Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai

labai dėkui, mergaites, uz pagyrimus 4u.gif tikrai labai malonu ir gera pasidarė, kad ir jums (ne tik man) patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukele @ 2007 09 07, 06:08)
labai dėkui, mergaites, uz pagyrimus  4u.gif  tikrai labai malonu ir gera pasidarė, kad ir jums (ne tik man) patinka  blush2.gif

Man ir labai grazhu viskas atrode, gal gal ishduot savo fotografa???
Atsakyti
labai labai aciu uz komplimentus, sukneles ieskojau paprastos, o su savaja jauciausi labai patogiai smile.gif lauksim kitu nuotaku nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber: 07 rugsėjo 2007 - 14:25
Nuostabios visu mergaiciu nuotraukos wub.gif 4u.gif ,grazu ziureti wub.gif thumbup.gif
Gal kada ir savasias parodysiu bigsmile.gif ,kazkaip nedristu dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2007 09 07, 13:52)
Man ir labai grazhu viskas atrode, gal gal ishduot savo fotografa???

mus fotografavo Anatolijus Samoilenko. jo internetinis psl: www.vestuviu-fotografas.lt.
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2007 09 07, 15:35)
Nuostabios visu mergaiciu nuotraukos wub.gif  4u.gif ,grazu ziureti wub.gif  thumbup.gif

na parodyk, labai jau idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 09 07, 17:06)
na parodyk, labai jau idomu mirksiukas.gif

bandysiu parodyti biggrin.gif ,tik reikia ismokti kaip ikelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2007 09 07, 17:27)
bandysiu parodyti biggrin.gif ,tik reikia ismokti kaip ikelti blush2.gif

tai tu sukelk pvz. i www.fotki.com ir idek cia nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2007 09 07, 13:35)
Nuostabios visu mergaiciu nuotraukos wub.gif  4u.gif ,grazu ziureti wub.gif  thumbup.gif

parodyk, parodyk mirksiukas.gif po planavimu malonu matyti ka pasirodom kas mes tokios ir kaip svente atrode bigsmile.gif
Atsakyti
Tikiuosi iseis man nukopinti nuorada bigsmile.gif ,cia tik mazyte dalis musu vestuviu nuotrauku wub.gif ,tik turiu dideli prasyma blush2.gif nepeikit,jei kazkas nepatiks,juk nei vienai nesinori girdeti ka nors blogo apie savo vestuves 4u.gif http://public.fotki.com/sandryte24/
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2007 09 08, 21:05)
Tikiuosi iseis man nukopinti nuorada bigsmile.gif ,cia tik mazyte dalis musu vestuviu nuotrauku wub.gif ,tik turiu dideli prasyma  blush2.gif  nepeikit,jei kazkas nepatiks,juk nei vienai nesinori girdeti ka nors blogo apie savo vestuves 4u.gif http://public.fotki.com/sandryte24/

lb grazu, sandryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2007 09 08, 21:27)
lb grazu, sandryte  wub.gif

blush2.gif dekui 4u.gif
Atsakyti