QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 15, 12:58)
kam taip ziauriai shemsai
O del veido...tai toks jausmas kad tie kremukai naturalus na nieka man nepagelbeja,
pasakiau tiesą ir neįžeidžiau
Dėl shemsos nesiplėsiu, nes nesu pačios geriausios nuotaikos, dar galiu ko ir nereikia prikalbėti
ilgai vyksta ieškojimai, kas tinka ir patinka. Kiek tu pinigų esi išleidusi visokiems cheminiams ir necheminiams stebuklams, tiek ir aš. Kiek aliejų ir natūralių kremų pripirkta ir pačios prisidaryta, tai
Na bet pagaliau apsiraminau ir dabar esu daugmaž patenkinta. Ne visi man aliejai tiko, daug kas kėlė alergiją. Tie buvo nurašyti. Žinau, kad hormonai vistiek žaidžia ir dėl jų bus problemų, bet dėl to tikrai nieko nekaltinu, kažkaip stengiuosi tvarkytis.
o kas geriausiai padeda, tai brangumas. Nusiperki kokį brangų daikčiuką, užsikoduoji, na veikia ne tas žodis, žinok
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 13:04)
Satura, žinok, aš naudoju viską ekologiška ir seniai, bet man efektas toks pats
Hibisco, tai palinkėsiu atlikti namų darbus ir išsiaiškinti, kas konkrečiai alergizuoja. Man bent du komponentai iš to prausiklio kartais sukelia alergiją, o kartais ir visai gerai veikia - reikia organizmą stebėti ir jo nekankinti pertekliniais alergenais