Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(agnuske @ 2010 09 14, 19:33)
na taip,cia kazkaip viskas ziauriai uzkreciama.nespeju butiniausiu dalyku nusipirkt,o i sarasa stojasi dar vis kiti.. jau kai pudra nusipirksiu,reiks neskaityt jusu kuri laika  doh.gif
uzkreciama tai tikrai, bet gi ne viena nepirks tu priemoniu, kuriu nenaudoja ar pan. smile.gif as seseliu nepirksiu, nes turiu 100 spalvu ir taip biggrin.gif geros miner. pudros, sampuno/balzamo tai reikia, uztat va perku. bet labai daug ka aplenkiu, kas cia forume aptarinejama ir giriama drinks_cheers.gif (ir tai sugebu isleisti kruva LT doh.gif tik jau daugiau ingredientams, ne gataviems produktams), kad ir kaip bebutu, tikrai bus STOP kuriam laikui. reikia kiek daugiau i sveikata, apranga ir pan. investuoti biggrin.gif
Atsakyti
Ievvvaa, aš dar irgi nuo savęs pridėsiu rolleyes.gif Tik ne moralą, o nusistebėjimą šiokį tokį, kad tau Tigi ir pan. geriau nei natūralios priomonės... Nu, man atvirkščiai - perėjau prie natūralių, tai nebetrupa galiukai, plaukai žvilga gal net daugiau rolleyes.gif Gal tikrai pabandyk atsisakyti nuovirų? Jei pasiliktum gerą šampūną, balzamą ir aliejų kaukėms? g.gif Na, sunku net patikėti, kad su natūraliom priemonės blogiau būtų 4u.gif Kitas dalykas, kad natūraliom priemonėm nepadarysim super šukuosenų, nesuformuosim to, kas nesilaikys biggrin.gif bet bendras vaizdas tikrai negali nukentėti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 rugsėjo 2010 - 19:16
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 14, 20:16)
Ievvvaa, aš dar irgi nuo savęs pridėsiu  rolleyes.gif Tik ne moralą, o nusistebėjimą šiokį tokį, kad tau Tigi ir pan. geriau nei natūralios priomonės... Nu, man atvirkščiai - perėjau prie natūralių, tai nebetrupa galiukai, plaukai žvilga gal net daugiau  rolleyes.gif Gal tikrai pabandyk atsisakyti nuovirų? Jei pasiliktum gerą šampūną, balzamą ir aliejų kaukėms?  g.gif Na, sunku net patikėti, kad su natūraliom priemonės blogiau būtų  4u.gif Kitas dalykas, kad natūraliom priemonėm nepadarysim super šukuosenų, nesuformuosim to, kas nesilaikys  biggrin.gif bet bendras vaizdas tikrai negali nukentėti...  ax.gif

Cia nebuvo moralas, tik pasakiau, kas mane ikvepia.
Atsakyti
Siaip esu patenkinta naturaliom priemonem, lyg ir normaliai atrodo plaukai, ir isitikau kad tai geriau, nei brudas, bet tas efektas kuri tas brudas padaro... wub.gif ir dar foto paziuriu, tai gaila bet skirtumas akivaizdziai geresnis su sintetika... verysad.gif gal dar neatsirinkau "savo" priemoniu... g.gif
o su veidu kaip tau tekila, ir kitoms? Na kai kuriu tai net nedristu klaust blush2.gif bet va man atrodo jos "per silpnos".. g.gif uztat tik prausikli, kaukes ir kompaktine pudra naudoju is naturaliu...(+kremas, daugiau nk veidui... unsure.gif )...

Gal kas bandete AO skutimosi krema moterom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 20:19)
Cia nebuvo moralas, tik pasakiau, kas mane ikvepia.

Diva, aš teigiama prasme čia! wink.gif drinks_cheers.gif
Ne taip supratai mane... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 rugsėjo 2010 - 19:29
Man ir naturalios priemones suteike tiek odai, tiek plaukams fizini ir moralini pasitenkinima. Ir kasdien dziaugiuos, kad mano nosis vel pradeda pazinti seniai pamirstus ir nuostabius kvapus, kad atradus ir supratus ju naudinguma, galiu apsaugoti savo seima minimaliai nuo viso mus supancio brudo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 14, 20:31)
Man ir naturalios priemones suteike tiek odai, tiek plaukams fizini ir moralini pasitenkinima. Ir kasdien dziaugiuos, kad mano nosis vel pradeda pazinti seniai pamirstus ir nuostabius kvapus, kad atradus ir supratus ju naudinguma, galiu apsaugoti savo seima minimaliai nuo viso mus supancio brudo 4u.gif

as tai jau paveikta negriztamai,kai cia pradejau jus skaitinet,viskas, baisu ziuret i sintetinius balzamus,geriau nenaudosiu (ir nenaudoju) jokio ax.gif
Atsakyti
Ievvvvaa, gal dar kartą pasinagrinėk tų sintetinių priemonių sudėtis ir dar kartą pasiskaityk, kiek "gero" jos daro? Ir teisingai rašai, kad gražus "vaizdas", nes tik vaizdas ir gražus, o patiems plaukams - chana. Gal tikrai dar neradai sau tinkamų priemonių? Gal pabandyk iš naujo po vieną priemonę ir žiūrėk, nuo kurios plaukai gražiausiai atrodo, o nuo kurios - prastai... 4u.gif
Atsakyti
Ir dar Ievvvaa... Važiavau aš vieną kartą lifte su veidrodžiais su pora moteriškių su tokiais silikoniškai tiesiog žėrinčiais plaukais. Na mano plaukai nuo natūralių priemonių taip neblizga, bet pažiūrėjau į veidrodį ir man tas mano plaukų subtilus švytėjimas žymiai gražiau pasirodė negu toks dirbtinas blizgėjimas, lyg su perukais būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 14, 15:43)
Vakare įtrini į neišplaustus plaukus, taip? 4u.gif Taip, taip. Taip ir parašyta, kad gali riebint. Bet pirma pabandžiau, tada tik paskaičiau ax.gif Bet ai, reikia gi visaip išbandyt biggrin.gif

aha, ant neisplautu 4u.gif buvo ir man tokiu minciu biggrin.gif bet dar vis neistaikiau progos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 14, 13:34)
Aš tai irgi prisiminiau, ko norėjau paklaust. Kas naudoja ar naudojo Druide losijoną nuo pleiskanų. Kaip naudojat? Ar išplovus galvą įtrinat į šaknis ir paliekat (aš taip padariau ir įtariu greitesnį susiriebalavimą plaukų)? Ar kaip kitaip? ax.gif

Maniškis purškia ir įtrina į drėgnus ką tik išplautus plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 14, 18:58)
Kurį šampūną pirkai? smile.gif
Įdomu, ar yra bandžiusių Naturderm balzamą... ax.gif Kažkaip nesiryžau jo imti, nes žymiai brangesnis už šampūną, o atsiliepimų kolkas lyg ir nebuvo  ax.gif

pirkau rodos besiriebaluojantiems plaukams, nes kiti buvo dazytiems ir sausejantiems rodos tai nelabai tinka, isbandziau sampuna tai labai neblogai man plaukai atrodo papure, isplauna gerai, ziuresiu kaip vakare atrodys smile.gif balzamo dar nemeginau
Atsakyti