QUOTE(Nidulia @ 2010 09 15, 09:47)
Vienas skirtumas, kad BXM maisiukuose atsiuncia, o MM-graziuose indukuose, bet man ne induku uz 21 lita reikejo
nesinervink, LL gausi-akyse nusvis as irgi gavau BXM. Kam idomu, padariau ir foto stai ciaQUOTE(Satura @ 2010 09 15, 10:59)
kas pamenate, per kiek dienų pasigamina aliejinė gintaro ištrauka?
Nidulia, tarkuojam, per marlę sultis spaudžiam ir šaldom kaip ledukus
kas per istrauka? negirdejau, nemaciau, bet sudomino Nidulia, tarkuojam, per marlę sultis spaudžiam ir šaldom kaip ledukus
as gal sulciaspaude pasinaudosiu, zieveles nutarkavusi. turetu geriau issispausti
QUOTE(myself @ 2010 09 15, 11:24)
Merginos, pasidalinkime pienelio makiažui nuvalyti gamybos receptuku. Pamenu, kad toks buvo, bet neįtraukiau į savo užrašus.
jei tinka, gali pasinaudoti manuoju. svarstau, kad dar geriau butu vietoj emulsinio vasko naudoti naujaji AN nusiplaunanti (kondcionuojanti, kaip jis ten ) vaska. kai tik atsiimsiu, bandysiu toki var.QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 12:52)
kaip skirtingai Man tokio efekto, kaip šis ekstraktas duoda, nesuteikia net kondicionieriai, nes plaukai lieka švelnūs, minkšti ir per aukso viduriuką - nei išsipūtę, nei susmukę, labai lengvai išsišukuoja
gal skirtingai veikia dazytus palaukus ar pan. o gal tas variantas cia, kad pasimato tikroji plauku bukle, kaip sakoma QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 13:04)
Gal jis čia taip "valo", iškelia visokį negerumą į viršų... Na bet aš tokio valymo nenoriu
del to valymosi, nuo bet ko, vitaminu ar pan.-galvoju, kad gal galima butu isvengti "valymosi" per oda, geriant daug skysciu ir pan.? tualete kad palikti visa blogi cia siaip pasimastymui. QUOTE(prokruste @ 2010 09 15, 13:30)
Dabar pradejau veida valyti su aliejais (ricinos ir lazdynu riesutu).
kaip jis manpatinka Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 14:17)
Satura, rasausi i tavo nuotaikos bureli , nakti tempa kad uzkilo , gerkle plysta, baigiu visa kakavos sviesta suvalgyt, nepadeda - o darbo!!! Isprotesiu siandien
kaip visi serga man akzkokia angina kimba, vitam. C geriu saujom QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:31)
kaip manot, kada laukti LL siuntinio, jei man išsiuntė praėjusį penktadienį? Jau dega Kadangi nekeliama nauja banga, o vis prie to pačio, tai bręsta mintis, kad reiks man jų Nude Cover Up pilnos pakuotės, mineralai juk nesensta
kiek girdejau, nuo 5d. as uzsisakiau 6d., bet gavau laiska, kad issiunte tik primad. popiet, tai lauksiu 5d.-1dieni as irgi planuoju uzsisakyti pudryte ar maskuokli (ziuresim kas patiks) is anksto. neatidarysiu pakuotes, tai manau tikrai stoves ilgai