Įkraunama...
Įkraunama...

Kai išskrenda gandrai...

Nuostabesnes istorijos nesu skaiciusi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif wub.gif .Labai ...labai nuostabiai aprasei auksiukes atejima i si pasauli wub.gif wub.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif

...kai iskrenda gandrai...tikrai...na kaip grazu,kai jie isskrisdami palieka zmonems stebuklelius wub.gif
Atsakyti
Man truksta zodziu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif verkiu negaliu sustoti cray.gif
Atsakyti
...little mary... karsta.gif niu ir prirasei mergyt biggrin.gif pavargau net skaityti lotuliukas.gif

betgrazu grazu grazu wub.gif wub.gif wub.gif

laimes ir sveikaos jusu znybiskai seimynelei wub.gif ir kad Deimantas sesei demesio nepavydetu wub.gif
Atsakyti
Na, prisipažįstu - su polėkiu, aš su polėkiu hihihi.gif doh.gif lotuliukas.gif

Čia neskirta kantrybės neturinčioms ax.gif biggrin.gif Juk iškart matos, jog reikia litrą kavos ar arbatos pasidaryt hihihi.gif

Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte wub.gif
Aukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokia graži istorija wub.gif Šiek tiek primena mano antro vaikučio: aš lygiai taip be skausmo gimdžiau, o ir tarp broliukų panašus amžiaus skirtumas 4u.gif
Atsakyti
jus gal rasytoja? jeigu ne tai rekomenduoju ja tapti, as jusu knygas skaityciau ir skaityciau 4u.gif
Atsakyti
Labai jautri, šilta istorija wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai Jūsų šeimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija 4u.gif Aukit sveikos ir dideles wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai labai labai super! Verta auksciausio apdovanojimo! Rasymo stilius-super, kaip knyga skaiciauir atsitraukt negalejau. laimes jum visiem!

O ka reiskia znyba? smile.gif
Atsakyti