Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Na va, radau viena nuotrauka, baisiai nemegstu fotkintis, geresnes neradau blush2.gif Na gal padesit man nustatyti mano tipa. Visa laika galvojau, kad ruduo, bet netinka man tos paletes spalvos, nors tu ka, ar bent jau man taip atrodo g.gif
Cia as biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 12:30)
Oranžinė  - labiausiai netinkanti žiemai spalva  ax.gif  Labiausiai ji tinka pavasariui, antroj vietoj - rudeniui  4u.gif

idomu g.gif
ta kur man tiko su tamsiais plaukais buvo tokia skaisciai oranzine, gal ir tiko nes tokia "chemine" spalva, dar labiau sviecianti nei cia doh.gif
user posted image

o netinkancios nei tada nei tuo labiau dabar visos siltesnes rudesnes oranzines
user posted image
Papildyta:
nesuprantu kodel randu spalvas tik didziuliais paveiksliukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 15 rugsėjo 2010 - 14:44
QUOTE(Katrix @ 2010 09 15, 15:42)
Na va, radau viena nuotrauka, baisiai [/img]

Manau, kad vasara, jei mano monitorius neiškraipo, nuotraukoje matau pilkus plaukus 4u.gif Antakiai irgi vasariški.
Tarp kitko, dukrelė irgi vasara ax.gif
QUOTE(Odora @ 2010 09 15, 15:45)
idomu  g.gif
ta kur man tiko su tamsiais plaukais buvo tokia skaisciai oranzine, gal ir tiko nes tokia "chemine" spalva, dar labiau sviecianti nei cia doh.gif

Tamsūs plaukai - tai nebūtinai žiemos tipas, gali būti ir vasara, ir ruduo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 16:32)
Manau, kad vasara, jei mano monitorius neiškraipo, nuotraukoje matau pilkus plaukus  4u.gif Antakiai irgi vasariški.
Tarp kitko, dukrelė irgi vasara  ax.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Na as irgi priskirciau save gal vasaros tipui, taciau plaukai tikrai ne i pilkuma, kaip ir sakiau varini atspalvi turi.
Radau dar viena nuotrauka, gal cia matosi
dar as
Atsakyti
Katrix, pirmosios nuotraukos nemaciau, bet paskutinej kokios grazios visos trys bigsmile.gif

dontstop, ziema dar skirstosi i ryskia ir neryskia ziema? Kaip atskirt kuri esu?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 15, 16:46)
Katrix, pirmosios nuotraukos nemaciau, bet paskutinej kokios grazios visos trys bigsmile.gif

Aciu labai 4u.gif Cia musu trys kartos blush2.gif Nuotrauku ilgai laikyti nesinori, ypac kai ne tik mano vienos, tai ir istriniau iskart po dontstop komentaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 09 15, 16:42)
Aciu uz atsakyma  4u.gif Na as irgi priskirciau save gal vasaros tipui, taciau plaukai tikrai ne i pilkuma, kaip ir sakiau varini atspalvi turi.
Radau dar viena nuotrauka, gal cia matosi
dar as

Na aš ir čia matau pilką spalvą g.gif

QUOTE(Malena @ 2010 09 15, 16:46)

dontstop, ziema dar skirstosi i ryskia ir neryskia ziema? Kaip atskirt kuri esu?

Skirstosi į šaltą, ryškią ir tamsią 4u.gif
Šaltas potipis: juodi su mėlynu atspalviu plaukai, balta oda, žydros/tamsiai pilkos/violetinės akys
Ryškus potipis: juodi plaukai, šviesi permatoma oda, žalios/ryškiai mėlynos/ryškiai violetinės akys
Tamsus potipis: tamsiai rudi/juodi plaukai, tamsi oda, tamsiai rudos/juodos akys
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 17:48)
Šaltas potipis: juodi su mėlynu atspalviu plaukai, balta oda, žydros/tamsiai pilkos/violetinės akys
Ryškus potipis: juodi plaukai, šviesi permatoma oda, žalios/ryškiai mėlynos/ryškiai violetinės akys
Tamsus potipis: tamsiai rudi/juodi plaukai, tamsi oda, tamsiai rudos/juodos akys

Aciu, as gaunuosi ryskus potipis biggrin.gif
Atsakyti
Na aš ir čia matau pilką spalvą  g.gif
Skirstosi į šaltą, ryškią ir tamsią  4u.gif

Donstop, manai Katrix vasara? g.gif Ten kur jos visos 3, plaukai man rudoki, o ar ne ruduo ji. Ir berods strazdaneles matau. Na gal as ir neteisi g.gif
Katrix, ar nedarete testo? 4u.gif Jeigu esate ruoduo ir sakote netinka rudens spalvos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 15 rugsėjo 2010 - 17:52
Pagalvojau kad mano klausimas cia butu i tema. Vis matau reklamuojant "Discounter" drabuziu muge. Pernai irgi vyko. Ar kas esat buve? Ar verta ten apsilankyt?
Atsakyti
Na aš ir čia matau pilką spalvą  g.gif

Aisku is nuotraukos sunku nustatyti, bet ne pilka tikrai 4u.gif

QUOTE(fuksė @ 2010 09 15, 18:49)
Donstop, manai Katrix vasara?  g.gif Ten kur jos visos 3, plaukai man rudoki, o ar ne ruduo ji. Ir berods strazdaneles matau. Na gal as ir neteisi g.gif
Katrix, ar nedarete testo?  4u.gif Jeigu esate ruoduo ir sakote netinka rudens spalvos?  g.gif

Aha, rudi ir strazdanos yra ax.gif . Testa dariau, iseina lyg ir ruduo, nu bet spalvos man netinka, net motina siandien kankinau, tai pasake, kad jos nuomone irgi netinka man tos spalvos.
As ilgai galvojau, kad esu grynas ruduo, bet pvz. makiaze neprilipo man silti atspalviai, labiau tinka salti. Gal koks rudens potipis, nezinau net, pati pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 15, 18:49)
Donstop, manai Katrix vasara?  g.gif Ten kur jos visos 3, plaukai man rudoki, o ar ne ruduo ji. Ir berods strazdaneles matau. Na gal as ir neteisi g.gif
Katrix, ar nedarete testo?  4u.gif Jeigu esate ruoduo ir sakote netinka rudens spalvos?  g.gif

Aš visgi manau, kad vasara, potipis soft g.gif
Štai parinkau iš straipsnių pavyzdžių, kaip atrodo toks tipas
user posted image
user posted image

It palyginimui, vario spalvos plaukai, tipas ruduo
user posted image
user posted image

Skirtumas tame, kad pirmu atveju tarsi išblukusi, išskalbta bendra išvaizda (prašom nesupykt dėl tokių epitetų 4u.gif ), užtat tinka prislopintos, prigesintos, maišytos spalvos. Antru atveju ryški vientisa plaukų spalva reikalauja ryškių, sodrių drabužių spalvų smile.gif

Spalvytės soft summer tipui tokios:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2010 09 15, 20:10)
Aisku is nuotraukos sunku nustatyti, bet ne pilka tikrai  4u.gif
Aha, rudi

Nerudi smile.gif Nežinau, kodėl daugelis tokią spalvą įvardina kaip rudą g.gif Rudi plaukai tokie:
user posted image
user posted image
user posted image

O jūsiškiai rusvai pilkšvi 4u.gif Aš tikrai nenoriu kabinėtis prie terminologijos, bet šiuo atveju tai kliūdo nustatyti jums tinkančias spalvas 4u.gif
Atsakyti