Nesvietiškai gražiai parašyta ir papasakota!
Nu a negėda LM mane seną žavią raganą priversti ašarėlę nubraukti????
O prisiminus tą laukimą Kupstuko "atvykimo" ir visos kitos su tuom susijusios istorijos, mieli malonūs prisiminimai ir ši knyga verta skaitymo ir po Kupstukui ir Žnybukui
O prisiminus tą laukimą Kupstuko "atvykimo" ir visos kitos su tuom susijusios istorijos, mieli malonūs prisiminimai ir ši knyga verta skaitymo ir po Kupstukui ir Žnybukui
labai grazu
Labai... Labai grazi istorija
Aukit sveikos ir laimingos
Aukit sveikos ir laimingos
Bepritiškai graži istorija, parašyta tiesiog meistriškai. Buvo be galo malonu skatyt
Būkit sveiki ir laimingi
Būkit sveiki ir laimingi
QUOTE(Baba_Jaga @ 2010 11 27, 01:43)
Nu a negėda LM mane seną žavią raganą priversti ašarėlę nubraukti????
a tikrai? tai gal tikrai turiu talentą?
Ačiū už bučinukus, laimintus raganaitės
QUOTE(labai.gera.mergaite @ 2010 11 27, 10:53)
labai grazu
ačiū
QUOTE(granny @ 2010 11 27, 13:44)
ačiū, stengiamės visi būt labai laimingi
QUOTE(Evelinute:) @ 2010 11 27, 16:28)
Bepritiškai graži istorija, parašyta tiesiog meistriškai. Buvo be galo malonu skatyt
Būkit sveiki ir laimingi
Būkit sveiki ir laimingi
QUOTE(**karina** @ 2010 11 28, 16:24)
....
i | Ši istorija 2010 m. RUDENS konkurse "Mano gimdymo istorija" laimėjo III-ąją vietą! |
LM, nuoširdžiausi sveikinimai
Oi,
LM,tu kaip visada nepakartojama skaiciau ir atsiminiau,kaip visos laukem TB kartu su tavimi.aukit svikuciai ir diduciai