Gavau siandien pagaliau savo Lily Lolo. Visko nerodysiu, nes ir taip prisikankinau fotografuodama
Lauke taip pilka ir tamsu, kad 1 valanda dienos turiu sviesa jungti namie (
nors musu butas ir siaip labai sviesus )
Visu pirma, labiausiai laukiau
In the buff foundation. Pagal aprasyma, tai tinkamiausias mano odai atspalvis.
Bet buvo siek tiek per tamsus (net siek tiek tamsesnis nei nuotraukoje). Turint omeny, kad sia vasara turejom tik savaite saules, idegio ner, todel mano odai netinkamas. Kita kart uzsisakinesiu, turbut Blondie.
Taip pat uzsisakiau skaistalu
Doll Face beigi cover up'a
Nude.
Skaistalai nors ir grazus maiselyje, yra visiska nesamone ant veido. Is nuotraukos nesimato, kad skaistaluose pilna labai stambiu sidabro (
) spalvos zeruciu! Tokia nebent per naujuosius, arba i koki vakareli, ant seseliu, nes jau spindi tai deimantais
Cover up'as (
kaip cia ji lietuviskai uzvadinus, maskuoklis?) paliko gan nebloga ispudi. Pasibandziau savo pajuodusius nuo kompo paakius pasimaskuoti, ir visai patiko rezultatas.
Viename italu forume radau labai geru Lily Lolo seseliu paveiksliuku (
nuoroda nusimete). Sitie trys dabar mano megstamiausi, todel Green Opal ir Khaki Sparkle tikrai keliaus i krepseli:
Pavyzdukas kaip pastarieji (GP IR KS) atrodo ant rankos:
Taip pat nuostabiai grazus Brown Sugar, Sandy Shore, Orchid ir Smoky Brown. Pastaraji uzsisakiau. Tai zymiai sviesesnis pakeliavo nei tikejausi, bet labai graziai dengiasi. Pirstu patrynus vos vos tas metaliskas blizgesys apslopsta, todel svelniai ruda islenda. Uzskaitau, puikus i darba
Sie galbut labiau tamsiu akiu savininkems, bet vis viena nuostabiai grazus (African Violet, Golden Lilac, Deep Purple ir Pink Champagne):
Dar nusipirkau pilna "puodyne" Stardust, tai zinokit man maziausiai metams uzsteks, nors highlighterius naujoju bene kasdien. Ryte ant rankos graziai dengesi ir spindejo, bet kai bandziau dazytis, siek tiek truko to svelnaus spindejimo
, gal cia tas apsvietimas kaltas. Dar nenurasau. Testuosim toliau.