Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(shemsa @ 2010 09 15, 11:37)
man tai suki prausiklis pats geriausias  wub.gif , ir nuprausia gerai, netempia odos ir poras pravalo bent jau man  thumbup.gif
tik , kad kaina kandziojasi  doh.gif , bet ateity tikrai dar bus perkamas ir naudojamas  thumbup.gif
nuo DR.H CC man taip atrodo, kad nuo jo man spuogeliu padaugejo, tai kazkaip nebeperku jo  g.gif

Man irgi CC spuogus kėlė, maniau, aš čia viena tokia keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 09:55)

Man po sio ekstrakto plaukai labai sausi buna prie galvos odos, veliasi , kol balzamo ar kaukes nepanaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 12:44)
Man irgi CC spuogus kėlė, maniau, aš čia viena tokia keista  unsure.gif

ispradziu as irgi taip galvojau, arba galvoju nemoku as jo naudot, bet pasiskaitinejau, kad daug kam taip 4u.gif
kazin kodel jis juos taip kelia, ar ce del grudeliu ar del ko kaltes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 12:46)
Man po sio ekstrakto plaukai labai sausi buna prie galvos odos, veliasi , kol balzamo ar kaukes nepanaudoju.

kaip skirtingai g.gif Man tokio efekto, kaip šis ekstraktas duoda, nesuteikia net kondicionieriai, nes plaukai lieka švelnūs, minkšti ir per aukso viduriuką - nei išsipūtę, nei susmukę, labai lengvai išsišukuoja rolleyes.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 09 15, 12:46)
kazin kodel jis juos taip kelia, ar ce del grudeliu ar del ko kaltes  g.gif

shemsa, sorry, bet dar papildomai tiek silikoninių gaminių naudoji, kad tikriausiai neįmanoma atrinkti, nuo ko oda kemšasi....
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 12:52)
kaip skirtingai  g.gif Man tokio efekto, kaip šis ekstraktas duoda, nesuteikia net kondicionieriai, nes plaukai lieka švelnūs, minkšti ir per aukso viduriuką - nei išsipūtę, nei susmukę, labai lengvai išsišukuoja  rolleyes.gif
shemsa, sorry, bet dar papildomai tiek silikoninių gaminių naudoji, kad tikriausiai neįmanoma atrinkti, nuo ko oda kemšasi....

tai, kad kai baigiau naudot sita prausikli ir problema dingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 12:52)
kaip skirtingai  g.gif Man tokio efekto, kaip šis ekstraktas duoda, nesuteikia net kondicionieriai, nes plaukai lieka švelnūs, minkšti ir per aukso viduriuką - nei išsipūtę, nei susmukę, labai lengvai išsišukuoja  rolleyes.gif

O kokie jusu plaukai? Man ima veltis,jei panaudoju galvos odai zaliaji moli,chna. Plaukai ilgi,stori. Ir kas karta toms priemonems ,,duodu sansa",bet man sausina g.gif Reiketu pamineti,kad siaip galvos oda is riebesniu,ne labai riebi,bet ir ne sausa,tai keista,kad netinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 15 rugsėjo 2010 - 11:56
Satura biggrin.gif kam taip ziauriai shemsai biggrin.gif

man irgi velia truputi tas ekstraktas. O del veido...tai toks jausmas kad tie kremukai naturalus na nieka man nepagelbeja, uzsitepu parabenini sothys ir akyse prasvieseja biggrin.gif isnaikino visus jaunus randelius...va ir norek po to naudoti naturalius...

paziuriu foto, praeitos vasaros, kai naudojau tamanus, jau kai buvau gerokai kuri laika panaudojus, tai sakes, visa raudona, spuogu milijonas blink.gif
o gal yra koks narutalus kremukas su rugstimi?
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 12:55)
O kokie jusu plaukai? Man ima veltis,jei panaudoju galvos odai zaliaji moli,chna. Plaukai ilgi,stori. Ir kas karta toms priemonems ,,duodu sansa",bet man sausina g.gif Reiketu pamineti,kad siaip galvos oda is riebesniu,ne labai riebi,bet ir ne sausa,tai keista,kad netinka..

man irgi lb lb panasiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 15 rugsėjo 2010 - 11:57
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 15, 12:58)

paziuriu foto, praeitos vasaros, kai naudojau tamanus, jau kai buvau gerokai kuri laika panaudojus, tai sakes, visa raudona, spuogu milijonas  blink.gif
o gal yra koks narutalus kremukas su rugstimi?
Papildyta:

man irgi lb lb panasiai...

As AO spf15 turiu,tai kaip suprantu, su rugstimi smile.gif aisku,ten tokia labai silpna, turbut, bet raso,kad nusluoksniuoja oda.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 15, 11:46)
ispradziu as irgi taip galvojau, arba galvoju nemoku as jo naudot, bet pasiskaitinejau, kad daug kam taip  4u.gif
kazin kodel jis juos taip kelia, ar ce del grudeliu ar del ko kaltes  g.gif

Gal jis čia taip "valo", iškelia visokį negerumą į viršų... Na bet aš tokio valymo nenoriu unsure.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 11:52)

Satura, žinok, aš naudoju viską ekologiška ir seniai, bet man efektas toks pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 12:55)

musu, tai yra mano wink.gif plaukai neilgi, karpyti, nedažyti. Plaunu kasdien. Su moliu šioje srityje išvis nedraugauju, nes plaukai sukrenta ir susielektrina. Milteliai sausina kažkiek plaukus, sutinku - naudoju retai:) O dėl ekstrakto, tai jį įtrinu į galvos odą, palaikau arba labai trumpai (dėl įvairių priežasčių, kvapo), arba ilgai šiltai kaip kaukę. Galima pabandyti laiką jo laikymo pareguliuoti, arba gal jis apskritai netinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 13:08)
musu, tai yra mano wink.gif plaukai neilgi, karpyti, nedažyti. Plaunu kasdien. Su moliu šioje srityje išvis nedraugauju, nes plaukai sukrenta ir susielektrina. Milteliai sausina kažkiek plaukus, sutinku - naudoju retai:) O dėl ekstrakto, tai jį įtrinu į galvos odą, palaikau arba labai trumpai (dėl įvairių priežasčių, kvapo), arba ilgai šiltai kaip kaukę. Galima pabandyti laiką jo laikymo pareguliuoti, arba gal jis apskritai netinka sad.gif

As visad laikydavau bent 10 minuciu. Dar minusas,kad labai tepa jis, tai reikia saugotis vis,o duso kepurele nusidaze nuo to ekstrakto,nes kai laikau ilgesni laika,uzmaukslinu ja biggrin.gif
Ar efektyviausia ji naudoti tik galvos odai, ar reikalinga ir plauko visam ilgiui?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 15, 12:58)
kam taip ziauriai shemsai  biggrin.gif

O del veido...tai toks jausmas kad tie kremukai naturalus na nieka man nepagelbeja,

pasakiau tiesą ir neįžeidžiau smile.gif Dėl shemsos nesiplėsiu, nes nesu pačios geriausios nuotaikos, dar galiu ko ir nereikia prikalbėti biggrin.gif

ilgai vyksta ieškojimai, kas tinka ir patinka. Kiek tu pinigų esi išleidusi visokiems cheminiams ir necheminiams stebuklams, tiek ir aš. Kiek aliejų ir natūralių kremų pripirkta ir pačios prisidaryta, tai doh.gif Na bet pagaliau apsiraminau ir dabar esu daugmaž patenkinta. Ne visi man aliejai tiko, daug kas kėlė alergiją. Tie buvo nurašyti. Žinau, kad hormonai vistiek žaidžia ir dėl jų bus problemų, bet dėl to tikrai nieko nekaltinu, kažkaip stengiuosi tvarkytis.

o kas geriausiai padeda, tai brangumas. Nusiperki kokį brangų daikčiuką, užsikoduoji, na veikia ne tas žodis, žinok biggrin.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 15, 13:04)
Satura, žinok, aš naudoju viską ekologiška ir seniai, bet man efektas toks pats  g.gif

Hibisco, tai palinkėsiu atlikti namų darbus ir išsiaiškinti, kas konkrečiai alergizuoja. Man bent du komponentai iš to prausiklio kartais sukelia alergiją, o kartais ir visai gerai veikia - reikia organizmą stebėti ir jo nekankinti pertekliniais alergenais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 rugsėjo 2010 - 12:31