Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 15, 16:54)
palyginus kaip merginos masinio pirkimo metu isigijo tai brangokai 75lt uz dideli butelaiti ax.gif bet vertas ir viso 100lt, tik beliko su kvapu susidraugauti biggrin.gif
Papildyta:

nenurimo, jei nori junkis, siusk uzsakyma tarpininkei Lauretai, kaip tik truputi sake truksta iki nemokamo shipo is www.discountbeautycenter.com thumbup.gif sorry uz  poster_offtopic.gif

Aha, pritariu- bet susidraugavau ilgainiui smile.gif

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 15, 17:02)
aha, jei gerkle, tai tarkuok imbiero sakni, i ja itarkuok citrinos, cesnako ir medaus imesk. Imk sauksteli i gerkle ir suciulpk. Nelabai skanu, bet padeda.

Aš tai žiūriu, kad visi aplinkui sirgti pradeda, tai planuojam su MB vėl imbiero arbatytes darytis (imbieras, citrina, medus, karštas vanduo) - pernai visą šaltąjį sezoną naudojom. Skanu man labai smile.gif O ir niekas neprilipo per visą tą laiką, tai gal padėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 15 rugsėjo 2010 - 16:29
sveikos, merginos. norejau jusu pasiklausti apie sudeti. uzsisakiau ale naturalu prausikli veidui, bet kai pamaciau, kad nuo atidarymo galioja 18 men blink.gif suabejojau tuo naturalumu. prasau, paaiskinkit, koks jis istikruju 4u.gif
sudetis:
aqua, glycerin, sodium cocoyl isethionate, sorbitol, disodium lauryl sulfosuccinate, sodium chloride, phenoxyethanol, tetrasodium EDTA: lavandula angustifolia (lavender essential oil); citrus aurantium (neroli essential oil) karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 15, 16:29)
Aš tai žiūriu, kad visi aplinkui sirgti pradeda, tai planuojam su MB vėl imbiero arbatytes darytis (imbieras, citrina, medus, karštas vanduo) - pernai visą šaltąjį sezoną naudojom. Skanu man labai smile.gif O ir niekas neprilipo per visą tą laiką, tai gal padėjo  thumbup.gif

O imbieras duoda kokį nors skonį? blush2.gif
Atsakyti
Panaudojus AO lūpų balzamą likau labai juo patenkinta, nors iš pradžių rašiau, kad nelabai patinka.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 15, 17:46)
Panaudojus AO lūpų balzamą likau labai juo patenkinta, nors iš pradžių rašiau, kad nelabai patinka.

Man irgi jis čiulnus thumbup.gif , as turiu mėėėtini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 15 rugsėjo 2010 - 16:48
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 17:37)
O imbieras duoda kokį nors skonį?  blush2.gif

Ujej, kad net! biggrin.gif
As geriau dar uzpernai ir pernai. Darydavausi kiekvienais metais- imbieras,citrina, medus ir jau rudeniui ipusejus, ziema vis po koki sauksta kabindavau. Tai uzpernai savo isdziuvima odos ( tikraja ta zodzio prasme ) nurasiau sildymo sezonui, darbe palei galva ortakiai iseina ir t.t. Taciau pernai suvedziau galus "ant imbiero". Man nuo imbiero dziusta oda. Kai tik nustoju vartoti, bedos kaip nebuta.
Todel veliau dariausi putinus su medumi- irgi labai daug vitaminu ir sveikatos.
Dar- esu tokioje vietoje, kur matau kaip imbierai atkeliauja i LT doh.gif ,tiek vizualiai, tiek popieriniame variante.... Nebent jus kokiu tai ekologisku kur randat? Nes jau apsaugok viespatie nuo ju supurskimo, naudojamu chemikalu ir t.t.
Todel dabar siems reikalams naudoju putina, sermuksni ir t.t. Apie imbiera nuomone pakeiciau ir siemet jau nebedarau, nors vartojau tikrai labai ilgai.
Galu gale- ekologiskos citrinos+ medus- pilnai uztenka.
Atsakyti

tik aštrumo  4u.gif Super skanu wink.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 15, 17:48)
Man irgi jis čiulnus thumbup.gif , as turiu mėėėtini smile.gif

o ką reiškia čiulnus? blush2.gif EM prigamino naujų lūpų balzamų, įdomu, ar guzuojasi, ar ne rolleyes.gif Bet vistiek nepirksiu, dar Suki stovi nepribaigtas ir savo turiu. Tik smalsu tongue.gif Mane tai liūdina mėtos lūpų balzamuose, nelabai patinka nei vasarą, nei tuo labiau žiemą. O EM naujam kažkuriam jų yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 rugsėjo 2010 - 16:55
Norėjau paklausti dėl to mūsų naujojo smagiojo puslapio su šypsenėlėmis. Ar jums išeina surasti pagal gaminio pavadinimą? man kažkaip nieko neranda, ar aš čia viena taip grybauju ar ir jums neranda pagal produkto pavadinimą?
Gaunasi tik atskirai po vieną ingredientą vedant. g.gif
Atsakyti
man irgi reiktų atskiro išaiškinimo, kaip juo naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Dėl imbiero aišku, reikės išbandyt, tik kad nenoriu, kad man odą sausintų unsure.gif na gal man taip nebus.... ax.gif
Atsakyti
O imbieras duoda kokį nors skonį?  blush2.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Aštrumą duoda. Kadangi aš aštrumo mėgėja, man valio. Mama mano tai sako, kad gerklė jai dega... blush2.gif Aišku, kuo mažiau dėsi, tuo mažiau jausis.
Atsakyti