QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 02, 20:39)
as naudoju rudus seselius (daugiausiai) galvojau, kad jie man tinka. naudoju tusa, bronzanta, kremine pudra, presuota pudra, juoda akiu piestuka. dar turiu skaistalus, maskuokliu. vakar nusipirkau highlighteri, bet nezinau, kaip tiksliai ji naudot-

o koks jusu manymu piestukas man tiktu, seseliu spalva?

be to, niekaip neissirenku lupu dazu atspalvio.
man 30, bet duoda 32-33
Vadinasi, jūsų tikslas turi būti atrodyti daugiausia 25

Žinokit rudų šešėlių labai daug atspalvių ir jie duoda pakankamai skirtingą rezultatą, pvz. rusvai rausvi gali pabrėžti akių nuovargį, man patys universaliausi atrodo pilkšvai rudi, dar labai gražūs sendinto aukso spalvos. Beje, o jūsų akys berods mėlynos? Jei taip, tai gal pabandykit pilkšvus šešėlius, irgi turėtų tikti. Juodas pieštukas akivaizdžiai per ryškus ir man atrodo jūs per daug akcentuojat apatinę liniją, o tas vėlgi daro akis pavargusias ir priduoda metų. Aš pieštuką rinkčiausi pilkšvą arba rusvai pilką ir apatinio voko dažyčiau kažkur trečdalį,nes dabar panašu, kad neišlaikoma proporcija, kai akys turi ,,kilti į viršų'', ta prasme, viršus pagal visas makiažo taisykles turi būti paryškintas labiau nei apačia. Skaistalai ir lūpdažis mano manymu jums turi tikti toks universalus rausvas-persikinis, šiek tiek ryškesnis nei dabar( bet ęia vėl nuo akių makiažo priklauso) . Bet mano manymu svarbiausia yra plaukai ir juos sutvarkius visa kita būtų labai lengvai pataisoma. Beje, o kokias pudras ir bronzantus naudojate ir koks jūsų odos tipas, nes iš nuotraukos atrodo, kad oda rieboka ir blogai pamaskuota. Ir bronzanto, mano manymu, jums taip pat reikia minimaliai arba gal būtų galima apseiti ir be jo . Ir dar iš savo patirties galiu pasakyti, kad man biri pudra daug labiau patinka nei presuota kompaktinė, kadangi dengiasi daug lengvesniu sluoksniu, kas vėlgi daro veidą gaivesnį ir šviežesnį.