sermuksni ir t.t. Apie imbiera nuomone pakeiciau ir siemet jau nebedarau, nors vartojau tikrai labai ilgai.
Galu gale- ekologiskos citrinos+ medus- pilnai uztenka.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif Sugadinai nuotaiką... Et, kol nesigilini, tai taip labai neskauda. Bet kur tik kas dirba tam tikroj srity - tai vien siaubai visur doh.gif
Neturiu aš jokių ekologiškų imbierų, viską iš prekybos centro perku. Ir citrinas taip pat. Na, tiek citrinas, tiek imbierą nors lupam g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 15, 17:58)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Sugadinai nuotaiką... Et, kol nesigilini, tai taip labai neskauda. Bet kur tik kas dirba tam tikroj srity - tai vien siaubai visur  doh.gif
Neturiu aš jokių ekologiškų imbierų, viską iš prekybos centro perku. Ir citrinas taip pat. Na, tiek citrinas, tiek imbierą nors lupam  g.gif

Ar visas darzoves valgai tik ekologiskas? Neliudek - visos darzoves ir vaisiai baisus atkeliauja, viskas atitinka ES reikalavimus, sertifikatai yra, chemikalu normos nevirsijamos. Na, valgo gi viska zmones.
Cia tik manes tai neguodzia...
Citrinu yra ekologisku , net PC mirksiukas.gif - siek tiek brangiau, bet tokiam pasidarymui su medumi tikrai galima nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 rugsėjo 2010 - 17:04
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 18:01)
Ar visas darzoves valgai tik ekologiskas? Neliudek - visos darzoves ir vaisiai baisus atkeliauja, viskas atitinka ES reikalavimus, sertifikatai yra, chemikalu normos nevirsijamos. Na, valgo gi viska zmones.

Faktas, nors ir liūdnas... Iš anytos daržo gėrybių kartais gaunam, bet gi visko tikrai neatstoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 17:51)
o ką reiškia čiulnus?  blush2.gif EM prigamino naujų lūpų balzamų, įdomu, ar guzuojasi, ar ne  rolleyes.gif

Čiulnus reiskia čiotkas lotuliukas.gif
Turiu as du balzamus is EM, skaiciau, kad pas kai kurias smelis ant lupu jauciasi, tai man taip buvo pirmus kartus, kol nudaziau lupdazio virsu, o paskui jau normaliai, nebesibumbulavo, ir tokie jie man mieli abudu, kad mielai kartociau.

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 17:52)
Norėjau paklausti dėl to mūsų naujojo smagiojo puslapio su šypsenėlėmis. Ar jums išeina surasti pagal gaminio pavadinimą? man kažkaip nieko neranda, ar aš čia viena taip grybauju ar ir jums neranda pagal produkto pavadinimą?
Gaunasi tik atskirai po vieną ingredientą vedant.  g.gif

Zinok ir man gaunasi pasitikrint tik po viena suvedinejant. Manau, kad kitaip ir nebus, nes suvedus bent kelis is karto, net neleidzia tikrinti, vel tuscias langelis pasidaro.
Atsakyti
Zalio lapo tusas! I AZ skubumoje smile.gif
Atsakyti
Pradedu laikyt Diva priesu gun_smilie.gif

Kiek kainuoja tas lapas? Parodykit ir man kaip tas sepetelis atrodo. Nes net nzn kas per tusas, tik zinau, kad reikia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 15, 18:20)
Kiek kainuoja tas lapas? Parodykit ir man kaip tas sepetelis atrodo. Nes net nzn kas per tusas, tik zinau, kad reikia. lotuliukas.gif

Mane informavo, kad apie 35 Lt. gausis. Šepetėlis silikoninis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 15 rugsėjo 2010 - 17:30
QUOTE(Odrey @ 2010 09 15, 18:20)
Pradedu laikyt Diva priesu  gun_smilie.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu va graziausia, daryk zmogus gera- tai isdeda i suns dienas!
Ir aplamai, nesupratau, kiba pasislinkusi kalendoriu per keleta langeliu? Dar tik 15 rugsejo!!!! lotuliukas.gif
Nezinau dar kainos, kad suzinoti, turi gautis nemokamas siuntimas... Bus tikrai pigu.
VA JIS biggrin.gif
user posted image

Sepeteliu guminiu nekenciu, taciau sis labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 rugsėjo 2010 - 17:37
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 18:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu va graziausia, daryk zmogus gera- tai isdeda i suns dienas!
Ir aplamai, nesupratau, kiba pasislinkusi kalendoriu per keleta langeliu? Dar tik 15 rugsejo!!!!  lotuliukas.gif
Nezinau dar kainos, kad suzinoti, turi gautis nemokamas siuntimas... Bus tikrai pigu.
VA JIS biggrin.gif
Sepeteliu guminiu nekenciu, taciau sis labai patiko.

AJAAAZAU koks grazus.
Man irgi netinka silikoniniai sepeteliai, bet jei jau taip visos prasot... tai paimsiu irnesakyk.gif
Atsakyti
o nenujauciat kiek laiko tas zalias lapas keliaus iki musu?
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 15, 18:40)
AJAAAZAU koks grazus.
Man irgi netinka silikoniniai sepeteliai, bet jei jau taip visos prasot... tai paimsiu  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif tai taip, zydas del kompanijos ir pasikore doh.gif
Man rodos mane moderatore tuoj pakars blush2.gif 4u.gif
Atsakyti