Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Satura @ 2010 09 14, 14:04)
Plėšiau po pusę diskelio, naudojosi ilgai.

Aš ir paprastus plėšau ax.gif Pirkdama pažiūriu, kad storesni būtų rolleyes.gif
Atsakyti
kokia laiminga katik gryzau is Nimfalio bigsmile.gif pavyko nugriebti su akcija juodaja muilo pasta bei jusu isgirta kuno losjona Druide su biciu pieneliu clap.gif jeckau laukiu kada galesiu isbandyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 14 rugsėjo 2010 - 15:56
su bičių pikiu? Ar ne su bičių pieneliu jis turėtų būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 16:39)
kokia laiminga katik gryzau is Nimfalio bigsmile.gif pavyko nugriebti su akcija juodaja muilo pasta bei jusu isgirta kuno losjona Druide su biciu pikiu clap.gif jeckau laukiu kada galesiu isbandyti wub.gif

Patarimas- tik butinai ant dregno,t.y. nevisiskai sausai nusluostyto kuno.Tada pajausi ta jausma- slapio silko jausma smile.gif Ir kvapas netoks stiprus bus. As ant sauso kuno negaliu jo teptis doh.gif vien del kvapo intensyvumo.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 14, 16:41)
su bičių pikiu? Ar ne su bičių pieneliu jis turėtų būti?  g.gif

ups netaip parasiau blush2.gif
Atsakyti
Merginso, gal galetumet patart del sito sampuo sudeties? Nes man sio gamintojo sampunai patinka, bet keli ingridientai kelia itarima.
Ingredients (new formulation): Aqua,*Aloe Barbadensis Leaf Juice (organic aloe vera), Cocamidopropylbetaine (Derived from coconut oil), Sodium Cocosulphate (Coconut oil fatty acid), Lauryl glucoside (Coconut, sweetcorn and palm kernel oil), Decyl glucoside (Coconut, sweetcorn and palm kernel oil), Glycerin (Vegetable derived), Sodium Chloride (sea salt derived), Parfum, Hydroxpropyitrimonium honey (honey derived), Tocopherol (vitamin E), Absorbic Acid (Vitamin C), Pyridoxin (vitamin B6), Phenoxyethanol/Benzyl alcohol/Potassium Sorbate, *Cucumis melo (Certified Organic Melon oil), Hydroxpropyitrimonium hydrolyzed wheat protein (Wheat derived (GMO free)), hydrolyzed wheat amino acids (Wheat derived (GMO free)), Lactic Acid (milk fermentation), Citric acid (Citrus fruits).
O sampunas yra sitas.user posted image
Atsakyti
Ernesin, gal uzmatei ar yra Naturdem produkcijai nuolaidu? 4u.gif
Atsakyti
naturderm pirkau cup'o eurokose tai sampunas apie 15lt su nuolaida balzamas nebeatsimenu, bet gerokai brangesnis, kad ir su nuolaida gal 29 bet nesu tikra
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 14, 17:52)
naturderm pirkau cup'o eurokose tai sampunas apie 15lt su nuolaida balzamas nebeatsimenu, bet gerokai brangesnis, kad ir su nuolaida gal 29 bet nesu tikra

Kurį šampūną pirkai? smile.gif
Įdomu, ar yra bandžiusių Naturderm balzamą... ax.gif Kažkaip nesiryžau jo imti, nes žymiai brangesnis už šampūną, o atsiliepimų kolkas lyg ir nebuvo ax.gif
Atsakyti
ne nu, su jumis neimanoma doh.gif apsiraminau su pudromis, tai dabar su tais lily seseliais iklimpau
http://www.youtube.c...feature=related
kokios spalvos wub.gif

i 
Jungtis užsakymams draudžiama.
- draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 rugsėjo 2010 - 21:54
QUOTE(agnuske @ 2010 09 14, 19:33)
na taip,cia kazkaip viskas ziauriai uzkreciama.nespeju butiniausiu dalyku nusipirkt,o i sarasa stojasi dar vis kiti.. jau kai pudra nusipirksiu,reiks neskaityt jusu kuri laika doh.gif

gerai sugalvojai biggrin.gif tik po to ar nebus taip, kad is smalsumo ka praleidai noresi atsigriebti? lotuliukas.gif
Atsakyti
ikvepkit mane, prasau, nemest naturaliu priemoniu plaukams... unsure.gif sekmadieni daze man plaukus (beamoniakiai, su 1,5% oksidat., augaliniai, na bet sintetiniai..), ploviau su savo sampunu, bet uzsidejau balzamo sintetinio...kokie plaukai... wub.gif nezinau, arba as persausinu su visais nuovirais, chna, aliejais ( unsure.gif ), bet taip gerai jie neatrodo kaip su tais tigi,joico ir kt brudais...Zodziu, buvau jau pamirsus ka reiskia silkiniai tiesiogine to zodzio prasme plaukai... wub.gif Jau tikrai nemazai esu isbandzius naturaliu balzamu, bet nei vienas, net sante briliantas, tokiu nepadaro, todel taip ir norisi nusipirkti ta slamsta vardan grozio...
Atsakyti