nuo DR.H CC man taip atrodo, kad nuo jo man spuogeliu padaugejo, tai kazkaip nebeperku jo
[/quote]
as su dr.hauschkos cc pora metu prausdavausi. Nebuvo lygiu. Bet dabar, kai uzpuole rimti spuogai, nieko jis man nepadeda
Dabar pradejau veida valyti su aliejais (ricinos ir lazdynu riesutu). Jau savaite valau. Labai dziaugiuosi rezultatu. Oda lygesne, o spuogeliu maziau.
QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 13:14)
Ar efektyviausia ji naudoti tik galvos odai, ar reikalinga ir plauko visam ilgiui?
galvos odai jo per akis, o plaukams kiek jau nuteka, tiek ir gana Jo, murzius jis, nes pirštus, nagus kažkiek dažo
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 12:52)
kaip skirtingai Man tokio efekto, kaip šis ekstraktas duoda, nesuteikia net kondicionieriai, nes plaukai lieka švelnūs, minkšti ir per aukso viduriuką - nei išsipūtę, nei susmukę, labai lengvai išsišukuoja
shemsa, sorry, bet dar papildomai tiek silikoninių gaminių naudoji, kad tikriausiai neįmanoma atrinkti, nuo ko oda kemšasi....
shemsa, sorry, bet dar papildomai tiek silikoninių gaminių naudoji, kad tikriausiai neįmanoma atrinkti, nuo ko oda kemšasi....
o is kur pati zinai ka as naudoju, kad sakai kad kruva silikonu naudoju
QUOTE(shemsa @ 2010 09 15, 14:07)
o is kur pati zinai ka as naudoju, kad sakai kad kruva silikonu naudoju
paskutinį kartą tau atsakau, nes diskusija beprasmė: nes peržiūriu naujausių pirkinių ir makiažų temas
Satura, rasausi i tavo nuotaikos bureli , nakti tempa kad uzkilo , gerkle plysta, baigiu visa kakavos sviesta suvalgyt, nepadeda - o darbo!!! Isprotesiu siandien
Diva:), čia šiaip svyravimai kažkokie, nesergu Imbiero arbata ir labai daug vitamino C tabletėm ar žirniukais, ką skrandis paneša
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:12)
paskutinį kartą tau atsakau, nes diskusija beprasmė: nes peržiūriu naujausių pirkinių ir makiažų temas
jai tau ne ta nuotaika nebutina ce nervotis
ziuriu netinkamoj vietoj netinkamu laiku atsiduriau
nebeisiu isvis ce i sita tema, nes jau nekart mane ce uzsipuola isvis uz nieka
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:22)
Diva:), čia šiaip svyravimai kažkokie, nesergu Imbiero arbata ir labai daug vitamino C tabletėm ar žirniukais, ką skrandis paneša
Zinau, kad nesergi , ale nuotaika panasi kaip mano. Aha, Engystoli saujom, Acerola vitamina C, triguba paros doze varau , gal kazkaip issikapanosiu..arba ne..
Atsimink mano posvajus apie levandu laukus, kai visos einame apziureti - viskas bus gerai!
I tema- tai ko nurimo dainos mylimoj temelej apie tusa Zalio lapo ?
jei apie tušą, tai pirmyn į blogą ir organizuokitės Ryšio centru nenoriu būti, nes žalias lapas man nepasiteisino visai:(
kaip manot, kada laukti LL siuntinio, jei man išsiuntė praėjusį penktadienį? Jau dega Kadangi nekeliama nauja banga, o vis prie to pačio, tai bręsta mintis, kad reiks man jų Nude Cover Up pilnos pakuotės, mineralai juk nesensta
kaip manot, kada laukti LL siuntinio, jei man išsiuntė praėjusį penktadienį? Jau dega Kadangi nekeliama nauja banga, o vis prie to pačio, tai bręsta mintis, kad reiks man jų Nude Cover Up pilnos pakuotės, mineralai juk nesensta
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:31)
manau, kad savaites gale turetum gauti siuntinuka
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:31)
Mano išsiųstas šeštadienį, tai praktika siuntimosi iš UK rodo, kad turėčiau gauti maždaug ateinantį pirmadienį. Bet taip norisi ankščiau O tavo gal jau ir penktadienį/šešt pasirodys
QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 14:32)
manau, kad savaites gale turetum gauti siuntinuka
įdomu man, ar per savaitgalį keliauja tie siuntiniai mūsų link, ar ne
QUOTE(lapuaite @ 2010 09 15, 14:39)
o kokius naturalius veido kremus naudojat jus? labai nenoriu per visa tema ieskoti...
šiuo metu rytais Argital su ylang ir ramunėlėmis. Argital kremai, jei jų nepadaugini, pasižymi matinančiu poveikiu, yra daug rūšių visokiems poreikiams. Jų galima įsigyti ŽaliaŽalia (Stepono 6) arba Grožio alėjoje (Mados prekybos centras)