Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Odrey @ 2010 09 14, 13:46)
ai tai gerai, as dar normali sokiai.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 14, 13:50)
Aš kažkada irgi apie vatą pagalvojau, bet kad ekologiška ji labai brangi kiek žiūrėjau, o ir šiaip, ją trumpai panaudoji ir išmeti rolleyes.gif

turėjau iš Biotekos, mokėta už sritulius apie 9 litus. Plėšiau po pusę diskelio, naudojosi ilgai. Bet bent jau man tai toks pirkinys, kurio niekaip nesuplanuoju - t.y. apsižiūriu, kai jau nieko nebeturiu, tai dažniausia perku PC, kokiame Droge. Tik visad pasižiūriu, kad vata būtų balinta be chloro. Kuo mažiau chemijos, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 14, 13:34)
Aš tai irgi prisiminiau, ko norėjau paklaust. Kas naudoja ar naudojo Druide losijoną nuo pleiskanų. Kaip naudojat? Ar išplovus galvą įtrinat į šaknis ir paliekat (aš taip padariau ir įtariu greitesnį susiriebalavimą plaukų)? Ar kaip kitaip? ax.gif
Tokio net nemačius ax.gif
Neekologišką rolleyes.gif

MB nuo UT sampuno atsirado pleiskanu ,tai gydomes siuo losjonu (aciu ernesin). tepa saknis vkare,ryte plauna galva. bet pas ji plaukai sausi,tai tikrai neriebina
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 14, 12:13)
Aaa vaa, prisiminiau ko ryte norejau paklaust. doh.gif
O kokia jus vata arba vatos diskelius naudojat? Ekologiska??

as nusipirkau zalia zalia ekologiska, tai drasiai pusiai metu uztekau
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 14, 13:15)
MB nuo UT sampuno atsirado pleiskanu ,tai gydomes siuo losjonu (aciu ernesin). tepa saknis vkare,ryte plauna galva. bet pas ji plaukai sausi,tai tikrai neriebina

O MB kaip tik praėjo pleiskanos, kai įbrukau naudoti UT šampūną su alijošiumi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 14, 14:36)
O MB kaip tik praėjo pleiskanos, kai įbrukau naudoti UT šampūną su alijošiumi.  ax.gif

cia dar karta pasitvirtina, kad kiekvienam zmogui reikia ziureti individualiai ar tinka ar netinka... smile.gif universalaus sampuno tikriausiai niekada neisras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 14, 14:04)
turėjau iš Biotekos, mokėta už sritulius apie 9 litus. Plėšiau po pusę diskelio, naudojosi ilgai. Bet bent jau man tai toks pirkinys, kurio niekaip nesuplanuoju - t.y. apsižiūriu, kai jau nieko nebeturiu, tai dažniausia perku PC, kokiame Droge. Tik visad pasižiūriu, kad vata būtų balinta be chloro. Kuo mažiau chemijos, tuo geriau smile.gif

O kur apie tai rasoma??

QUOTE(agnuske @ 2010 09 14, 14:15)

kokios cia firmos?? Nes MB irgi UT pradejus naudoti pleiskanu padaugejo
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 09 14, 14:50)
O kur  apie tai rasoma??
kokios cia firmos?? Nes MB irgi UT pradejus naudoti pleiskanu padaugejo

druide losjonas nuo pleiskanu is nimfali
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 09 14, 14:50)
O kur  apie tai rasoma??

būna aprašyme, kartais ir vertime, kad balinta be chloro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 14, 13:34)
Aš tai irgi prisiminiau, ko norėjau paklaust. Kas naudoja ar naudojo Druide losijoną nuo pleiskanų. Kaip naudojat? Ar išplovus galvą įtrinat į šaknis ir paliekat (aš taip padariau ir įtariu greitesnį susiriebalavimą plaukų)? Ar kaip kitaip? ax.gif

Dazniausiai itrinu is vakaro, o ryte issiplaunu, kiek pamenu, tai lyg ir raso, kad gali riebinti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 14, 14:57)
druide losjonas nuo pleiskanu is nimfali

O kokia kaina? Kur galima pigiau gauti, arba bent jau pabandymui...?
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 09 14, 12:46)

Kažkaip neužmačiau niekad komentarų apie Madaros šampūnus, gal kas pakomentuosit?

Aš neseniai esu rašiusi, kad Madara normaliems plaukams labai patiko. Mano plaukai prie šaknų riebesni, galai sausesni, plaunu kas antrą dieną. Bet čia taip individualu, reikia rinktis, bandyt..man šis labai tiko, gerai išplauna, plaukai blizgūs, lankstūs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 14, 15:16)
Dazniausiai itrinu is vakaro, o ryte issiplaunu, kiek pamenu, tai lyg ir raso, kad gali riebinti g.gif  4u.gif

Vakare įtrini į neišplaustus plaukus, taip? 4u.gif Taip, taip. Taip ir parašyta, kad gali riebint. Bet pirma pabandžiau, tada tik paskaičiau ax.gif Bet ai, reikia gi visaip išbandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksanik @ 2010 09 14, 15:23)
O kokia kaina? Kur galima pigiau gauti, arba bent jau pabandymui...?

Nimfali dabar didelei jo pakuotei nuolaida, apie 20 Lt (galiu suklyst, nes tiksliai neįsiminiau) kažkas Vergine berods rašė. Bet čia su besibaigiančiu galiojimo laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 14 rugsėjo 2010 - 14:44