Įkraunama...
Įkraunama...

Suzuki mokykla Kaune

aciu Rykante uz informacija, padejot apsispresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatėlė @ 2008 03 19, 22:56)
Mia, gal cia ir buvo viso "kriminalo" priezastis?
visgi sudomino mane Suzuki mokykla, bandysim lankyti ikimokyklinio ugdymo Suzuki mokyklele. o toliau, kaip Dievas duos  4u.gif

Kriminalo pradzia, ne priezastis.
Ir nemanau, kad nusivilsit, nes siaip metodas labai geras ir vaikai gauna daug (neskaitant privalomu pagrindu, nors, man atrodo, kad ir pagrindai geri). O tokiu situaciju kaip man pasiseke retai buna apskritai.

QUOTE(Rykante @ 2008 03 20, 14:26)
Šiais metais trečiokus moko mokytojos Irmina ir Rimantė.

Siulyciau Irmina, labai siltas zmogus.
Atsakyti
gal pasakytumėt, kokios mokytojos nuo rugsėjo dirbs su pirmokais?
ir kurią rekomenduotumėt?

mūsų darželyje lankesi šios mokyklos vaikučiai, tai sūnui taip patiko thumbup.gif , kad daugiau į jokią mokyklą nesiruošia tik į šitą
tai norėčiau kiek daugiau sužinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2008 03 21, 12:28)
gal pasakytumėt, kokios mokytojos nuo rugsėjo dirbs su pirmokais?
ir kurią rekomenduotumėt?

mūsų darželyje lankesi šios mokyklos vaikučiai, tai sūnui taip patiko thumbup.gif , kad daugiau į jokią mokyklą nesiruošia tik į šitą
tai norėčiau kiek daugiau sužinoti g.gif

Su pirmokais dirbs Sigita ir Snieguolė. Mano manymu abi yra thumbup.gif

Siūlyčiau tiesiog kurią nors dieną užsukti į mokyklą, susipažinti su abiem mokytojomis, kartu su vaiku pabūti pamokose ir tada apsispręsti.
Atsakyti
Mūsų darželyje irgi lankėsi mokyklos atstovai. Įdomu, negi jie nesurenka klasių. Jau dabar yra 2 parengiamos klasės, ir kaip mus informavo mokyklos direktorė, bus trys pradinukų klasės. Tai surinkti vieną klasę nemanau kad būtų problema. Mes jau buvom anksčiau užsiregistrave, o po atstovų apsilankymo darželyje, tikriausiai, kad dar keli vaikai iš mūsų darželio planuotų eiti į šią mokyklą.
Atsakyti
O kur ta mokykla Kaune yra?
Atsakyti
pabūti pamokoje nelabai gausis - neturiu kur mažių palikti ax.gif

QUOTE(Profesorė @ 2008 03 29, 20:24)
O kur ta mokykla Kaune yra?

šiaurės pr. 23
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2008 03 15, 19:18)
Girdejau, kad jei instrumento mokytoja laisva, tai vaikas pas ja turi eiti ir pvz. per matematika.... wub.gif Muzika svarbiausia...

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Rykante @ 2008 03 20, 14:54)
Specialioji mankšta skirta vaikų fiziniam lavinimui. Užsiėmimus veda kūno kultūros akademijos dėstytoja Alma. Tai nėra speciali gydomoji mankšta, bet užsiėmimų metu atliekami gydomosios mankštos elementai. Alma duoda daug naudingų patarimų ir parodo įvairiausių pratimų tiek vaikams, tiek mamoms  thumbup.gif

Pati su sūnumi lankau šiuos užsiėmimus. Sūnui labai patinka: žaidimų forma lavinama koordinacija, vikrumas, lankstumas, greitumas, mokosi taisyklingos laikysenos, šliaužti, šokinėti į tolį ir į viršų, mėtyti kamuoliukus ir kt. Kartais visa šeima (tėtis, mama ir sūnus) pasportuoti užsukam  smile.gif  Būna labai linksma  lotuliukas.gif O sūnus grįžęs namo, su dideliu džiaugsmu kartoja išmoktus judesius ir žaidimus. Ir dar mane kartu sportuoti verčia  biggrin.gif

Ragana, vaikus nuo priešmokyklinės iki ketvirtos klasės moko ta pati mokytoja.

Ir musu vaikams pradzioje vietoj fizinio pamuku vyko "spec." uzsemimai. Deja, veliau liko TIK kvadratas. Deja pinigelius tai mokejom, kaip uz spec. pamokas.
Atsakyti
QUOTE(rimleo @ 2008 04 03, 11:46)
Ir musu vaikams pradzioje vietoj fizinio pamuku vyko "spec." uzsemimai. Deja, veliau liko TIK kvadratas. Deja pinigelius tai mokejom, kaip uz spec. pamokas.

Didžioji pamokos dalis skiriama mankštai, bendriesiems pratimams, įvairių fizinių gebėjimų lavinimui, o pamokos pabaiga - įvairiems judriesiems žaidimams, tarp jų ir kvadratui. Tuo įsitikintumėte, jei pastebėtumėte bent vieną kūno kultūros pamoką smile.gif

Beje, žaisti kvadratą yra mokoma pagal bendrąją kūno kultūros programą I-IV klasei. Kvadrato mokymui joje skiriama nemažai pamokų smile.gif

O kada vaikams vyksta užsiėmimai su instrumento mokytojomis, priklauso tik nuo tėvų pasirinkimo. Kiekvienas tėvas pasirenka jam tinkamą ir priimtiną laiką.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2008 03 15, 19:18)
Girdejau, kad jei instrumento mokytoja laisva, tai vaikas pas ja turi eiti ir pvz. per matematika.... wub.gif Muzika svarbiausia...

maniskis baigia siais metais Suzuki mokykla ir tokiu tiesu, kad eitu groti per matematika ar lietuviu dar negirdejau... g.gif

dazniausiai jis ta daro arba per pasaulio pazinimo pamokas arba per tikybos... g.gif

ir tai, kad sitoje mokykloje muzika svarbiausia, tai tikrai, kad taip nera... juk cia ne muzikos mokykla...

cia svarbiausia vaiko interesai... net ir tas muzikavimas pamoku metu ( viena karta savaiteje) vyksta irgi tik todel, kad vaikas nepradetu kankiniu jausti, kai visi po pamoku lekia namo, o jam reikia dar likti ir eiti muzikuoti... g.gif
o be to jis puikiai suderina ir kitus savo polinkius, kaip kad gali po pamoku lekti i sporto treniruotes ir nereikia nieko papildomai derinti.... drinks_cheers.gif

o per kokias pamokas groti ir kada ta daryti, tai tikrai ne muzikos mokytoja sprendzia, bent jau musu atveju tai tikrai ne... drinks_cheers.gif

na nebent tai vyksta, kai mes teveliai reikalus suderinam telefonais ir bijom i mokykla uzeiti... biggrin.gif
na tada gal ir mokytojai veiksma sureguliuoja, o kam daugiau belieka ta padaryti... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o, kodel reikia eiti groti tada, kai vyksta kitos pamokos? ar pasaulio pazinimo ir tikybos pamokos nera svarbios? man kazkaip keistai vistiek atrodo... g.gif visi tikina, kad suzuki - tai ne muzikos mokykla, kad ji tokia pati kaip ir kitos, kad muzika joje nera svarbiausia, bet kazkodel vaikas yra nutraukiamas nuo kitu pamoku del tos pacios muzikos g.gif vis delto, taip iseina, kad muzikavimas dominuoja.
man patinka Suzuki mokykla, tikrai nuostabiu dalyku joje yra, bet turiu ir abejoniu, kurias noriu issiaiskint.
o, kaip del privalomo instrumento ivedimo, berods jau antroje klaseje? ar instrumento pamokos mokamos? girdejau, kad reikia moketi ir nemazus pinigus?
o, kaip jauciasi sioje mokykloje vaikai, kurie labiau megsta matematika ar fizinio pamokas nei muzika? pastebejau, kad mokyklos sienos nukabintos nuotraukomis vaikuciu, kurie goja, dalyvauja konkursuose, koncertuoja. taciau nuotrauku su tais vaikuciais, kuriems gerai sekasi spresti uzdavinius ar zaisti futbola deje nemaciau nei vienos g.gif persasi mintis, kad butent muzikuojantys vaikai yra mokyklos pasididziavimas, as taip suprantu.
as nieko neturiu pries muzika, labai noreciau, kad maniskiai muzikuotu, bet manau reikia ziureti ko nori vaikas, visiskai nenoriu jam primesti ar liepti dometis tuo kuo jie nenori. mano uosviai su mano vyru jau padare tokia klaida, liepe jam mokytis dailes mokykloje, o mano vyras labai domejosi muzika. dailes mokykla jam buvo katorga. na ir ka, ismoko techniskai gerai pieti ir viskas, dabar nei piestuko nei teptuko i rankas neima. mano nuomone, reikia ieskoti vaike gebejimu ir juos pastebejus tada vaika skatinti, raginti, padeti jam. bet versti - niekada. todel as labai atsargiai ziuriu i ta muzikavima Suzuki mokykloje.
praeita savaite su viresneliu buvom Suzuki mokykleles mankstoj biggrin.gif oi, kaip jam ten patiko thumbup.gif nu issiduko, prisisportavo thumbup.gif nenorejo namo eiti. labai smagu buvo. muzikos pamokeles lankysim nuo rudens, taip patare mums mokytoja. bet jei muzika nepatiks lankysim tik manksta. labai patiko mankstos mokytoja, stebuklingos kantrybes moteris biggrin.gif
Atsakyti