Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 17:39)
kokia laiminga katik gryzau is Nimfalio bigsmile.gif pavyko nugriebti su akcija juodaja muilo pasta bei jusu isgirta kuno losjona Druide su biciu pieneliu clap.gif jeckau laukiu kada galesiu isbandyti wub.gif

Ramintėle, o šitam kūno losjonui yra kokia nors nuolaida šiuo metu?
Atsakyti
Satura ir Summer, kiek jums laiko uzteko Suki prausiklio? ir ar galit dar karta palyginti su dr.H. CC?
Po truputi arteja ta diena kai as pagaliau isbandysiu Suki biggrin.gif
Atsakyti
maniskis ir isbandes ekologiska sampuna, laveros mangu, man sako -ar tik man atrodo, ar mano plaukai labiau zvilga bigsmile.gif nors nera ekologisku produktu puoseletojas, bet sampunu liko suzavetas tongue.gif dabar galvoju koki dezika itaisyti jam kaip kartas baigesi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Iškart prisipažinsiu, kad šioje srityje dar nieko visiškai nesuprantu nei kur, nei kokias priemones rinktis blush2.gif Todėl labai prašau jūsų patarimo ir konsultacijos. Man siaubingai slenka plaukai - daug domėjausi šia bėda, gėriau įvairius papildus ir pan. Net pas gydytojus buvau, tačiau nieks nepadeda. Vakar skaitinėdama internete netyčia perskaičiau, kad vienai merginai buvo tokia pati bėda ir jos atsikratė pradėjusi naudoti ekologiškus šampūnus arba šampūnus be parabenų. Nusprendžiau, kad reikia ir man išbandyti, o gal padės g.gif Taigi, prašau jūsų rekomenduoti šampūną. Mano plaukai yra normalūs, ilgi, nedaug šviesinti. Ačiū jums labai. O dabar bėgu skaityti temos nuo pradžios mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau siandien mokamus meginelius is MM. Zinot ka pasakysiu? Ten kiekis 0,25 g, nors labai abejoju ar tiek yra. Kiekis ne ka didesnis uz tas nemokamas dulkes is BXM, tad pagalvokite ar verta tuos mokamus meginius siustis. ir dar, labai keista, bet beige spalba tamsesne uz warm. Vienas skirtumas, kad BXM maisiukuose atsiuncia, o MM-graziuose indukuose, bet man ne induku uz 21 lita reikejo bash.gif odziu, negaliu atsidziaugti. Dabar tie lyly seseliai dar mane masina:)
Saturele, labai aciu uz komentara mano uzklausto paakiu serumo, ka as be taves daryciau 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2010 09 15, 09:34)
Sveikos mergaitės. Iškart prisipažinsiu, kad šioje srityje dar nieko visiškai

sveika prisijungusi smile.gif tikrai nepasigailesi cia uzklydusi, isgelbes mergaites ir tave, kaip kazkada isgelbejo mane savo patarimais ir kantrybe. Pasiskaityk ne tik sia tema, bet dar nors viena, kuri buvi paskutine pries sia, kitaip visai neisikirsi smile.gif tada jau klausk, merginos tau patalkins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 09 14, 18:07)
Cocamidopropylbetaine (Derived from coconut oil), Sodium Cocosulphate (Coconut oil fatty acid),

Phenoxyethanol/Benzyl alcohol/Potassium Sorbate,

pirmasis gali sukelti kontaktinius dermatitus, egzemas, bet grynas, švarus - ne. Sakykim, kad čia ir dedamas tas grynasis. Antras surfaktantas, geresnis nei SLS.

Phenoxyethanol - ginčytinas, nevienareikšmiškai vertintinas konservantas, prilyginamas parabenams g.gif Bet vėlgi, jis gali būti ne tik sintetinis, bet ir išgaunamas iš natūralių šaltinių smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 14, 20:25)
gal dar neatsirinkau "savo" priemoniu... g.gif

o su veidu kaip tau tekila, ir kitoms? Na kai kuriu tai net nedristu klaust  blush2.gif  bet va man atrodo jos "per silpnos".. g.gif

manau, kad neatsirinkai. Kaip ir kitoms, man labai matosi, koks tas plaukų žvilgėjimas - silikoninis, ar grynas, subtilus. Man subtilus žymiai, nepalyginamai gražiau smile.gif_

o koks konkrečiai klausimas dėl veido? biggrin.gif Kas tau per silpnos?

QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 08:47)
Satura ir Summer, kiek jums laiko uzteko Suki prausiklio? ir ar galit dar karta palyginti su dr.H. CC?
Po truputi arteja ta diena kai as pagaliau isbandysiu Suki  biggrin.gif

iš kur perki ir už kiek? wink.gif

kiek pamenu, tai jo užteko žymiai ilgiau nei Hauchkos. Jis švelniai putoja, skaniau kvepia, gerai prausia. Pirmus porą kartų lyg jautėsi tempimas, bet po to veidas nieko nereikalaudavo smile.gif

QUOTE(Iceland @ 2010 09 15, 09:34)
Man siaubingai slenka plaukai

gal ir KT dar geri? Man plaukai "ataugo", t.y. naujų priaugo, kai mečiau gerti KT, o ypatingas efektas pasimato po Mėtos ekstrakto plaukų stiprinimui

user posted image

plaunu plaukus švelniu Druide šampūnu su ožkų pienu (iš Nimfali) ir esu labai patenkinta smile.gif Mano plaukai nedažyti, chemiškai nepaveikti, plaunu kasdien smile.gif

pirmame šios temos poste yra parduotuvių žemėlapis bendram susigaudymui, dar būtinai užsuk į blogą, pasiskaitinėti atsiliepimų apie šampūnus, kitą plaukų priežiūrą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 rugsėjo 2010 - 09:06
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 09:55)
iš kur perki ir už kiek? wink.gif

kiek pamenu, tai jo užteko žymiai ilgiau nei Hauchkos. Jis švelniai putoja, skaniau kvepia, gerai prausia. Pirmus porą kartų lyg jautėsi tempimas, bet po to veidas nieko nereikalaudavo smile.gif

dar nepirkau, bet menesio gale tai jau tikrai pirksiu.. galvoju is LoveLula siustis, ten rinkinukas yra 120 ml prausiklio + dvi mini priemones (kaina ta pati kaip ir pirkti atsikrai viena prausikli).. nors pries perkant dar pasizvalgysiu ir kitur, gal rasiu pigiau..
Atsakyti
matėt reklamą? Litfarmos vaistinėje 30 proc. nuolaida ajurvedinei Jiva kosmetikai. Tikriausiai taip bus ketvirtadienį, kada pas juos vyksta grožio dienos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 10:04)
dar nepirkau, bet menesio gale tai jau tikrai pirksiu.. galvoju is LoveLula siustis, ten rinkinukas yra

aaa rolleyes.gif Maniau, kad vistik iš JAV siųsies smile.gif

man kuo toliau, tuo labiau patinka aliejiniai prausimosi seansai thumbup.gif Veidas mažiau durniuoja, greitai tvarkosi (tfu tfu), atsigavęs cool.gif Stengiuosi, kad kasdien būtų įprotis, todėl tą bandau daryti neužtrukdama kai sugrįžtu. Ir atpalaiduoja šilta procedūra, ir veidas ilsisi rolleyes.gif

Papildyta:
dar būtinai turiu pasiguosti, ko buvau prisidirbusi unsure.gif Kol sulauksiu DG muilų, nutariau užpildyti tą spragą kokiu kitu, nes likęs man tik prabangus Amber arba Parfum - labai panašūs ir pamiršau, kuris jau sunaudotas. Kadangi sakiausi vistiek iš Biolander, kartu prigriebiau ir Feniqia muilą su apelsinmedžio žiedais. Ir man žiauriai nusausėjo viso kūno oda doh.gif

nusausėjo taip (apie kulnus net nekalbu), kad parėjo rankų pirštai. Nuo sausumo oda pasidarė neatspari, sureagavo kontaktiniu dermatitu net į auksinius žiedus ir niekaip negijo. Kuo tik netepiau, negelbėjo net kreminis sviestmedis verysad.gif

iš pradžių nesupratau, kas vyksta, galus suvedžiau ne toje vietoje, kur reikia... Galiausiai atidėjau tą muilą, pasiėmiau paskutinį gabalą DG muilo - jau kas bus, tas bus. Stebuklas, bet viskas susitvarkė wub.gif Apie savaitę muiluoju tą paskutinį muilą baisiausiai patenkinta, visi dermatitai dingo, pirštai sveiki thumbup.gif Beliko tik kulnus susitvarkyti ir bus puikiai tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 10:09)
matėt reklamą? Litfarmos vaistinėje 30 proc. nuolaida ajurvedinei Jiva kosmetikai. Tikriausiai taip bus ketvirtadienį, kada pas juos vyksta grožio dienos smile.gif

O, reiks uzbegti... galiu labai pagirti sios firmos alieju misini nuo pleiskanu. Jau po dvieju kartu labai padejo thumbup.gif tik trukumas, kad pabaigus naudoti pleiskanu vel atsiranda. Zodziu, nera labai ilgalaikis efektas verysad.gif
Atsakyti
as testuoju argital skaistinanti prausikli (aciu agnutai)
na kol kas atsiliepimai patys geriausi, uztenka laselio, puikiausiai suputoja smulkiom putom uztenka veidui ir dar dekolte nuprausti, labai malonu naudoti, svelnus
toks ispudis, kad jis sutraukia kapiliarus kazkiek g.gif nu tikrai nusiprausus veidas pabalteja tose vietose kur tu kapiliaru siaip matosi - nosis, skruostai

spalva truputi nustebino kai is tokio balto buteliuko pelkiu dumblas eme begti, bet cia mizeris biggrin.gif

tik mano matematine smegenu dalis niekaip neikerta pagal laikrodzio rodykle prausti tai cia reiskia, kad kaip ziurint i laikrodi pagal jo rodykle, ar kad kaip ant veido laikrodis butu ir tada kita kryptimi jau gaunasi tos rodykles doh.gif doh.gif
Atsakyti
mergaites, priminkite apie tuos agurkus, kaip jus ten ir ka su jais darote, gavau agurku ekologisku, reikia ir man to stebuklo, nerandu jusu diskusiju apie agurkus
Atsakyti
Odora, tai vistik išdavei aliejų tongue.gif Na, dar pažiūrėsim biggrin.gif

man atrodo, kad reikia vertinti taip, tarsi laikrodis ant veido būtų ir pagal tą kryptį masažuoti wink.gif

kas pamenate, per kiek dienų pasigamina aliejinė gintaro ištrauka? 4u.gif

Nidulia, tarkuojam, per marlę sultis spaudžiam ir šaldom kaip ledukus smile.gif
Atsakyti