Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 15, 10:58)
mergaites, priminkite apie tuos agurkus, kaip jus ten ir ka su jais darote, gavau agurku ekologisku, reikia ir man to stebuklo, nerandu  jusu diskusiju apie agurkus

Taigi sutarkuoja agurka, isspaudzia sultis is tarkiu ir uzsaldo ledukams veidui, arba tas sultis kaukems naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 09:55)
Man plaukai "ataugo", t.y. naujų priaugo, kai mečiau gerti KT, o ypatingas efektas pasimato po Mėtos ekstrakto plaukų stiprinimui

user posted image

Kaip tik norėjau paklausti apie šį ekstraktą smile.gif Nusipirkau jį sekmadienį, išsitepiau galvą. Labai nepatiko jo kvapas ir galvą išplovus jis lieka. Bet kas blogiausia, kad tas kvapas ir šiandien laikosi, ypatingai suprakaitavus, nors galvą ploviau kasdien. Efektas tikrai matosi (mažiau plaukų iškrenta), bet tas kvapas doh.gif kažkaip kartais nejauku nuo žmonių, su kuriais bendrauju blush2.gif Satura, ar ką nors darai, kad kvapas nebūtų toks intensyvus? 4u.gif Ar čia tik mano plaukai taip kvapus sugeria verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 15 rugsėjo 2010 - 10:03
gal ir KT dar geri? Man plaukai "ataugo", t.y. naujų priaugo, kai mečiau gerti KT, o ypatingas efektas pasimato po Mėtos ekstrakto plaukų stiprinimui

user posted image

plaunu plaukus švelniu Druide šampūnu su ožkų pienu (iš Nimfali) ir esu labai patenkinta smile.gif Mano plaukai nedažyti, chemiškai nepaveikti, plaunu kasdien smile.gif

pirmame šios temos poste yra parduotuvių žemėlapis bendram susigaudymui, dar būtinai užsuk į blogą, pasiskaitinėti atsiliepimų apie šampūnus, kitą plaukų priežiūrą smile.gif

Ne schmoll.gif KT jau atsisakiau prieš beveik du metus, bet plaukai kaip slinko taip slenka doh.gif Ačiū labai už patarimus, būtinai išbandysiu Mėtos ekstraktą ir puolu skaityti blogą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 15, 11:01)
Satura, ar ką nors darai, kad kvapas nebūtų toks intensyvus?  4u.gif Ar čia tik mano plaukai taip kvapus sugeria  verysad.gif

man tai nieko jo kvapas, tai dėl jo nė kiek nestresuoju mirksiukas.gif Šiaip jeigu noriu, kad kvapas liktų silpnas, tai tiesiog trumpai laikau ir perplaunu plaukus vandeniu negailėdama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 15, 11:03)
Ne  schmoll.gif KT jau atsisakiau prieš beveik du metus, bet plaukai kaip slinko taip slenka  doh.gif  Ačiū labai už patarimus, būtinai išbandysiu Mėtos ekstraktą ir puolu skaityti blogą.  bigsmile.gif

O skydliauke? Viskas gerai?
Man tai slenka plaukai tada, kai maziau valgau- laikausi dietos ar siaip nespeju pavalgyti, paziuri 23 val. i laikrodi- jetus, dar nevalgiau siandien biggrin.gif ( cia ypac paskutiniu metu man taip buna) .Tada kuokstais, tik pradedu normaliai maitintis - sulig keliom dienom iskart susitvarko viskas. Kai nueinu pas kirpeja, jei kuokstais eina plaukai - iskart sako- tai ko nevalgai? Baik su savo tais kudinimaisis, nes ismesiu is kedes biggrin.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 15 rugsėjo 2010 - 10:09
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 15, 11:07)
O skydliauke? Viskas gerai? 
Man tai slenka plaukai tada, kai maziau valgau- laikausi dietos ar siaip nespeju pavalgyti, paziuri 23 val. i laikrodi-  jetus, dar nevalgiau siandien  biggrin.gif  ( cia ypac paskutiniu metu man taip buna) .Tada kuokstais, tik pradedu normaliai maitintis - sulig keliom dienom iskart susitvarko viskas. Kai nueinu pas kirpeja, jei kuokstais eina plaukai - iskart sako- tai ko nevalgai? Baik su savo tais kudinimaisis, nes ismesiu is kedes  biggrin.gif !

Ir ne tai schmoll.gif Skydliaukė tirta per metus jau du kartus, viskas tvarkoje. Ir valgau aš kasdien reguliariai tris kartus.
Atsakyti
Merginos, pasidalinkime pienelio makiažui nuvalyti gamybos receptuku. Pamenu, kad toks buvo, bet neįtraukiau į savo užrašus.
Atsakyti
Merginos, gal galite parašyti, kur jūs perkate DG išgirtuosius,nuostabiuosius muilus?Kur būtų galima jų įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 10:59)
Odora, tai vistik išdavei aliejų tongue.gif Na, dar pažiūrėsim biggrin.gif

man atrodo, kad reikia vertinti taip, tarsi laikrodis ant veido būtų ir pagal tą kryptį masažuoti wink.gif

neisdaviau biggrin.gif svarstau kaip geriau dabar gal prausiklis ryte, aliejus vakare, arba kas antra vakara g.gif nes abu variantai labai geri

tai man irgi lyg taip atrodytu, bet jau jausmas lyg pries plauka masazuociau blink.gif
priesinga kryptimi taip nesijaucia
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 15, 12:15)
tai man irgi lyg taip atrodytu, bet jau jausmas lyg pries plauka masazuociau blink.gif
priesinga kryptimi taip nesijaucia

man kremai irgi į priešingą pusę geriau maišosi ax.gif Kodėl, lieka paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 16:52)
Patarimas- tik butinai ant dregno,t.y. nevisiskai sausai nusluostyto kuno.Tada pajausi ta jausma- slapio silko jausma smile.gif  Ir kvapas netoks stiprus bus. As ant sauso kuno negaliu jo teptis  doh.gif vien del kvapo intensyvumo.

na kvapas ir man toks pakertantis nosi, bet tepiau kaip patarei, odele wub.gif
QUOTE(meid @ 2010 09 15, 08:38)
Ramintėle, o šitam kūno losjonui yra kokia nors nuolaida šiuo metu?

25%, mokejau dauk bet jis to vertas thumbup.gif
Man plaukai "ataugo", t.y. naujų priaugo, kai mečiau gerti KT, o ypatingas efektas pasimato po Mėtos ekstrakto plaukų stiprinimui
user posted image

drinks_cheers.gif Sis ekstraktas nors ir siaubingai dvokia bet labai gera efekta duoda, ir siaip po jo plaukai tokie purus, blizgantys, svelnus buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 08:47)
Satura ir Summer, kiek jums laiko uzteko Suki prausiklio? ir ar galit dar karta palyginti su dr.H. CC?
Po truputi arteja ta diena kai as pagaliau isbandysiu Suki  biggrin.gif

man tai suki prausiklis pats geriausias wub.gif , ir nuprausia gerai, netempia odos ir poras pravalo bent jau man thumbup.gif
tik , kad kaina kandziojasi doh.gif , bet ateity tikrai dar bus perkamas ir naudojamas thumbup.gif
nuo DR.H CC man taip atrodo, kad nuo jo man spuogeliu padaugejo, tai kazkaip nebeperku jo g.gif
Atsakyti