Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

QUOTE(pussycat @ 2010 10 04, 09:43)
Oi, atsiprasau smile.gif
Jennifer, Jusu darbai labai labai grazus!

Ne apie save kalbėjau, man to nereikia, jei tikrai patinka, malonu, o jei tik pagirti, ačiū, nereikia.
Mano akį patraukė, o kai kurie darbeliai ir pakerėjo, apie kai kuriuos, norėjau pasakyti kelis žodelius, jei galima smile.gif
Inga -Monika, man patiko komplektuko paprastumas, dailumas ir suderinamumas wink.gif
grites raudonoji dėžutė, tokia su šarmu ax.gif
versus* na aš tau jau siūliau kurti tavo fanių klubą.... mirksiukas.gif
grali, įdomus darbelis, visai simpatiškas, gudriai pakavojai sendinimo kraštelį po pabarstukais, tik užkliuvo nedekoruotas vidus, dar jis bus dekoruojamas? blush2.gif
Kandi žirnelių dėžutė, skoninga, neperkrauta, dailiai padaryta, mano manymu smile.gif
Aurelija_ma auskarai gražiai suderinta ir pakabinta smile.gif tie kur su pieštukais, iš pradžių pamaniau kad su buteliukais, kiekvienam pagal savo sugedimo laipsnį lotuliukas.gif
auksine, pasakiškos dėžutės, labai labai bigsmile.gif Viskas taip suderinta, nors nemėgstu fotografuotų motyvų, bet nu va tie meškiai pas tave gražiai atrodo, pakabėlė irgi thumbup.gif
sobieska, gražus veltinis, tikrai gražios spalvos, bet man paveiksliukas schmoll.gif spausdintas ir dar fotografija, nu man du minusai, tu gi žinai mano nuomonę, nepyk, bet man ne prie dūšios, o va vidus liux mirksiukas.gif Bet aš gi puikiai suprantu, kad užsakymas yra užsakymas, ane? drinks_cheers.gif
O Dowi dėžutei man kažko trūksta, įtariu, kad ir nekokybiškos nuotraukos daro savo, bet man kažkas truputį ne taip, o kas nežinau, reikėtų rankose paturėti smile.gif
Štai ir viskas, sėkmės visoms darbuose wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 05 spalio 2010 - 09:36
Aciu visoms 4u.gif ... nors tikrai nevertejo...

Jennifer, ten ne fotografija, o dailininko tapytas paveiksliukas 4u.gif O del paskutinio savo poste cituoto man sakinuko tu visiskai teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Efauto, labai patiko dezute bigsmile.gif yaptingai kaip su strukturine pasidarbavai thumbup.gif
Kandi, faina zaisminga arbatine wub.gif
Auksines meskenai pakerejo biggrin.gif nu nerealus man jie lotuliukas.gif
Sobieska, zinai pati, ka kiti be sakytu, as esu tavo styliaus fane ir man si dezute negalejo nepatikti wub.gif

O cia jusu teismui vyriska dezute " Medziokle"
servetele, pritapymai, viduje beicuota
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 05 spalio 2010 - 13:04
QUOTE(Jennifer @ 2010 10 05, 09:35)

auksine, pasakiškos dėžutės, labai labai  bigsmile.gif  Viskas taip suderinta, nors nemėgstu fotografuotų motyvų, bet nu va tie meškiai pas tave gražiai atrodo, pakabėlė irgi  thumbup.gifŠtai ir viskas, sėkmės visoms darbuose wink.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 10 05, 13:03)

Auksines meskenai pakerejo  biggrin.gif  nu nerealus man jie  lotuliukas.gif O cia jusu teismui vyriska dezute " Medziokle"

tie meskiukai ir man patys paciausi wub.gif

medziokle graziii thumbup.gif ir skeldejimas labai vykes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 05, 13:03)
**Efauto, labai patiko dezute  bigsmile.gif yaptingai kaip su strukturine pasidarbavai  thumbup.gif
***O cia vyriska dezute " Medziokle"

**dekoju tau 4u.gif jau galvojau, kad ta dezute visiskai beviltiska, kad daugiau niekas nei geruoju, nei bloguoju apie ja neuzsimine(iskyrus campari*) lotuliukas.gif

*** puikiai pasidarbavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 10 03, 01:49)

prisiprašei biggrin.gif

šonai gražūs. bet va dangtis tai man visai nepatinka, man, baltai varnai, tai atrodo patepliota belekaip ir tiek. kaip būna, kad užtėški netyčia, o paskui tenka maskuot blush2.gif
žodžiu, gavus dovanų apsidžiaugčiau, bet pati nepirkčiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 05 spalio 2010 - 16:04
wub.gif Sobieska , atėjau čia pašnekėti biggrin.gif ...Šuniukai nuostabūs...Bet ta svajinga mergaitė-kūdikis...Nepaprastai žavu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Na ką gi, kritikuoti lengviausia mirksiukas.gif :
do[B]wi[/B], priimk pagyrimą, švelni, graži dėžutė 4u.gif , daug darbelio su ta pasta, tačiau rezultatas pateisina įdėtą triūsą.
Sobieska, kaip visada - gražu, drąsu, wub.gif. Mėlyna+balta+juoda - rafinuota ir "sobieskiška" thumbup.gif . O jeigu jau velti pradėjai, tai gal ir veltinukų sulauksim ?
aurelija_ma, dėžutė Gabrielei tokia paprasta, fainutė, atrodo, ištraukta iš močiutės skrynios ir dar tebeskleidžia močiutės rankų šilumą wub.gif thumbup.gif. Grožis paprastume... ( bet ne prastume ). Auskariukai visi labai labai gražūs thumbup.gif . Esu tyli tavo darbų gerbėja wub.gif ...
Kandi, smagi, graži dėžutė 4u.gif , labai patiko kaip vidų dekoravai, gražiai skilo sendintojas thumbup.gif
auksine, meškučiai labai gražūs wub.gif , tik, jeigu nesupyksi, aš būčiau visus šoniukus dariusi vienodai blush2.gif. O Gėlėtoji dėželė man nuostabi, tikrai "senobinė", išlaikyta wub.gif
efauto, šią dėžutę pavadinčiau "Žiemos karalienės raštai" thumbup.gif . Atrodo tokia trapi, lengvai apsnigta, solidi, dvelkianti kažkokia rimtim ir santūrumu wub.gif. Gražuuuuu...
grite, Raudonoji dėžutė, kaip visada puikus tavo darbas, kitaip negalėjo būti 4u.gif. Man nuo pat pradžių esi santūrumas+elegancija+švelnumas thumbup.gif. Puikiai tinka kontūriukai.
biriusa, labai graži "Medžioklė", tokia vyriška, labai tinka skeldėjimas, gražiai pritapymai atlikti 4u.gif . Šauniai padirbėta thumbup.gif .
Recenzijos parašytos, laikas pasirodyti pačiai. Darbas atliktas senokai, jau iškeliavo, bet, atrodo, dar nepublikuotas plačiajai visuomenei ax.gif ...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 05 spalio 2010 - 16:04
wub.gif wub.gif wub.gif Labai mieli darbeliai.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2010 10 05, 16:59)
wub.gif Sobieska , atėjau čia pašnekėti biggrin.gif ...Šuniukai nuostabūs...Bet ta svajinga mergaitė-kūdikis...Nepaprastai žavu wub.gif  wub.gif  wub.gif

oooo, sava chebryte renkasi...neduokpavalgyt, bet duok pasneket lotuliukas.gif Aciu diuni...Biriusa aciuxas uz atviruma...grazi tavo Medziokle, bet noriu mazyti toki pastebejima is savos patirties: as kai sendinu visa motyva-viso jo neitrinu, palieku dali skilimo be patinos, trinu tik ten, kur man atrodo, kad reikia, antraip kai perdaug skilimo matosi, truputi uzgozia pati piesinuka.Va ir tavam atvejy, as buciau tos baltos erdves neitrinusi, dar koki kampiuka palikusi "plika" ir pati dezute tada atrodytu vizualiai videsne, neaptraukta "viso tinklo"...nu cia as is savos varpines, gal ateity pritaikysi ir mane geru zodziu minesi biggrin.gif
rimute7 tikrai senokai besirodei ir rinkinuka grazu sau is paskos atsitempei...patinka man viskas kas su Afrika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 05, 15:56)
prisiprašei  biggrin.gif 

tikrai nevadinu to prisiprasymu biggrin.gif jei rodau cia savo darbus, tai tik tam, kad sulaukciau jusu nuomones, nesvarbu, ar tai kritika, ar pagyrimas. ir ačiū, tau, kad issakei savo nuomone 4u.gif

QUOTE(rimute7 @ 2010 10 05, 16:01)
efauto, šią dėžutę pavadinčiau "Žiemos karalienės raštai" thumbup.gif . Atrodo tokia trapi, lengvai apsnigta, solidi, dvelkianti kažkokia rimtim ir santūrumu wub.gif. Gražuuuuu...

ačiū 4u.gif 4u.gif
tavo kompelktas tikrai grazus wink.gif
Atsakyti
Efauto man labai patiko tavo dezute medziokle bigsmile.gif sauniai pritapyta, grazus skilimas, ir motyvas grazus nenuvalkiotas wink.gif(nu as kaip visada, kai nebunu tai tyliu, bet kai jau bunu ir uzmatau, tai issisneket norisi biggrin.gif tikiuosi nepyksti? a)

rimute7 jau vaza kokio grozio wub.gif
Atsakyti