Aš čia vėl biškį ne į temą apie šampūnus.... nes vis dar nesugebu sau išsirinkti...
Kažkaip neužmačiau niekad komentarų apie Madaros šampūnus, gal kas pakomentuosit?
Arba šiaip parekomenduokit ką gero, bet ne AO, Natura Siberica ar Urtekramą..
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 09 14, 12:46)
Arba šiaip parekomenduokit ką gero, bet ne AO, Natura Siberica ar Urtekramą..
O kaip Lavera? Migdolu, mango, roziu?
As migdolu Lavera MB atidaviau..Ne sunims, ne sunims - MB .
Nea man
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 13, 20:46)
O ta samaninė spalva turi pakankamai žalumo??? Ar daugiau į tamsumą???
Dabar bandau galvoje atkurti spalvą Ta žalia spalvytė kaip tamsi miško paklodė, va
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 08:27)
Mano plauku saknys riebokos, pats plaukas sausas, kuri geriau balzama rinktis kameliju ar GPB?
Jeigu plaukas pats sausas, nematau priežasties, kodėl negalėtum naudoti kamelijų balzamo, juk vistiek šaknų neteptum
QUOTE(Dovish @ 2010 09 14, 13:06)
Jeigu plaukas pats sausas, nematau priežasties, kodėl negalėtum naudoti kamelijų balzamo, juk vistiek šaknų neteptum
dar labai sudomino toks purskiamas balzamas kuris suteikia blizgesio bei fiksuoja, atsiliepimai nete irgi geri, gal esate bandziusios?
Aaa vaa, prisiminiau ko ryte norejau paklaust.
O kokia jus vata arba vatos diskelius naudojat? Ekologiska??
man pvz. laveros mangu sampunas per sunkus nors sakitau savo plaukus prie sausu(nes linke pustis ,suktis), bet net dienos plaukai neatlaiko sukrenta ir negraziai jau ziurisi
QUOTE(bryyla @ 2010 09 14, 13:05)
man jie vis tiek kažkokie keisti, va būtų sertifikuoti balzamai, tai tada neabejočiau
tas pirmas yra prie gaminio, kuris turi Ecocert sertifikatą, pradžios: čia. Man to beveik užtenka, bet kai tų balzamų yra galybės, tai ką čia prisirišti vien prie šitų
QUOTE(Odrey @ 2010 09 14, 13:13)
Aaa vaa, prisiminiau ko ryte norejau paklaust.
As ne, bet vis ziuriu, ziuriu- kad gal reikes isigyti.
Aš tai irgi prisiminiau, ko norėjau paklaust. Kas naudoja ar naudojo Druide losijoną nuo pleiskanų. Kaip naudojat? Ar išplovus galvą įtrinat į šaknis ir paliekat (aš taip padariau ir įtariu greitesnį susiriebalavimą plaukų)? Ar kaip kitaip?
Tokio net nemačius
Neekologišką
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 13:09)
dar labai sudomino toks purskiamas balzamas kuris suteikia blizgesio bei fiksuoja, atsiliepimai nete irgi geri, gal esate bandziusios?
Tokio net nemačius
QUOTE(Odrey @ 2010 09 14, 13:13)
Neekologišką
QUOTE(Dovish @ 2010 09 14, 12:06)
Dabar bandau galvoje atkurti spalvą Ta žalia spalvytė kaip tamsi miško paklodė, va
Vadinasi, spalva, kokios ir ieškau, o dar ir visos kitos spalvos tokios naudojamos. Labai prisireikė, labai
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 13:45)
Na, isties, gal jau... na, jau cia man truputi virs visko - gal kada, kai jau viska viska tik ekologiska ir naturalu naudosiu, gal tada... Seseliai, tusas, blizgiai, plauku dazai - man dar tolokai iki visisko natur...
as apskritai kol kas ziuriu tik kas man nekenkia ar kenkia kuo maziau. eko ar ne eko neturi reiksmes, nebent tai kokybes rodiklis. kokios kokybes reikia is vatos man vienodi visi tie diskeliai, juolab kai naudoju pagrinde tik nagu lako nusivalymui QUOTE(Hibisco @ 2010 09 14, 12:47)
Labai prisireikė, labai
Bet pažiūrėk ir pati gyvai, gal nepatiks tau