Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

Kita mama 4u.gif
auksine 4u.gif
niu ir dar biskiuka, kol sirgau biski sy bei ta paknibinejau biggrin.gif
mazute dezute, mazai princesei susideti savom gumutem, ar kam jau sugalvos biggrin.gif
user posted image
servetele, iskilaus dekupazo lasiukas, raideles parasinetos, biskutuka blizgucio ir viskas biggrin.gif

user posted image
servetele, akmenukai smile.gif
Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 01 spalio 2010 - 20:38
QUOTE(Jennifer @ 2010 09 29, 18:55)
Nagi, merginos, juk čia jau taip yra, jei patinka - liaupsini, jei nepatinka ar šiaip sau, tiesiog nieko nesakai ir tiek. Kiek kartų aš pasakiau savo nuomonę "gražu negražu" ir buvau nesuprasta, bei "apkandžiota" pasirodžius su savo darbeliais. Ir nereikia nervuotis ar pulti palaikyti kažkurią pusę, kiekviena turime savo stilių, jei tai darome - vadinasi mums patinka. Na o pastabas, pamokymus bei patarimus, mano nuomone, gali sakyti tik keletas žmonių, kurie dažniausiai čia lankosi "tyliai", tarp jų tikrai ir Ingusia31, kuri kaip vulkanas karts nuo karto prasiveržia  thumbup.gif . Oi pamenu kiek esu kritikos iš tavęs pati sulaukusi, bet dėkinga esu už ją labai  4u.gif  O vat savo nuomonę "gražu negražu" ar "aš daryčiau taip ar kitaip", manau turi teisę visos kas pačios dekoruoja  ax.gif Tokia mano nuomonė  blush2.gif

Alia tokios jau tos moterys smile.gif
vyras vyrui pasakys - tai nesupyks ir greit pamirs.
O moooterys doh.gif
geriau pagirk arba nieko lotuliukas.gif
as tai labai noreciau taip nuosirdziai bendraut su draugemis, kaip vyrai su savo draugais.. bet negaliu, nes greit nebetureciau drauges unsure.gif
Atsakyti
aurelija ma, idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2010 10 02, 12:12)
Alia tokios jau tos moterys smile.gif
vyras vyrui pasakys - tai nesupyks ir greit pamirs.
O moooterys  doh.gif
geriau pagirk arba nieko  lotuliukas.gif
as tai labai noreciau taip nuosirdziai bendraut su draugemis, kaip vyrai su savo draugais.. bet negaliu, nes greit nebetureciau drauges  unsure.gif

O tai čia reikėjo ateiti ir vat būtent šitą postą atkapstyti ir parašyti savo nuomonę, o ne parašyti ją apie kurį tai darbelį. Na moteris, nieko nepadarysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aurelijos ma auskariukai man įdomūs pasirodė.Dar niekas lyg taip nedarė thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
senai besirodziau, tai cia tokia nedidele dezute 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
viduje baltas filcas
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš truputuką pasirodyti:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 10 03, 07:51)
Sveikos,auksarankes, labai grazus visu darbeliai....Man dar toli su savo dekupazo darbeliais iki Jusu. Labai noriu Jusu paklauti, kuo reikia priklijuoti ta juostele su kaspineliu ant dezutes? Ar laku, ar kokiais tekstiliniais klijais? Aciu 4u.gif

sausais piestukiniais klijais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 10 03, 12:53)
sausais piestukiniais klijais smile.gif

Aciu uz atsakyma smile.gif O jie tvirtai laiko ta juostele ir kaspineli? Neatsiklijuoja?
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 10 03, 10:56)
Aciu uz atsakyma  smile.gif  O jie tvirtai laiko ta juostele ir kaspineli? Neatsiklijuoja?

as klijuoju juosteles prie medzio rankdarbiu klijais, tikrai tvirtai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alira @ 2010 10 03, 10:56)
Aciu uz atsakyma  smile.gif  O jie tvirtai laiko ta juostele ir kaspineli? Neatsiklijuoja?

nu man laikosi wink.gif kiti klijai petsigeria per juostele
Atsakyti
Aurelija_ma saunus auskariukai, daug kruopstaus darbelio ideta mirksiukas.gif o dezutei man lyg kazko truksta... nezinai tamsesniu krasteliu/ireminimo kazkokio gal, ir da rnorejau paklaust cia ta juostele priekyje specialiai taip kreivai/nelygiai uzklijuota? 4u.gif

grite tiesiog superine dezele gavosi, man visi darbeliai su siuo motyvu grazus wub.gif smagu kad jus visos savaip ji interpretuojate thumbup.gif ir uzsegimas superinis wink.gif

efauto idomus psrendimas smile.gif o realiai tie sidabriniai motyvai blizga ar ne? man to sbiegelio biski ir sonu lyg noretusi, nors is kitos puses ziuri, toksai kaip dangtelio ireminimas gaunasi, nezinau net 4u.gif pasakysiu tiek, kad nematyta, idomu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 03 spalio 2010 - 13:32