Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

Oh.... norėčiau būti Darija......

NeLina, labai gražiai vienkomponentis suskilęs 4u.gif Ir veidrodėlis simpatiškas.

Raseleb, thumbup.gif

Sobieska, nu fainiai, fainiai... ypač tas skrituliukas su juostelėm čiotkas (žėk, dar imsiu ir šitai nusiplagijuosiu g.gif ax.gif )
Atsakyti
[quote=Raseleb,2010 10 06, 15:54]
Murzius by versus*

Arbatos dėžutė "Iš močiutės skrynios"

Labai miela si dezute wub.gif Gal kad prie dusios tokie murziai.. Nors ir ruzavos smulkmeneles savaip pakeri.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 10 05, 10:35)

lotuliukas.gif prajuokinai, visiems savo, geriau isiziurejus ten abecele visa yra,nuotraukose nelabai beisiziuri cool.gif 4u.gif

QUOTE(rimute7 @ 2010 10 05, 17:01)

aciukas, liabai pamalonino tokie perskaityti zodiai 4u.gif wub.gif
nors man afrikiniai motyvai kazkaip nelabai, bet cia graziai ta servetele isipaisius,vaza superine thumbup.gif

QUOTE(Kita mama @ 2010 10 05, 23:34)

aciukas 4u.gif , o tokiu dezuciu net nezinau kur bera, nes pirkta siauliuose geliu parduotuvelej ir pries kelis metelius, o dabar uzkliuvo uz akiu, buvo baisi baisi numurzinta, tik gaila ne murziuku stiliuje rolleyes.gif o kas gavosi jau matet biggrin.gif
segtukai thumbup.gif
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 06, 18:10)

aciukas 4u.gif oi koks uraganas ten praejo jau nebesuprasi doh.gif lotuliukas.gif

o daba galvoju, sobieska atrodo su padekliukais buvai, niu kaledos grazu thumbup.gif suskambo varpeliai galvoj, ir priminimas kad sventes nepamatysi ir ateis, reik kazka daryt drinks_cheers.gif rolleyes.gif
dar kas cia krito i aki Raseleb murzius grazuolis,niu reikes vel ka eiti pamurzinti, kai pasiziuri i toki grozi wub.gif ai ir pakabeles buvo thumbup.gif , ir galima klausimeli kaip uzrasiukai daryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 10 06, 21:16)
dar kas cia krito i aki Raseleb murzius grazuolis,niu reikes vel ka eiti pamurzinti, kai pasiziuri i toki grozi  wub.gif ai ir pakabeles buvo thumbup.gif , ir galima klausimeli kaip uzrasiukai daryti  tongue.gif

Kita mama, Tallina, aurelija_ma dėkui už mielius žodelius mirksiukas.gif Jau tiek murzinau, buvau nuleidusi rankas, maniau nesigauna to ko noriu, bet Versus* padrąsino 4u.gif
O pakabėlėse užrašai spausdinti, bet po to perpiešti
Atsakyti
user posted image labas rytas,
įmetu "kašiką" prisikėlusį antram gyvenimui...nieko "blatno" alia vistiek šis tas. Debiutuoju su pirmąja įkelta nuotrauka.. ax.gif
Atsakyti
otema superinis debiutas...o ir daiktas naujas thumbup.gif
Atsakyti
Raseleb, campari*, Kita_mama aciu uz gera zodi mano smulkmenelems 4u.gif

Raseleb saunus rinkinukai mergaitems, o ypac-murziuke dezute wub.gif mmmm
campari* cia kazkas sake, kad padekliuku spalvos nepatinka... o man ir spalvos, ir visuma darbelio labai labai patiko 4u.gif
otema waaau, kiek darbo ideta!!!! (Tik man idomu, ar neatsoka servetele nuo tokio indo, ji naudojant. Juk jis juda, kraiposi...)
Atsakyti
otema waaau, kiek darbo ideta!!!! (Tik man idomu, ar neatsoka servetele nuo tokio indo, ji naudojant. Juk jis juda, kraiposi...)

lotuliukas.gif žinokit šitą krepšiuką dariau vienoj rankoj laikydama vyno taurę, kitoj teptuką blush2.gif padariau labai greit, nes šis krepšiukas nereikalavo labai kruopšataus atlikimo, todėl " tep šlep" ir gavos biggrin.gif taip, kaip kuriose vietose matosi, kad servetėlė neprigludusi prie pagrindo, bet ideja ir buvo tokia...paskui užlakavau kelis kart, lakas sutvirtino manau pakankamai...jis nejuda, nesikraipo, padarytas iš stangrių, kietų vytelių, stovi šis krepšiukas ant stalo vaikų kambarį, kolkas gyvas;), nors merginos kartais ir ne pagal paskirtį panaudoja biggrin.gif
dėkui sobieska, dėkui NeLina 4u.gif
Atsakyti
Na merginos, dirbate išsijuosusios, eina sau, na šaunuolės, tokių gerų emocijų nuo ryto prisirinkau, pamačiusi jūsų darbelius thumbup.gif
rug_gele, super laikrodukas, neperkrautas, linksmas, dailus thumbup.gif
Kita mama, linksmi segtukėliai, vasariški, bei ir paveikti prie jų yra ką, ar ne? mirksiukas.gif
NeLina, man vazonas labai patiko thumbup.gif
Raseleb, kažkas nerealaus, nu fantastika tavo murziukas, kažkas neapsakomai fantastiškai beprotiško biggrin.gif Nu žiauriai gražu. Ir pakabėlės ir skirtukėliai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif Myliu tavo darbus smile.gif
sobieska, waw, supper, man labai, šitie padėkliukai labai labai thumbup.gif
otema, gražu, bet kiek darbo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
otema, gražu, bet kiek darbo
Jennifer nejuokaukit jūs... lotuliukas.gif darbo čia visiškas minimumas..aš nežinau, gal jūs kitaip įsivaizduojat darbo eigą...
nudažiau krepšį baltai, perkirpau tą servetėlę pusiau, dėjau ir iškarto klijavau,net nekarpius, kitą pusę servetėlės kitai pusei krepšio...ir po visam darbui. Prie šio darbo užtrukau mažiausiai iš visų mano darytų darbukų, kurie yra "SavaManė"
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(otema @ 2010 10 07, 08:42)

smagus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 06, 19:49)
Smulkmenėlės mergaitėms megztančioms ružavą spalvą:

gražu ir miela thumbup.gif
čia visa servetėlė klijuota?
galit pasidalint patirtim,kaip sutvarkot kraštelius? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2010 10 06, 16:23)

begalo jaukus wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Raseleb, aurelija_ma, malonu, 4u.gif ax.gif .
Sobieska, stilius tas pats, tik spalvos truputį kitos. Bet vis tiek žavesio nepraranda, gražuuuu 4u.gif .
Raseleb, labai jau gražios ir mergaitiškos pakabytės wub.gif thumbup.gif .
otema, nu labai smagus atnaujintas krepšiukas 4u.gif . Galės dar tarnaut, naujai "prikeltas" thumbup.gif .
Visom gerų idėjų 4u.gif
Atsakyti