Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugęs nagas ir pūliuojantis pirštukas

Mano mažučiui buvo kojų nagiukai supūliavę, tai gydytoja patarė nekirpti užapvalintai kraščiukų, o palikti kampučius ilgesnius, nes jie įauga į odytę ir tada atsiranda pūlinukai. Nors tokiu atveju nagiukai ilgesni lieka, bet užtai bėdos nėra.
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2007 02 19, 21:31)
Mano mažučiui buvo kojų nagiukai supūliavę, tai gydytoja patarė nekirpti užapvalintai kraščiukų, o palikti kampučius ilgesnius, nes jie įauga į odytę ir tada atsiranda pūlinukai. Nors tokiu atveju nagiukai ilgesni lieka, bet užtai bėdos nėra.

bet ka db daryti kad praeiu?
Atsakyti
as tai savo mazajai kirpau tik pora kartu daugiau nebekerpu, nes jie tokie mazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra2 @ 2007 02 19, 21:19)
nukirpau savo maziukui nagiukus ir po poros dienu pastebejau,kad prie nagiuku paraude ir patine,o db ir uzpuliavo .nuo ko galejo taip atsitikt?gal kam taip buvo?gal kas galit patart ka daryt?

buvo man taip, tiksliau mano pupai blush2.gif . Pirmo mėn proga:) Parodžiau pediatrei, kadangi po raudonumo sekė pūlinukas. Nusiuntė pas chirurgę. Ji mažę paguldė ant opercinio stalo. Gražiai iškirpo, kad dukrytė net nesureagavo:) Apibintavo ir išleido. Šiaip nieko sudėtingo ar skausmingo mirksiukas.gif .

Klausiau, kas tą pūlinuką sukėlė? tai ji sužinojusi kur gimdžiau nestuke.gif , paminėjo, kad jau trečia per 2 sav. su ta pačia priežastimi iš tų pačių gimdymo namų su vaiku ateinu doh.gif . Sakė infekcija. Bet kadangi temperatūros nebuvo, tai ir jokių antibiotikų neskyrė. Pasisekėsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip baisu kai is gimdymo namu parsiveza infekcijas doh.gif .ir kur valdzia ziuri,sirdele skauda, kai pinigai skiriami ne ten kur reikia.tos ligonines greit sugrius visos. greitai bus lauke saugiau gimdyti, bent jau infekciju maziau gal bus.o su naguciais nepersitenkit kirpdamos, tiesiog mamytes dezinfekuokite zirklutes pries tvarkydamos musu maziuku nagucius.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 19, 23:54)
as tai savo mazajai kirpau tik pora kartu daugiau nebekerpu, nes jie tokie mazi g.gif

kazkaip susimasciau g.gif g.gif , kaip tai nebekerpat? tai ilgi nageliai pas leliu ar kaip? g.gif g.gif
Atsakyti
mes su mažuoju kai pakliuvom į ligoninę dėl kraujo užkrėtimo, tai pirmas klausimas buvo ar neturi žaizdelių ar pūlinukų prie nagiukų. Ir mes atrodo ligoninėj bacilą pasigavom gimdymo arba skiepijimo metu g.gif
kartais pūlinukų atsiradimas gali rodyti ne netinkamą nagiukų kirpimo būdą, bet nors truputį ten įbrėžus kraujo reakciją-silpnas kraujukas ir dar kažkas, nebepamenu ką dar ligoninėj pasakojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 02 20, 09:18)
kazkaip susimasciau  g.gif  g.gif , kaip tai nebekerpat? tai ilgi nageliai pas leliu ar kaip? g.gif  g.gif

as cia mintyse turejau koju nagucius, rankyciun nagucius kerpu 2 kartus per savaite, nes braizosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 20, 09:16)
as cia mintyse turejau koju nagucius, rankyciun nagucius kerpu 2 kartus per savaite, nes braizosi. ax.gif

ai kojyciu tai as ir retai kerpu, gal kokius 3 kartus esu kirpus, bet jau reiktu vel patrumpint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 02 20, 11:42)
ai kojyciu tai as ir retai kerpu, gal kokius 3 kartus esu kirpus, bet jau reiktu vel patrumpint blush2.gif

ar kojyciu pirstuku nagucius visus apkerpi?
as tai tik didziojo pirsto nagucius, nes kitu nera ka ten kirpti, ui kokie maziukai.
Atsakyti
sveikos mamos,

siandien prausdama mazyli, karpydama jo nagiukus pastebejau apie nagiukus, eilute aplink tokius kaip spuogelius, pusleles... ir beveik ant kiekvieno! siaubas kaip issigandau blink.gif , ar kam nors yra taip buve? ir zinot kas tai?
labai aciu uz atsakyma smile.gif

Atsakyti
manajam buvo pulinukai, kurie sukietejo ir nukrito. chirurge apreke kam vaiko neprausiu ir laikau purvinu - tipo ten nesvarumai...nors gyd vaiko mate kad pulinukai... nu nzn, bandyk pas gyd eit pasitart...
Atsakyti