Tai koks gi as ruduo jei man juoda daug labiau tinka prie veido nei tamsiai ruda Nors plaukai tamsiai rudi ir jie man tinka, o va liemene tamsiai ruda netinka
Tai koks gi as ruduo jei man juoda daug labiau tinka prie veido nei tamsiai ruda Nors plaukai tamsiai rudi ir jie man tinka, o va liemene tamsiai ruda netinka
Winter As taip ir maniau visa gyvenima, o jus subalamutinot, kad as ruduo. Vien pagal tamsiai rudus plaukus kuriu atspalvis link siltesnio. Kaip dziaugiuosi, kad visgi ziema, man patinka sis tipas
man tai buvo amziaus atradimas, kai supratau, kad man sita spalva tinka buvau isitikinus 150% kad cia zalia ir zalia man ne pro kur, o pameginau ir ziuriu labai grazu, ir dabar matau vasaru paletese sia spalva, reiskia dar akis turiu ir pataikau kazkiek su spalvom kaip jos svarkelis, turiu toki salikeli ir siek tiek ryskesni megztuka ir auskarus Papildyta: tas forumas net ir rusiskai neslebizavojant tikras lobynas
Winter As taip ir maniau visa gyvenima, o jus subalamutinot, kad as ruduo. Vien pagal tamsiai rudus plaukus kuriu atspalvis link siltesnio. Kaip dziaugiuosi, kad visgi ziema, man patinka sis tipas
Kažkada dar studijų laikais su viena stiliaus "darymo" studija tyrinėjome tipus. Ir man nustatė tokį netradicinį tipą "karališka žiema". Kuomet esu žiemos tipas, tačiau tinka dauguma spalvų, išskyrus: tam tikro atspalvio chaki ir plytos spalva. Viskas. Visos kitos tinka. Jei yra panašaus tipo - draugaukim
prisiskaicius apie tipus tipu tipus.... man net kilo noras pasidaryti ta spalvu parinkima, ar yra kas LT gerai daro (na ne manikiurininke paskaicius tris straipsnius ta tema) kiek gali kainuoti?