Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Diskutuojame toliau 4u.gif
Papildyta:
Sophi:

Spalvos, tinkančios tamsiai vasarai
user posted image

o čia spalvytės, tinkančios rudaakei vasarai
user posted image

na, ir šviesiai vasarai, palyginimui, taip sakant
user posted image

Papildyta:
Mezgimo forume Osinkoj radau lobynus biggrin.gif
tema apie vasaros tipą
pavasario
žiemos
rudens
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 13, 10:42)
Sophi:
Spalvos, tinkančios tamsiai vasarai

Ačiū - žodžiu, juodą reik man pamiršt g.gif O gal bent kelnės juodos galimos, nes jei visai nieko - neišgyvensiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 13 rugsėjo 2010 - 09:44
Kadangi rusiškai skaitančių temoje nedaug, iškelsiu šį bei tą 4u.gif Temos milžiniškos, vien apie vasarą 131 psl biggrin.gif

Bazinės vasaros spalvos:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 09 13, 10:44)
Ačiū - žodžiu, juodą reik man pamiršt g.gif O gal bent kelnės juodos galimos, nes jei visai nieko - neišgyvensiu rolleyes.gif

Galima pasilikt juodą kelnėms, batams, rankinėms, diržams, sijonams ir tt - viskam, kas ne prie pat veido 4u.gif
Atsakyti
Tai koks gi as ruduo jei man juoda daug labiau tinka prie veido nei tamsiai ruda doh.gif Nors plaukai tamsiai rudi ir jie man tinka, o va liemene tamsiai ruda netinka ax.gif
Atsakyti
Kapsulių pavyzdžiai vasaros tipui:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2010 09 13, 10:50)
Tai koks gi as ruduo jei man juoda daug labiau tinka prie veido nei tamsiai ruda doh.gif  Nors plaukai tamsiai rudi ir jie man tinka, o va liemene tamsiai ruda netinka ax.gif

O kas labiau tinka:
mėlyna ir pilka ar
auksinė smėlio ir vidutiniškai ruda?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 13, 10:56)
O kas labiau tinka:
mėlyna ir pilka ar
auksinė smėlio ir vidutiniškai ruda?

Vienareiksmiskai melyna ir pilka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 13, 11:05)
Vienareiksmiskai melyna ir pilka smile.gif

Tadu ne ruduo schmoll.gif Arba žiema, arba tamsi vasara 4u.gif
Va testukas, ką jis parodė?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 13, 11:09)
Tadu ne ruduo  schmoll.gif  Arba žiema, arba tamsi vasara  4u.gif
Va testukas, ką jis parodė?

Winter biggrin.gif As taip ir maniau visa gyvenima, o jus subalamutinot, kad as ruduo. Vien pagal tamsiai rudus plaukus kuriu atspalvis link siltesnio. Kaip dziaugiuosi, kad visgi ziema, man patinka sis tipas thumbup.gif
Atsakyti
man tai buvo amziaus atradimas, kai supratau, kad man sita spalva tinka
buvau isitikinus 150% kad cia zalia ir zalia man ne pro kur, o pameginau ir ziuriu labai grazu, ir dabar matau vasaru paletese sia spalva, reiskia dar akis turiu ir pataikau kazkiek su spalvom smile.gif
kaip jos svarkelis, turiu toki salikeli ir siek tiek ryskesni megztuka ir auskarus biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
tas forumas net ir rusiskai neslebizavojant tikras lobynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 13, 11:13)
Winter biggrin.gif  As taip ir maniau visa gyvenima, o jus subalamutinot, kad as ruduo. Vien pagal tamsiai rudus plaukus kuriu atspalvis link siltesnio. Kaip dziaugiuosi, kad visgi ziema, man patinka sis tipas thumbup.gif

Na žiemos plaukų atspalvis turi būti šaltas g.gif
Atsakyti
Kažkada dar studijų laikais su viena stiliaus "darymo" studija tyrinėjome tipus. Ir man nustatė tokį netradicinį tipą "karališka žiema". Kuomet esu žiemos tipas, tačiau tinka dauguma spalvų, išskyrus: tam tikro atspalvio chaki ir plytos spalva. Viskas. Visos kitos tinka. Jei yra panašaus tipo - draugaukim biggrin.gif

Labai įdomi ir aktuali tema. smile.gif
Atsakyti
prisiskaicius apie tipus tipu tipus....
man net kilo noras pasidaryti ta spalvu parinkima, ar yra kas LT gerai daro (na ne manikiurininke paskaicius tris straipsnius ta tema) kiek gali kainuoti?
Atsakyti