Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

Na ką, kadangi savo skelbimų temose beveik bendrauti nebegalima, ateinu čia ax.gif
o pasirodyti tai norisi ir man blush2.gif lotuliukas.gif
paskutinieji mano darbeliai...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nors ir mazai cia gal dekupazo, bet vis tiek pasirodysiu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aistullka, labai dailūs padėkliukai su citrinomis, bet ma nviduje dėžutės tie lapeliai nepatinka, kad nesusilieja su fonu, aplinkui ir tarp jų balta ax.gif Dėžutė ir kiti padėkliukai labai dailūs, nesupyk, man dvelkia sobieskiškumu, net skilimas toks pat rolleyes.gif blush2.gif
Džiuga+, kukliai, bet labai dailiai, graži pakabėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 10 07, 10:45)
rug_gele, super laikrodukas, neperkrautas, linksmas, dailus  thumbup.gif

aciukas JENIFER 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 05, 14:03)
O cia jusu teismui vyriska dezute " Medziokle"
servetele, pritapymai, viduje beicuota

Biriusa, koks grožis! Kaip tas skeldėjimas vietoj, labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rimute7 @ 2010 10 05, 17:01)

Recenzijos parašytos, laikas pasirodyti pačiai. Darbas atliktas senokai, jau iškeliavo, bet, atrodo, dar nepublikuotas plačiajai visuomenei ax.gif ...

Rimut, geros spalvos ir derinys thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2010 10 06, 16:23)
[url=http://www.radikal.ru][img]

Sobieska, tavo žieminius darbelius pavadinčiau "Spalvota žiema" drinks_cheers.gif Jaukus grožis smile.gif
Papildyta:
Raseleb, Otema, dailūs darbeliai 4u.gif

O aš
Retro berniukišką krikštadėžę padariau smile.gif Ir madingas juostytes pritvirtinau, bet, kaip visada, a la bus_ka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
bus ka dėžutė labai labai patiko wub.gif
dėkui tau už pagyrimus wink.gif

bus ka, noriu paklausti, su kuo ten krašteliai krikštadėžės apdailinti?
aistullka puikūs padėkliukai, taip ir norisi pasidėjus juos, atsigerti citrinų arbatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otema: 07 spalio 2010 - 18:28
Otema, ačiu smile.gif , tai konturai
Atsakyti
bus_ka, as apsalus...kaip grazu...nors konturiuku siek tiek buciau ir maziau dejusi, bet labai, labai thumbup.gif
Atsakyti
Laba. bus_ka, na tie kontūriukai užkabino thumbup.gif, bet jau taip lygiai ir vienodus sukabinai thumbup.gif thumbup.gif . Labai graži dėžutė, gražūs dryžiukai, labai patiko ornamentas po užraktu wub.gif . Puikus darbas thumbup.gif .
Dėkui už mano darbo įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
Jau kaip ramu cia buvo vasara ir kaip dabar visos darbuojais biggrin.gif malonu ziuret, kai neuzsuki vis naujoviu ir vienas uz kita grazesnis darbelis wub.gif

Kita mama, labai patiko segtukai ypac ruzavi ir paskitiniai su boruzelem thumbup.gif

NeLna, man labaipatiko vazonelis bigsmile.gif
Raseleb, jau esu sakius tau apie tavo dezute bet cia ziuriu ir pakabos su skirtukais...nu pasakiskas svelnumas...noreciau saviskei tokio wub.gif

Otema, na as apakus, jei su vyno taure tokius sedeurus padarai tai kas bus be vyno biggrin.gif labai grazu, as per sia vasara taip ir neprisiruosiau savo pinta krpesiuka dekoruoti doh.gif

Aistulka, o man tai tavo padekliukos viskas patinka thumbup.gif Dezute irgi ziemiska, bet manau lakas su smulkiais blizguciais priduotu tavo sniegui ipatingo blizgesio mirksiukas.gif

Dziuga+, pakabele nuostabi wub.gif

Bus_ka, superine dezute, tik man atrodo per isorines briaunas labaiu tiktu auksines spalvos konturiukas. Bet lenkiu galva pries tavo kantrybe ir kuropstuma taip lygiai ir graziai padarei wub.gif

Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 10 07, 20:32)
Otema, ačiu smile.gif , tai konturai
tie kontūrai gatavi parsiduoda? kažkaip nemačiau nieko pan. ...
Otema, na as apakus, jei su vyno taure tokius sedeurus padarai tai kas bus be vyno labai grazu, as per sia vasara taip ir neprisiruosiau savo pinta krpesiuka dekoruoti
biriusaprajuokinai.. lotuliukas.gif tuo metu pakili tokia nuotaika buvo, lengvai darbas ėjosi...pas mane darbukai kolkas nieko ypatingo, paprastai be jokių "zakrantasų"..nelabai dar turiu priemonių užsipirkus.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otema: 07 spalio 2010 - 19:08
QUOTE(bus_ka @ 2010 10 07, 17:46)
O aš Retro berniukišką krikštadėžę padariau smile.gif Ir madingas juostytes pritvirtinau, bet, kaip visada, a la bus_ka biggrin.gif

... koks groooozis wub.gif , o jau kruopsciai viskas, ciki ciki... 4u.gif

Jennifer, biriusa - smagu, kad tarp tiek puikiu darbu ir mano smulkmeneles pastebetos blush2.gif
Atsakyti