Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 15, 09:47)
Vienas skirtumas, kad BXM maisiukuose atsiuncia, o MM-graziuose indukuose, bet man ne induku uz 21 lita reikejo  bash.gif
nesinervink, LL gausi-akyse nusvis 4u.gif as irgi gavau BXM. Kam idomu, padariau ir foto biggrin.gif stai cia
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 10:59)
kas pamenate, per kiek dienų pasigamina aliejinė gintaro ištrauka?  4u.gif
Nidulia, tarkuojam, per marlę sultis spaudžiam ir šaldom kaip ledukus smile.gif
kas per istrauka? negirdejau, nemaciau, bet sudomino g.gif
as gal sulciaspaude pasinaudosiu, zieveles nutarkavusi. turetu geriau issispausti g.gif
QUOTE(myself @ 2010 09 15, 11:24)
Merginos, pasidalinkime pienelio makiažui nuvalyti gamybos receptuku. Pamenu, kad toks buvo, bet neįtraukiau į savo užrašus.
jei tinka, gali pasinaudoti manuoju. svarstau, kad dar geriau butu vietoj emulsinio vasko naudoti naujaji AN nusiplaunanti (kondcionuojanti, kaip jis ten blush2.gif ) vaska. kai tik atsiimsiu, bandysiu toki var.
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 12:52)
kaip skirtingai  g.gif Man tokio efekto, kaip šis ekstraktas duoda, nesuteikia net kondicionieriai, nes plaukai lieka švelnūs, minkšti ir per aukso viduriuką - nei išsipūtę, nei susmukę, labai lengvai išsišukuoja  rolleyes.gif
gal skirtingai veikia dazytus palaukus ar pan. o gal tas variantas cia, kad pasimato tikroji plauku bukle, kaip sakoma g.gif
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 13:04)
Gal jis čia taip "valo", iškelia visokį negerumą į viršų... Na bet aš tokio valymo nenoriu  unsure.gif
del to valymosi, nuo bet ko, vitaminu ar pan.-galvoju, kad gal galima butu isvengti "valymosi" per oda, geriant daug skysciu ir pan.? g.gif tualete kad palikti visa blogi biggrin.gif cia siaip pasimastymui.
QUOTE(prokruste @ 2010 09 15, 13:30)
Dabar pradejau veida valyti su aliejais (ricinos ir lazdynu riesutu).
kaip jis manpatinka karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 14:17)
Satura, rasausi i tavo nuotaikos bureli  bicycle.gif  , nakti tempa kad uzkilo blink.gif , gerkle plysta, baigiu visa kakavos sviesta suvalgyt, nepadeda verysad.gif - o darbo!!! Isprotesiu siandien  verysad.gif
kaip visi serga doh.gif man akzkokia angina kimba, vitam. C geriu saujom unsure.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:31)
kaip manot, kada laukti LL siuntinio, jei man išsiuntė praėjusį penktadienį? Jau dega biggrin.gif Kadangi nekeliama nauja banga, o vis prie to pačio, tai bręsta mintis, kad reiks man jų Nude Cover Up pilnos pakuotės, mineralai juk nesensta  ax.gif
kiek girdejau, nuo 5d. as uzsisakiau 6d., bet gavau laiska, kad issiunte tik primad. popiet, tai lauksiu 5d.-1dieni drinks_cheers.gif
as irgi planuoju uzsisakyti pudryte ar maskuokli (ziuresim kas patiks) is anksto. neatidarysiu pakuotes, tai manau tikrai stoves ilgai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 16:39)
jusu isgirta kuno losjona Druide su biciu pieneliu clap.gif j

Kokį kiekį ir kiek kainavo? 4u.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 14, 20:25)
Gal kas bandete AO skutimosi krema moterom?  4u.gif

Bandžiau. Šiaip skalsus, kvapnus, bet nusprendžiau nekartoti, bus mažiau priemonių namie. Dabar sėkmingai naudoju muilą ir vis neprisiruošiu išbandyt aliejų tam reikalui ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 15, 12:15)
neisdaviau biggrin.gif svarstau kaip geriau dabar gal prausiklis ryte, aliejus vakare, arba kas antra vakara g.gif nes abu variantai labai geri

Odora, parašyk atsiliepimus ilgiau Argitalio prausiklį panaudojus 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:31)
kaip manot, kada laukti LL siuntinio

Aš tai dienas skaičiuoju rolleyes.gif Irgi labai laukiu biggrin.gif

Prie to pačio, kas siuntėsi ką nors iš EM, per kiek laiko atkeliaudavo? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, katik pargrizau is naujos ekoparduotuveles VCUPe, III a. prie parkingo, jei einant nuo biopasaulio tai reik sukt i desine smile.gif
Siaip labai jauki ir paprasta parduotuvyte, kurioje yra Nvey'aus ir siaip daug visko, tu paciu Sante, Logona, taukmedzio sviesto ir t.t. smile.gif
Dziaugiuosi, kad ekoparduotuveliu atsiranda vis daugiau! smile.gif tik galetu atsirast labiau strategiskai man patogesnese vietose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 09 15, 15:59)
Sveikos, katik pargrizau is naujos ekoparduotuveles VCUPe, III a. prie parkingo, jei einant nuo biopasaulio tai reik sukt i desine smile.gif
Siaip labai jauki ir paprasta parduotuvyte, kurioje yra Nvey'aus ir siaip daug visko, tu paciu Sante, Logona, taukmedzio sviesto ir t.t. smile.gif
Dziaugiuosi, kad ekoparduotuveliu atsiranda vis daugiau! smile.gif tik galetu atsirast labiau strategiskai man patogesnese vietose biggrin.gif

Kiek zinau sitoj pardej turi buti ir hidrolatai visokie ir aliejai, kaip kvapu namuose.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 15, 15:06)
kas per istrauka? negirdejau, nemaciau, bet sudomino g.gif

gintarus užpyliau kamelijų aliejumi, dar sukrėčiau ten gintaro pudros žiupsnelį ir uždariau marinuotis. Prisimenu tik, kad negalima gintarų ant radiatoriaus šildyti ir laikyti tokios užpiltinės saulėje. Bet va kiek laikyti ir kada aliejus gintaro rūgšties pritrauktų, nepamenu sad.gif Mažiausiai mėnesį laikysiu, paskui bus matyti smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 15, 15:59)
Prie to pačio, kas siuntėsi ką nors iš EM, per kiek laiko atkeliaudavo? 4u.gif

per savaitę-dvi mirksiukas.gif Ką sakysies? Negi kabukį?? Šepetėlių temoje rašė, kad švelnus kaip šinšila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 16:10)
per savaitę-dvi  mirksiukas.gif Ką sakysies? Negi kabukį?? Šepetėlių temoje rašė, kad švelnus kaip šinšila biggrin.gif

Ai, tai normaliai tada, aš jau susirūpinau. Bandžiau neva tai sekti siuntinio buvimo vietą pagal tracking numerį, bet arba aš nemoku naudotis (visai gali būti biggrin.gif), arba tada nesuprantu, nes rašo, kad tas pardavėjas pranešė, kad toks siuntinys bus, bet jo negavo g.gif Praeitą savaitę užsisakiau rolleyes.gif Buvau rašiusi smile.gif Kabukį ir tą kirstą tokį, kuriuo rašė merginos, kad labiau užsimaskuoji dažydamasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 15, 16:15)
Ai, tai normaliai tada,

per anksti tikrai siuntinio pasigedai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 16:10)
per savaitę-dvi  mirksiukas.gif ]

Gal Vilnių pirma pasiekia g.gif Nes man minimum 2 sav., o kartais ir tris keliaudavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 15 rugsėjo 2010 - 15:26
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 16:24)
per anksti tikrai siuntinio pasigedai  4u.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 15, 16:25)
Gal Vilnių pirma pasiekia g.gif Nes man minimum 2 sav., o kartais ir tris keliaudavo ax.gif

4u.gif Reiškias tikrai per anksti pasigedau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 14:27)
I tema- tai ko nurimo dainos mylimoj temelej apie tusa Zalio lapo ?  biggrin.gif

Nenurimo nenurimo. Mes su Ramintėle jau užsisakėm, tik dar nesurinktas nemokamas siuntimas ten. Jei ką, į až - viens du ir tu jau užsisakius wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 15 rugsėjo 2010 - 15:46
QUOTE(agnuta @ 2010 09 15, 15:59)
Kokį kiekį ir kiek kainavo? 4u.gif

palyginus kaip merginos masinio pirkimo metu isigijo tai brangokai 75lt uz dideli butelaiti ax.gif bet vertas ir viso 100lt, tik beliko su kvapu susidraugauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 14:27)
I tema- tai ko nurimo dainos mylimoj temelej apie tusa Zalio lapo ?  biggrin.gif

nenurimo, jei nori junkis, siusk uzsakyma tarpininkei Lauretai, kaip tik truputi sake truksta iki nemokamo shipo is www.discountbeautycenter.com thumbup.gif sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:22)
Diva:), čia šiaip svyravimai kažkokie, nesergu irnesakyk.gif Imbiero arbata ir labai daug vitamino C tabletėm ar žirniukais, ką skrandis paneša   console.gif 4u.gif

aha, jei gerkle, tai tarkuok imbiero sakni, i ja itarkuok citrinos, cesnako ir medaus imesk. Imk sauksteli i gerkle ir suciulpk. Nelabai skanu, bet padeda.
Atsakyti