QUOTE(Zukauskaite @ 2010 09 14, 18:07)
Cocamidopropylbetaine (Derived from coconut oil), Sodium Cocosulphate (Coconut oil fatty acid),
Phenoxyethanol/Benzyl alcohol/Potassium Sorbate,
pirmasis gali sukelti kontaktinius dermatitus, egzemas, bet grynas, švarus - ne. Sakykim, kad čia ir dedamas tas grynasis. Antras surfaktantas, geresnis nei SLS.
Phenoxyethanol - ginčytinas, nevienareikšmiškai vertintinas konservantas, prilyginamas parabenams
Bet vėlgi, jis gali būti ne tik sintetinis, bet ir išgaunamas iš natūralių šaltinių
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 14, 20:25)
gal dar neatsirinkau "savo" priemoniu...
o su veidu kaip tau tekila, ir kitoms? Na kai kuriu tai net nedristu klaust
bet va man atrodo jos "per silpnos"..
manau, kad neatsirinkai. Kaip ir kitoms, man labai matosi, koks tas plaukų žvilgėjimas - silikoninis, ar grynas, subtilus. Man subtilus žymiai, nepalyginamai gražiau
_
o koks konkrečiai klausimas dėl veido?
Kas tau per silpnos?
QUOTE(Palomina @ 2010 09 15, 08:47)
Satura ir
Summer, kiek jums laiko uzteko Suki prausiklio? ir ar galit dar karta palyginti su dr.H. CC?
Po truputi arteja ta diena kai as pagaliau isbandysiu Suki
iš kur perki ir už kiek?
kiek pamenu, tai jo užteko žymiai ilgiau nei Hauchkos. Jis švelniai putoja, skaniau kvepia, gerai prausia. Pirmus porą kartų lyg jautėsi tempimas, bet po to veidas nieko nereikalaudavo
QUOTE(Iceland @ 2010 09 15, 09:34)
Man siaubingai slenka plaukai
gal ir KT dar geri? Man plaukai "ataugo", t.y. naujų priaugo, kai mečiau gerti KT, o ypatingas efektas pasimato po Mėtos ekstrakto
plaukų stiprinimui
plaunu plaukus švelniu Druide šampūnu su ožkų pienu (iš Nimfali) ir esu labai patenkinta
Mano plaukai nedažyti, chemiškai nepaveikti, plaunu kasdien
pirmame šios temos poste yra parduotuvių žemėlapis bendram susigaudymui, dar būtinai užsuk
į blogą, pasiskaitinėti atsiliepimų apie šampūnus, kitą plaukų priežiūrą