nu tu ir pasneki mes taves lauksim kol tu issidrasinsi.tikrai visos vestuviu nuotraukos yra savotiskai grazios ,nesam gal mes manikenes katros pozuoja virseliui
Na tikrai nesmagu, kai merginos bijo įdėti savo nuotraukas dėl galimos kritikos Man tai visos nuotraukėlės gražios, kiekviena nuotaka savotiškai graži, ir rūbai ir visa kita, tad net nekomentuoju, kad va tos gražu, tos dar gražiau, nes man visos gražu Nemačiau dar negražių nuotraukų ar negražių jaunųjų
Na tikrai nesmagu, kai merginos bijo įdėti savo nuotraukas dėl galimos kritikos Man tai visos nuotraukėlės gražios, kiekviena nuotaka savotiškai graži, ir rūbai ir visa kita, tad net nekomentuoju, kad va tos gražu, tos dar gražiau, nes man visos gražu Nemačiau dar negražių nuotraukų ar negražių jaunųjų
Idesiu ir as musu brangiausios sventes nuotraukeles . Jei kas gaudotes ideju, patarciau butinai paziuret 4 ir 70 nuotraukas. Aisku, kiekvienam pagal skoni, bet man patiko
Labai grazi pora esate.. Sveikinu...... Papildyta:
QUOTE(storm_audra @ 2007 09 14, 19:47)
Idesiu ir as musu brangiausios sventes nuotraukeles .
Jei kas gaudotes ideju, patarciau butinai paziuret 4 ir 70 nuotraukas. Aisku, kiekvienam pagal skoni, bet man patiko