Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

nuo DR.H CC man taip atrodo, kad nuo jo man spuogeliu padaugejo, tai kazkaip nebeperku jo g.gif
[/quote]

as su dr.hauschkos cc pora metu prausdavausi. Nebuvo lygiu. Bet dabar, kai uzpuole rimti spuogai, nieko jis man nepadeda schmoll.gif

Dabar pradejau veida valyti su aliejais (ricinos ir lazdynu riesutu). Jau savaite valau. Labai dziaugiuosi rezultatu. Oda lygesne, o spuogeliu maziau.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 13:14)
Ar efektyviausia ji naudoti tik galvos odai, ar reikalinga ir plauko visam ilgiui?

galvos odai jo per akis, o plaukams kiek jau nuteka, tiek ir gana smile.gif Jo, murzius jis, nes pirštus, nagus kažkiek dažo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 12:52)
kaip skirtingai  g.gif Man tokio efekto, kaip šis ekstraktas duoda, nesuteikia net kondicionieriai, nes plaukai lieka švelnūs, minkšti ir per aukso viduriuką - nei išsipūtę, nei susmukę, labai lengvai išsišukuoja  rolleyes.gif
shemsa, sorry, bet dar papildomai tiek silikoninių gaminių naudoji, kad tikriausiai neįmanoma atrinkti, nuo ko oda kemšasi....

o is kur pati zinai ka as naudoju, kad sakai kad kruva silikonu naudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 15, 14:07)
o is kur pati zinai ka as naudoju, kad sakai kad kruva silikonu naudoju  g.gif

paskutinį kartą tau atsakau, nes diskusija beprasmė: nes peržiūriu naujausių pirkinių ir makiažų temas
Atsakyti
Satura, rasausi i tavo nuotaikos bureli bicycle.gif , nakti tempa kad uzkilo blink.gif , gerkle plysta, baigiu visa kakavos sviesta suvalgyt, nepadeda verysad.gif - o darbo!!! Isprotesiu siandien verysad.gif
Atsakyti
Diva:), čia šiaip svyravimai kažkokie, nesergu irnesakyk.gif Imbiero arbata ir labai daug vitamino C tabletėm ar žirniukais, ką skrandis paneša console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:12)
paskutinį kartą tau atsakau, nes diskusija beprasmė: nes peržiūriu naujausių pirkinių ir makiažų temas

jai tau ne ta nuotaika nebutina ce nervotis doh.gif doh.gif doh.gif
ziuriu netinkamoj vietoj netinkamu laiku atsiduriau doh.gif doh.gif
nebeisiu isvis ce i sita tema, nes jau nekart mane ce uzsipuola isvis uz nieka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:22)
Diva:), čia šiaip svyravimai kažkokie, nesergu irnesakyk.gif Imbiero arbata ir labai daug vitamino C tabletėm ar žirniukais, ką skrandis paneša   console.gif 4u.gif

Zinau, kad nesergi biggrin.gif , ale nuotaika panasi kaip mano. Aha, Engystoli saujom, Acerola vitamina C, triguba paros doze varau biggrin.gif , gal kazkaip issikapanosiu..arba ne..
Atsimink mano posvajus apie levandu laukus, kai visos einame apziureti biggrin.gif - viskas bus gerai! 4u.gif

I tema- tai ko nurimo dainos mylimoj temelej apie tusa Zalio lapo ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 rugsėjo 2010 - 13:30
jei apie tušą, tai pirmyn į blogą ir organizuokitės biggrin.gif Ryšio centru nenoriu būti, nes žalias lapas man nepasiteisino visai:(

kaip manot, kada laukti LL siuntinio, jei man išsiuntė praėjusį penktadienį? Jau dega biggrin.gif Kadangi nekeliama nauja banga, o vis prie to pačio, tai bręsta mintis, kad reiks man jų Nude Cover Up pilnos pakuotės, mineralai juk nesensta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:31)
kaip manot, kada laukti LL siuntinio, jei man išsiuntė praėjusį penktadienį? Jau dega biggrin.gif Kadangi nekeliama nauja banga, o vis prie to pačio, tai bręsta mintis, kad reiks man jų Nude Cover Up pilnos pakuotės, mineralai juk nesensta  ax.gif

manau, kad savaites gale turetum gauti siuntinuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 14:31)
kaip manot, kada laukti LL siuntinio, jei man išsiuntė praėjusį penktadienį? Jau dega biggrin.gif Kadangi nekeliama nauja banga, o vis prie to pačio, tai bręsta mintis, kad reiks man jų Nude Cover Up pilnos pakuotės, mineralai juk nesensta  ax.gif

Mano išsiųstas šeštadienį, tai praktika siuntimosi iš UK rodo, kad turėčiau gauti maždaug ateinantį pirmadienį. Bet taip norisi ankščiau biggrin.gif wub.gif O tavo gal jau ir penktadienį/šešt pasirodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 14:32)
manau, kad savaites gale turetum gauti siuntinuka  g.gif

įdomu man, ar per savaitgalį keliauja tie siuntiniai mūsų link, ar ne rolleyes.gif

QUOTE(lapuaite @ 2010 09 15, 14:39)
o kokius naturalius veido kremus naudojat jus? labai nenoriu per visa tema ieskoti... blush2.gif

šiuo metu rytais Argital su ylang ir ramunėlėmis. Argital kremai, jei jų nepadaugini, pasižymi matinančiu poveikiu, yra daug rūšių visokiems poreikiams. Jų galima įsigyti ŽaliaŽalia (Stepono 6) arba Grožio alėjoje (Mados prekybos centras) wink.gif
Atsakyti