Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai

QUOTE(Vidax @ 2007 09 14, 17:35)
Labai grazios nuotraukos!  wub.gif
O jaunosios sypsena!  rolleyes.gif  VERTA MILIJONO!!!!!!!!!!!!!!
thumbup.gif

blush2.gif ačiukas Vidax už gražius žodžius 4u.gif

QUOTE(Lock @ 2007 09 14, 17:57)
Na tikrai nesmagu, kai merginos bijo įdėti savo nuotraukas dėl galimos kritikos  verysad.gif

Buvo čia prieš kurį laiką atsiradusių kandžių pasisakymų, bet dabar situacija yra kitokią drinks_cheers.gif Ir smagu kad atsiranda vis naujų nuotraukėlių, iš kurių pasisemiama naujų idėjų ar kurios padeda išsirinkti fotografą thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(storm_audra @ 2007 09 14, 19:47)
Idesiu ir as musu brangiausios sventes nuotraukeles  blush2.gif .

Gražios nuotraukos storm_audra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilee @ 2007 09 14, 13:47)
na ir as savo nuotraukytes bandau ideti gal kas pavykas blush2.gif  http://public.fotki....ai/img0232.html

ar jusu vestuviu tik nefotografavo Lena ir Andrius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 09 14, 17:57)
Na tikrai nesmagu, kai merginos bijo įdėti savo nuotraukas dėl galimos kritikos  verysad.gif Man tai visos nuotraukėlės gražios, kiekviena nuotaka savotiškai graži, ir rūbai ir visa kita, tad net nekomentuoju, kad va tos gražu, tos dar gražiau, nes man visos gražu smile.gif Nemačiau dar negražių nuotraukų ar negražių jaunųjų  blink.gif

schmoll.gif oi,tikrai ne del kritikos,o tik del to,kad nera i ka akis paganyti rolleyes.gif Tik del to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2007 09 14, 20:11)
dieve, kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ir jaunieji ir suknele  wub.gif  bigsmile.gif  viskas bigsmile.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 14, 19:59)
Labai grazi pora esate.. Sveikinu...... 4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Labai grazu... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif aciukas 4u.gif jusu taipogi super nuotraukytes thumbup.gif diziausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fantasyja @ 2007 09 14, 20:11)
dieve, kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ir jaunieji ir suknele  wub.gif  bigsmile.gif  viskas bigsmile.gif

diziausi sveikinimai 4u.gif abu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgine @ 2007 09 14, 20:45)
ar jusu vestuviu tik nefotografavo Lena ir Andrius? g.gif

nea buvo Egidijus
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 09 14, 21:07)
schmoll.gif oi,tikrai ne del kritikos,o tik del to,kad nera i ka akis paganyti rolleyes.gif Tik del to ax.gif

kaip gali nebuti i ka akis paganyti....?jugi vestuves tai pasaka kekvienos moters svjone blush2.gif ir tu nenori pasidalinti savo stebukleliu su visom g.gif
Atsakyti
na ir jaunuju grozis swoon.gif wub.gif nebuvau cia pora dieneliu tai siandien akys raibsta nuo tokiu groziu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilee @ 2007 09 14, 13:47)
na ir as savo nuotraukytes bandau ideti gal kas pavykas blush2.gif  http://public.fotki....ai/img0232.html

Labai grazu dowilee wub.gif . Tokia neviskiskai tradicine nuotaka thumbup.gif , tas man labai patinka, nes ir pati buvau ne visai tradicine biggrin.gif . Siauliuose tuoketes?
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 09 15, 17:31)
Labai grazu dowilee wub.gif . Tokia neviskiskai tradicine nuotaka  thumbup.gif , tas man labai patinka, nes ir pati buvau ne visai tradicine  biggrin.gif . Siauliuose tuoketes?

dekui tau erikkute,taip mes abu siaulieciai smile.gif o kur tvo nuotraukytes ?noreciau paziureti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilee @ 2007 09 15, 17:52)
dekui tau erikkute,taip mes abu siaulieciai  smile.gif o kur tvo nuotraukytes ?noreciau paziureti blush2.gif  mirksiukas.gif

Mes irgi Siauliuose pragyvenom apie 6 metus, myliu si miesta. As savo buvau senai idejus, bet jei labai nori paziureti, galiu atsiusti nuoroda az rolleyes.gif
Atsakyti
aciu visom uz grazius zodzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 09 14, 12:24)
Musu nuotraukso visiskai nepatiks cia esancioms, nes jos pozuotos, nemeniskos ir t.t., ir t.t. rolleyes.gif Todel ir nededu visai smile.gif

na jau na, aggate, bent jau kokias 5 isrink ir ymesk mums pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 15, 22:51)
na jau na, aggate, bent jau kokias 5 isrink ir ymesk mums pasirodyti  bigsmile.gif

g.gif gerai jau, gerai.Stai tos 5 nuotraukeles lotuliukas.gif
vestuviu akimirkos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 rugsėjo 2007 - 10:20