Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 02, 13:39)
man 30, bet duoda 32-33 cry.gif  cry.gif

Aš jums apie 35 duočiau.
Manau plaukų spalvą ir šukuoseną sutvarkius iškart "atjaunėtumėt" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 02, 20:10)
Aš jums apie 35 duočiau.
Manau plaukų spalvą ir šukuoseną sutvarkius iškart "atjaunėtumėt"  4u.gif

o kokia spalva Jusu manymu man tiktu? bigsmile.gif
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

ikeliu foto kosmetikos kuria naudoju. taip matysis spalvos, kurios man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 02, 14:19)

ikeliu foto kosmetikos kuria naudoju. taip matysis spalvos, kurios man patinka rolleyes.gif

O kokia jūsų natūrali plaukų spalva?
Nors sakoma, kad šviesi plaukų spalva jaunina, aš jus įsivaizduoju su truputį tamsesne, šiltų ar šaltų tonų ruda. Labai nusitamsint nereiktų, porą tonų kokių.
Kažkas tokio, gal truputį per tamsios
user posted image
user posted image

Iš makiažo, atrodo, kad turite pakankamai neutralių spalvų šešėlių. Tik gal matinių daugiau reiktų, jei oda spindinti. Iš lūpdažių manau jums labiau tiktų sodresni, daugiau į tamsų raudonumą, rudumą, neutralūs, rausvai violetiniai ("mauve) nei ryškiai rožiniai. Bronzatus vietoj jūsų naudočiau labai saikingai, arba išvis pakeisčiau skaistalais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 02 spalio 2010 - 23:17
Bet piestuko bent jau apaciot nereiktu naudot, mazina akis ir suteikia nuovargio ispudi 4u.gif
gal dar tiktu peach -apricot nude spalvos lupoms ir skruostams? na nesu tikra, bet butu galima isbandyt, ypac jei keistumet plauku spalva i tamsesne g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 02 spalio 2010 - 23:24
Aciu labai 4u.gif Man pasakete daug idomiu dalyku bigsmile.gif Labai idomu del plauku spavos bigsmile.gif
Atsakyti
Mano nuomone jums tiktu vario spalvos plaukai o plaukus siuliciau atauginti,kad galima butu padaryti kare kirpima. Lupu dazai ar blizgis turetu buti to paties atspalvio. Bronzantas taippat to paties atspalvio ir uzdetas tik ant skruostikauliu...Tamsi oda jus tikrai sendina. Dieniniam akiu makiazui uztektu siek tiek patamsintu isoriniu voku kampeliu rudai pilksvu piestuku ar seseliu( galite turimus seselius sumaisyti ruda su pilka plonu teptuku tepti palei blakstienas iki trecdalio voko ) ,vidiniai kampai sviesiu dramblio kaulo ar smelio,gelsvu seseliu bei blakstienu tusu. Patarciau isigyti kokybiska mineraline pudra kad isgauti kuo naturalesni efekta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 03 spalio 2010 - 13:27
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 02, 21:19)

Taip ir maniau, jus per daug naudojate :
1. bronzantu ir rudinanciu pudru odai
2. Visa kosmetika turi blizgejimo t.y. seseliai perlamutriniai, pudros blizgios..
3. Visi seseliai vienos spalvos ir atspalvio.

Ka galeciau patarti pradziai tai nusipirkti biria matine pudra atspalvi parinkti pagal odos spalva ir nereikia rinktis kuo rudesnes... Bronzantu neismeskite, bet geriau juos panaudokite kaip skaistalus, galite deti net rausvo atspalvio ant skruostu ir ant visraus bronzantu pertepti thumbup.gif
Akiu piestukas taip pat gali likti juodas (jis visoms tinka) tik naudokite ji saikingiau tai yra apatini voka pabandykite brezti net maziau nei iki puses akies (pati kamputi) o virsutini iki vidurio.
Kadangi jusu seseliai visi labai rudi ir to pacio atspalvio ir dar blizgus kaip as vadinu "murzini" tai siulyciau isigyti matiniu spalvu Balta, Pieno, kuno spalvos ir t.t. Su jomis tepti vidini akies kampa ir palei antaki tuokiu atveju isgausite svaraus ir gaivaus makiazo vaizda. Nusipirkite ir kokia persikine ar orandzo (neryski) seseliu spalva ir tiesiog pagyvinkite isorinius akies kampus palei ta juoda akiu piestuka.
Daugiau manau galesim patarti kai jau pradesit permainas ir toliau komentuodamos jus keisim 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Zbitka, esate simpatiska moteris, tik plauku stilius ne koks. g.gif Duociau jums apie 40 -42 metus.
Atsakyti
Na man ta mulatke visai negrazi schmoll.gif
odyte tikrai graziai pasidaze,sakyciau nepriekaistingai,bet lupos tai dieve padek kaip bezdziones,negraziai pasidaze,dar labiau paryskino ju putluma doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ateinu i sia tema su klausimuku ir konsultacijos prasymu. 4u.gif Vargina mane patamseje paakiai ir kaip suprantu tai jau nera del nuovargio, o matyt genetika, plona paakiu oda ir arti esancios kraujagysles. unsure.gif Buciau dekinga, jeigu patartumete nebrangu, bet gera (tikiuosi toks buna biggrin.gif ) paakiu maskuokli. Ivardinkite prasau kelis variantus, kad galeciau palyginti, pasirinkti. Siaip paakius maskuoju tiesiog kremine pudra, bet jauciu kad paakiams ji per sausa (nes naudoju riebiai T zonai skrita kr. pudra) del to dar labiau isryskeja rauksleles ir islenda nedailus paakiai. verysad.gif
Is anksto aciu uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 10 18, 11:39)
Sveikos,
Ateinu i sia tema su klausimuku ir konsultacijos prasymu.  4u.gif  Vargina mane patamseje paakiai ir kaip suprantu tai jau nera del nuovargio, o matyt genetika, plona paakiu oda ir arti esancios kraujagysles.  unsure.gif  Buciau dekinga, jeigu patartumete nebrangu, bet gera (tikiuosi toks buna  biggrin.gif ) paakiu maskuokli. Ivardinkite prasau kelis variantus, kad galeciau palyginti, pasirinkti. Siaip paakius maskuoju tiesiog kremine pudra, bet jauciu kad paakiams ji per sausa (nes naudoju riebiai T zonai skrita kr. pudra) del to dar labiau isryskeja rauksleles ir islenda nedailus paakiai.  verysad.gif
Is anksto aciu uz patarimus.  4u.gif

Nebrangus ir geras yra Max factor skystas maskuoklis, natūraliai atrodo, nesubėga į raukšleles, štai toks:
user posted image
O šiaip dar galite pasižvalgyti maskuoklių temoje, bet būtent šitą man ten ir užrekomendavo, dėl ko tikrai nesigailiu.
Atsakyti
laba,

kaip turetu atrodyti naturalus dieninis makiazas sviessiaodei, zaliaakei, morkavu:) plauku mamytei?wink.gif visi persikiniai, rusvi tonai ar klystu? domina seseliukai, ruzas, blizgiai ar lupdaziai. Juk nedazysi diena kieme su vaiku raudonai lupu biggrin.gif
patarkit plyz...
Atsakyti